Canlarım Bır Bakın :)

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kızlar bu hafta sonu ben ve esımle bırlıkte 5 aıle kartepe'ye gıdıyoruz 3 gunlugune bavul hazırlayacagım ne koymam gerektıgını bılmıyorum cunku daha once gıtmedım...Almam gereken bırey varsa sımdıden almak ıcın sıze sorayım dedım...Daha once oraya gıtmıs kımse var mı ? Bavula eksıksız neler koyabılırım ? Tesekkurler arkadaslar sımdıden :26:

kırmızı montunu kesin götür,siyah çizmelerini,çamaşırlarını,havlunu..:51::51:he yarabbim,bizmi belirleyeceğiz burdan ne götürmen gerektiğini doldur ihtiyaçlarını git işte:10:

İzmit kartepeden bahsediyorsunuz sanırım, en kalın neyiniz varsa onları alın gidin o kadar diyim :)

Cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar ... kalın seyler goturmem gerektıgını bılıyorum :) Hanı artı bırsey var mı yanı nasıl anlatsam bılemedım kayak yapılır mı orada kar var mıdır suan kayak yaparken ne gıyılır ne goturmem gerek .? kafam ıyıce karıstı :26:

Cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar ... kalın seyler goturmem gerektıgını bılıyorum :) Hanı artı bırsey var mı yanı nasıl anlatsam bılemedım kayak yapılır mı orada kar var mıdır suan kayak yaparken ne gıyılır ne goturmem gerek .? kafam ıyıce karıstı :26:

termal içlik al, blackspade nin çok güzel termal içlikleri var, uzun kollu

kalın değil ince kat kat kıyafetler almalısın
bot mont dememize gerek yok heralde
kar sanırım henüz yok
ama çok güzeldir kartepe
ben de bu kış bi abant yapayım bari aklıma düşürdün
termal içlik iyi fikir

kiralık kayak kıyafetleri var ama
sürekli gidilirse insan kendi almalı bence
başkasının giydiği ıyyyk

kartede çok güzeldir ayrıca :32:

Bakıyorum kızlar cuma gunu gıdıyoruz ınsallah 3 gunlugune pazar donuyoruz cok bırsey almak ıstemıyorum bırkac parca ama gereklı seyler ... Bır de cumartesı aksamı otelde eglence gıbı bırsey oluyormus onun ıcın de ayrıca kıyafet almam gerektıgını anladım...:30:

Kalın giysileriniz ne varsa götürün. Geyik tepesine de mutlakla çıkın fakat aşırı soğuktur orası. Donma tehlikesi geçirmeyin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X