- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
ben adet oncesi ogrenmıstımIdrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Allah bagislasin cnm yarin bat sabah bi yapim bnde varsa cikar bnceben adet oncesi ogrenmıstım
Allah bagisladn cnm o zmn bnmki de varsa cikar yarn batBattan onceki gun ogrendim.
cıkar mutlaka hayırlısı olsun ınsallah gonlunce olur canım :)Allah bagislasin cnm yarin bat sabah bi yapim bnde varsa cikar bnce
massallah Bnm yarn adet gunum hic bi belitimde yok sabah yapim bn o zamn dua edin ya silikte olsa gorimAdet günü yapmistm çıkmıştı
Sagol cnm dualarinizda bizide unutmayin hamissiniz melekleriniz var dualarnz kabul olurcıkar mutlaka hayırlısı olsun ınsallah gonlunce olur canım :)
Allah gönlüne gore versin benimde hic belirtim yoktu :)massallah Bnm yarn adet gunum hic bi belitimde yok sabah yapim bn o zamn dua edin ya silikte olsa gorim
Allah bagisladn cnm o zmn bnmki de varsa cikar yarn bat
allahım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın inşallah her zaman boylee edıcem dua :)Sagol cnm dualarinizda bizide unutmayin hamissiniz melekleriniz var dualarnz kabul olur
Bn 4 gun kala yaptm hic bisey cikmadi cnm umutsuzum yaniBen bata 3-4 gün kala öğrendim
Cnm bisey goremedim ama bzn telden cekince belli olmuyoNerde gebelikle ilgili konu varsa yazdim valla kizlar su benim testlere bakarmisiniz Eki Görüntüle 1895977 bubu bata 1 hafta kallaEki Görüntüle 1895979 bunuda 3 gun kala yaptim sizce sliklok varmi
Hayirlisi cnm belki ben yanildimCnm bisey goremedim ama bzn telden cekince belli olmuyo
Adetten 2/3 gün önce ögrendim benIdrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Gördümben var hayırlı olsun kan verin cıkar :)Nerde gebelikle ilgili konu varsa yazdim valla kizlar su benim testlere bakarmisiniz Eki Görüntüle 1895977 bubu bata 1 hafta kallaEki Görüntüle 1895979 bunuda 3 gun kala yaptim sizce sliklok varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?