canlarim idrar testinde ne zamn ogrendiniz

idrar testinde sonuc ne zaman ogrendiniz

• bata 3 gun vy 2 kala

OY: 13 48,1%
  • bat gunu

OY: 3 11,1%
  • battan 1 gun sonra

OY: 2 7,4%
  • bat 2 gun sonra

OY: 2 7,4%
  • bat 4 vy 5 gun sonra

OY: 8 29,6%

• Ankete Katılan
    27
Idrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Adetim düzensizdi. 6 temmuzda lekelenmem 8 temmuzda reglim başlamıştı. 7 ağustosta test yapmıştım ve silikti ikinci çizgim. Ama oradaydı :). Doktorlar 8 temmuzu son adet kabul ediyor. Yani bir gün önce öğrenmiş oldum.

Kizlar nolur ya biseyde bana deyin link actim kimse birsey yazmadi bat 10 ekim ben 1 hafta öncesinden idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik kullandim sonuc itibariyle hiçbirşey yok ufacık kan bile dupduru 3 gundur seffaf akinti geliyor ama cesaret edip idrar testi yapamıyorum3 aydir hep tek çizgi antibiyotik kullaninca adeti geciken var mi nolurrrr birsey söyleyin kafayı yiyecegim düşünmekten

Teşekkür ederim canim cevap icin belim cok ağrıyor adet olacakmış gibi ama hiçbirşey yok peki sende kac gün geçikmişti

Ilk defa azda olsa umitlenmistim yalan mi oldu simdi pko var bende ama 28 gunde 1 oluyorum biraz ona baglayacaktim yok demek antibiyotikk kullanınca gecikti offfff ki ne offfbelim cok agriyor akinti da var hee an adet olacakmis gibi ama yok

Ilk defa azda olsa umitlenmistim yalan mi oldu simdi pko var bende ama 28 gunde 1 oluyorum biraz ona baglayacaktim yok demek antibiyotikk kullanınca gecikti offfff ki ne offfbelim cok agriyor akinti da var hee an adet olacakmis gibi ama yok
Umitlendirmek istemem ama Akıntıyla bel ağrısı bendede vardı bende gebelik çıktı inşallah sendede vardır son durumunu bilmiyorum ama hakkında hayırlısi olsun

Gecikir canım bende geçirmiştim antibiyotik adetimi geciktirmişti 17 gün sonra olmuştum enfeksiyon da geciktirebiliyomuş
Sıkıntı etme olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…