Kızlar dünden beri çok rahatsız hissediyorum kendimi 29+3günlük hamileyim böyle midem bulanıyor sırtım ağrıyor karnım ağırıyor gece böyle patlayacak gibi ağrılarım oldu kaburgam da ağırıyor hareketleri de sanki az gibi bugün başım dönüyor ilk hamileliğim belirtiler korkuttu beni tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi evhamlı gibi koşarak acile gitmek istemiyorum
Ben de dün gece boyu öyleydim biraz daha devam etse hastaneye gidecektim belimi karnımı ova ova uyudum artık ama çok şükür geçti bugün yok öyle bir durum. Demek ki ara sıra artık olabiliyor bebek büyüdüğü için diye düşündüm. Umarım sizinki de geçmiştirKızlar dünden beri çok rahatsız hissediyorum kendimi 29+3günlük hamileyim böyle midem bulanıyor sırtım ağrıyor karnım ağırıyor gece böyle patlayacak gibi ağrılarım oldu kaburgam da ağırıyor hareketleri de sanki az gibi bugün başım dönüyor ilk hamileliğim belirtiler korkuttu beni tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi evhamlı gibi koşarak acile gitmek istemiyorum
Ya acillerde çok ilgilenmiyorlar bu sebeple gitmek istemiyorum en azından gerçekten önemli birşey varsa gideyim diyorum tecrübeli annelere sorarakBu doktora gitseniz iyi olur, erken doğum mudur bilemem ama cok hasta gibisiniz
En son bebek hareketlerini az hissettiğim için acile gittiğimde oradaki doktor bunun için gelme bi daha demişti o yüzden doktorlara karşı ön yargım var şuan gitmek istemiyorum evhamlı damgası yememek içinkarnın artık daha fazla büyümeye başladığından muhtelemen yeme oranında fazla oldugundan bulantı ve kaburga ağrısı çok normal. ama tabi kendini takip et huzursuz hissedersende git doktora buraya sorulup da çözüm aranacak bir şey değil açıkcası.
Benim karın ağrım geçti de aşırı halsizlik var üzerimde mide bulantı baş dönmesi devam ediyor akşama kadar takip edeyim diyorum geçmezse gideyim artık napayımBen de dün gece boyu öyleydim biraz daha devam etse hastaneye gidecektim belimi karnımı ova ova uyudum artık ama çok şükür geçti bugün yok öyle bir durum. Demek ki ara sıra artık olabiliyor bebek büyüdüğü için diye düşündüm. Umarım sizinki de geçmiştir
Belki üşütmüşsünüzdür doğumla alakalı olsa gittikçe artar şu an durdurmaz sizi diye düşünüyorumBenim karın ağrım geçti de aşırı halsizlik var üzerimde mide bulantı baş dönmesi devam ediyor akşama kadar takip edeyim diyorum geçmezse gideyim artık napayım
Çok teşekkür ederimdoğuma benzemiyor ama yine de kontrolde doktorunuza söyleyin.
Bir de tansiyonunuzu ölçün muhakkakBenim karın ağrım geçti de aşırı halsizlik var üzerimde mide bulantı baş dönmesi devam ediyor akşama kadar takip edeyim diyorum geçmezse gideyim artık napayım
Eşimde aynısını söylüyor olabilir yaşadığım şehire bir anda kış geldi resmen bide insan ilk olunca hangi ağrı ne diye ayırt edemiyormuşBelki üşütmüşsünüzdür doğumla alakalı olsa gittikçe artar şu an durdurmaz sizi diye düşünüyorum
Merhaba belde Ağrı varsa özellikle ritmik ve ara ara giren dikkatli olun derim ayrıca hastaneye gitmekten çekinmeyin 31 haftalık doğum yapmış birisi olarak erken doğum hakkında çok şey öğrendim özellikle bu haftalarda hareket azalması normalde olmayan belirtiler tansiyon vs durumlarda bakılması gerekiyorKızlar dünden beri çok rahatsız hissediyorum kendimi 29+3günlük hamileyim böyle midem bulanıyor sırtım ağrıyor karnım ağırıyor gece böyle patlayacak gibi ağrılarım oldu kaburgam da ağırıyor hareketleri de sanki az gibi bugün başım dönüyor ilk hamileliğim belirtiler korkuttu beni tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi evhamlı gibi koşarak acile gitmek istemiyorum
Öyle oluyor valla benim de ilk gece aynı sizin gibi çok korktum burda kasım anneleri grubuna da yazdım hemen sordum hatta kendimi zor tuttum hastaneye gitmemek içinEşimde aynısını söylüyor olabilir yaşadığım şehire bir anda kış geldi resmen bide insan ilk olunca hangi ağrı ne diye ayırt edemiyormuş
Tansiyondan şüphelendim tansiyon aletim olmadığı için ölçemedim bugün temin edip bakacağım benim başından beri düşük tansiyon problemim vardı hep bayılacak gibi oluyorumBir de tansiyonunuzu ölçün muhakkak
Amiiinn gerçekten tecrübesizlik çok zormuşÖyle oluyor valla benim de ilk gece aynı sizin gibi çok korktum burda kasım anneleri grubuna da yazdım hemen sordum hatta kendimi zor tuttum hastaneye gitmemek içininşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
Yaaa belirtileriniz neydi neler yaşadınız anlatabilir misiniz umarım bebeğinizde sizde iyisinizdirMerhaba belde Ağrı varsa özellikle ritmik ve ara ara giren dikkatli olun derim ayrıca hastaneye gitmekten çekinmeyin 31 haftalık doğum yapmış birisi olarak erken doğum hakkında çok şey öğrendim özellikle bu haftalarda hareket azalması normalde olmayan belirtiler tansiyon vs durumlarda bakılması gerekiyor
Çok şükür iyiyiz ben de önce ultrasonda fark edildi ardından kanama oluştu bir de bel ağrısı toplamda 8 saatte 8 cm açıklıkla girdim sezaryeneYaaa belirtileriniz neydi neler yaşadınız anlatabilir misiniz umarım bebeğinizde sizde iyisinizdir
Çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza benim bel ağrım oluyor regl olucak gibi ağrı sma devamlı değil bende görmezden geliyorum sürekliliği olmadığı için çok garip bir süreç sağlıkla bitirmek istiyorum artıkÇok şükür iyiyiz ben de önce ultrasonda fark edildi ardından kanama oluştu bir de bel ağrısı toplamda 8 saatte 8 cm açıklıkla girdim sezaryene
Yine de pek önemsememzlik etmeyin çünkü bu haftalarda ciğer geliştirici vurulması çok önemli eğer erken fark edilirse risk 6 saat kazanırsınız bu da küvez süresini kısaltırÇok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza benim bel ağrım oluyor regl olucak gibi ağrı sma devamlı değil bende görmezden geliyorum sürekliliği olmadığı için çok garip bir süreç sağlıkla bitirmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?