- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
RİCA EDERİM BİTANEM BENDE DAHA GİRMEDİM BU ARALAR GİRECEM HİÇ BİR SAKINCASIDA YOK ONU DA SORDUM DOKTORA:)Anladim cnm.cok tesekkur edrim.:))
14 unde doktora gdcem tekrar sorucam.gene gerek yok derse girmycem.biraz da merak edelim bebisi dimi:))RİCA EDERİM BİTANEM BENDE DAHA GİRMEDİM BU ARALAR GİRECEM HİÇ BİR SAKINCASIDA YOK ONU DA SORDUM DOKTORA:)
benim biraz bebişte kist olmuştu perinotoloji uzmanına gittim bi kaç ay şimdi ALLAH ıma şükür bitti o kist o da gerek yok demişti ama sakıncasıda yok dedi:) bakmaya giderim büyük ihtimal ilk olunca insan merak ediyor bide anı kalsa güzel14 unde doktora gdcem tekrar sorucam.gene gerek yok derse girmycem.biraz da merak edelim bebisi dimi:))
Unutmadığın için çok teşekkürler canımm :) Allâh hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi de sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :)Peygamberimiz’in (s.a.v.)Hz. Fatıma’ya doğumu sırasında okuduğu dua
… Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur: “İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın. (A’raf suresi 54. ayet)
Meali : Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A’arf suresi, 54) Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
HAMİŞLERİM BUNU OKUMAYI UNUTMAYALIM BEN ÇIKTI ÇIKARDIM KENDİME BU ARALARDA DA SIK SIK OKUYACAM RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE @-MinikAnnecik- @Neslicelim @pelin00Tilbe_ T tugbaucankus @okyanuslu @SelenYusuf @Olgun abla S SemaOzkanGoksu @aysem61 @Ahsennur12 @MRYM_ZYNP ..... VE YAZAMADIĞIM BİRÇOK ARKADAŞIM DAHA....
BENDE ÇOK ETKİLENMİŞTİM OKUDUĞUM ZAMAN BAZI ŞEYLERİN DEĞERİNİ GEÇ ANLIYOZ GALİBA
BENDE ÇOK ETKİLENMİŞTİM OKUDUĞUM ZAMAN BAZI ŞEYLERİN DEĞERİNİ GEÇ ANLIYOZ GALİBA
Allahım sevdiklerimizi bizi korusunamin amin aminnn :)
Cnm uzun zamandır yogunluktan pek fazla nete giremiyordum. Kusura bakma biraz geç gördüm. Dua için çok sağol Allah razı olsun. Anneme de söyleyeceğim doğuma girerken okusun. Allah razı olsun@sukriyeomay . Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunPeygamberimiz’in (s.a.v.)Hz. Fatıma’ya doğumu sırasında okuduğu dua
… Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur: “İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın. (A’raf suresi 54. ayet)
Meali : Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A’arf suresi, 54) Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
HAMİŞLERİM BUNU OKUMAYI UNUTMAYALIM BEN ÇIKTI ÇIKARDIM KENDİME BU ARALARDA DA SIK SIK OKUYACAM RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE @-MinikAnnecik- @Neslicelim @pelin00Tilbe_ T tugbaucankus @okyanuslu @SelenYusuf @Olgun abla S SemaOzkanGoksu @aysem61 @Ahsennur12 @MRYM_ZYNP ..... VE YAZAMADIĞIM BİRÇOK ARKADAŞIM DAHA....
AMİN CANIM BENİMCnm uzun zamandır yogunluktan pek fazla nete giremiyordum. Kusura bakma biraz geç gördüm. Dua için çok sağol Allah razı olsun. Anneme de söyleyeceğim doğuma girerken okusun. Allah razı olsun@sukriyeomay . Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
NASILSIN KUZUCUM BENİMGünaydın:)
ŞİMDİ İYİYİM BİTANEM SAOL AYYY BENDE DENİZE GİRMEK İSTİYOM AMA KISKANDIM AMA ŞİMDİ BENİMDE NEFES DARLIĞI BAŞLADI YAVAŞTAN YAVAŞTAN BEBİŞ ARTIK ZORLUYOR BİDE ÇOK UYKUM GELİYOOOO:)Iyiyim tatlım çok şükür. Cook sıcak bir güne uyandık ama klima sağolsun. Anasını aglatacaz bugün klimanın belli oldu:)) eğer deniz şimdiki gibi güzel olursa iftardan sonra gireyim diyorum. Sende neler var? Rahatsizdin en son nasıl oldun bebem?Omur kagan
İSTANBUL DA MISIN SEN KUZUM BENİM UZANINCA SOL KALÇAMDAN AYAĞIMA KADAR KRAMP GİRİYOR BAZEN AĞLIYOM O KRAMLARDAN DOLAYI O BAYADIR VAR KUZUM NEFES DARLIĞIM OLUYOR GENELDEAy canım benim gel yanıma gidelim birlikte denize:) artık zaman geçtikçe zorlaşacak ama değer demi:) krampların var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?