- Konu Sahibi Omur kagan
-
Hos gdin ablaa nerelerdeydin yaKızlar hepinizi çok çok çok özledim ben de , öpüyorum sizi can-ı gönülden , sevgilerimle
GünaydinGünaydın kızlar
Iyiyim cnm sen nasilsin,, bu mesaji yazarken hemen üste yüz ifadesi varya onun üstüne bastigin zaman cikiyorlar
SEN BEKER MISIN Kİ İPEKCİMyaaaaaa negüzellllllll(((( bende evlenmek istiyommmmmm
ÖYLE YERİ BULSAM HEMEN KOŞAR KIZDA GİDERİM:)Walla gerçekten böyle kaçamak yerin olması çok önemli oda ihtiyaç çünki... Gürültüden,betondan,kalabalıktan uzak... Beynimde ki dimağ dinleniyor...
Diyene bak sende arada ses veriyorsun da uzun soluklu değil ikon Mucizemm:)))Hos gdin ablaa nerelerdeydin ya
Kendimi o konuda şanlılar arasında görüyorumm:))) İnşallah olur da sende rahat edersin.... Olacağı vakit kendi yerin olsun Hayırlısı ile:)))) Hem oralarda piknikler yapıyorsun sende.. Geziyorsunn.. Onuda bulamayan varr:)))ÖYLE YERİ BULSAM HEMEN KOŞAR KIZDA GİDERİM:)
bastim cikmadi ama neyse yinede sagol canim ()Iyiyim cnm sen nasilsin,, bu mesaji yazarken hemen üste yüz ifadesi varya onun üstüne bastigin zaman cikiyorlar
VALLAH KAHVE GÜZELİM ÇAĞLA ZAMANI BİTTİĞİNDEN BERİ GİDEMEDİM DAHA PİKNİĞE BİDE ÇOK HALSİZ HİSSSEDİYORUM BU ARALAR KENDİMİ ONDAN GİDEMİYORUM OLMADI BELKİ BİRAZ DAHA HAVALAR GÜZEL OLSA SICAK OLSA HAZAL GÖLÜNE GİDERİM DENİZ GİBİ OLMASADA ORDA DA YÜZMEK KAMP YAPMAK GÜZEL OLUYOR KOÇİŞİMLE GİDERİZ RAMAZAN SONRASINDA DA TEKRAR TÜRKİYE TURUNA ÇIKARIZ BELKİ BEBİŞ DOĞMADAN GİDİP GELELİM DİYORUMKendimi o konuda şanlılar arasında görüyorumm:))) İnşallah olur da sende rahat edersin.... Olacağı vakit kendi yerin olsun Hayırlısı ile:)))) Hem oralarda piknikler yapıyorsun sende.. Geziyorsunn.. Onuda bulamayan varr:)))
Olur tabi ki... Su olsunda neresi olursa olsunn:))) Önce sen sonra bebek ikiniz iyi olunda bebeşinde senin mutluluğunu hissedip oda bedeninde huzurla evrimini tamamlasınn:))) Güzel nice günleriniz olacak hayırlısı ile...:))VALLAH KAHVE GÜZELİM ÇAĞLA ZAMANI BİTTİĞİNDEN BERİ GİDEMEDİM DAHA PİKNİĞE BİDE ÇOK HALSİZ HİSSSEDİYORUM BU ARALAR KENDİMİ ONDAN GİDEMİYORUM OLMADI BELKİ BİRAZ DAHA HAVALAR GÜZEL OLSA SICAK OLSA HAZAL GÖLÜNE GİDERİM DENİZ GİBİ OLMASADA ORDA DA YÜZMEK KAMP YAPMAK GÜZEL OLUYOR KOÇİŞİMLE GİDERİZ RAMAZAN SONRASINDA DA TEKRAR TÜRKİYE TURUNA ÇIKARIZ BELKİ BEBİŞ DOĞMADAN GİDİP GELELİM DİYORUM
Yaz geldi ya artık parkkarda orda burdayız prensesimle alerji oldu onla ugrastım birdeDiyene bak sende arada ses veriyorsun da uzun soluklu değil ikon Mucizemm:)))
Taşınmak deme zor iş.... İyi ev sahibi bulmak iyice zorr:)))Yaz geldi ya artık parkkarda orda burdayız prensesimle alerji oldu onla ugrastım birdetasıncagım ayrıca ev sorunsalıda cabası
HayırlısıTaşınmak deme zor iş.... İyi ev sahibi bulmak iyice zorr:)))
çok teşekkürler canım okumaya başilıcaamPeygamberimiz’in (s.a.v.)Hz. Fatıma’ya doğumu sırasında okuduğu dua
… Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur: “İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın. (A’raf suresi 54. ayet)
Meali : Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A’arf suresi, 54) Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
HAMİŞLERİM BUNU OKUMAYI UNUTMAYALIM BEN ÇIKTI ÇIKARDIM KENDİME BU ARALARDA DA SIK SIK OKUYACAM RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE-MinikAnnecik- Neslicelim P pelin00 Tilbe_ T tugbaucankus okyanuslu SelenYusuf @Olgun abla S SemaOzkanGoksu A aysem61 Ahsennur12 MRYM_ZYNP ..... VE YAZAMADIĞIM BİRÇOK ARKADAŞIM DAHA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?