- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
- 1.033
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Banada garip geldi:)) Neyse arada toplaşırız ne edemm:)) Biraz zaman alabilir alışmakk:)) Hemen caymayalımm:))Ya yapmistin sen tam hatirLamiom ayriLmisim konusmadan neyse anLatamadim okis bn cekiLem optm
Yok bebegimmmmhadi hayırlısı:) evlimisin sen kuzum:)
Ya niye cekiliyorsun yaaa kuserim gitme(Ya yapmistin sen tam hatirLamiom ayriLmisim konusmadan neyse anLatamadim okis bn cekiLem optm
Tereyağımda kendi resmi ile gelir mişş:))Bende geliveedim gızlaaaa:)
Takipi birakiyimmi yani?Konu icinde oldugun icindir.
Konuyu takip et dedikten sonra cikarsan tipikten sana bildirim gelir.
öyle vallah kahve güzelim banada profilde yazışmak zor geliyordu ama inanki burası çok kolay:)Banada garip geldi:)) Neyse arada toplaşırız ne edemm:)) Biraz zaman alabilir alışmakk:)) Hemen caymayalımm:))
Tereyağımda kendi resmi ile gelir mişş:))
Evet cok iyi bende olsam kewke hedef 60 ama 69u goremedim gitti)
aynen vallah bebiş çıkmış kısmet diyorlar kuzum genelde bekarın falında bebeğin çıkması :)Yok bebegimmmm
Ama tuhaflik bebek cikmasinda degil
Hem benim fincanimda hemde benimkinin tabaginda o seklin cikmasi tuhag olan suna bak
Eki Görüntüle 1838821 Eki Görüntüle 1838822
Insallah diyelimmm sukruyemmmmmaynen vallah bebiş çıkmış kısmet diyorlar kuzum genelde bekarın falında bebeğin çıkması :)
kuzum vallah o kadar çok kişi var canlar arasında sırayla etiketliyorum:)Beni niye etiketlemiyonuz gihep kendi çapalarimlan buluyom konuyu
Birakma kuzum takip kalsin sen sitede yokken sana gelecektir bildirimmmm yada baska topiklerdeysen buraya girmemissin su kisi mesaj yazdi diye bildirim dusecekTakipi birakiyimmi yani?
Bende kemdi cabalarimla buldumBeni niye etiketlemiyonuz gihep kendi çapalarimlan buluyom konuyu
Şaka yapıyorum tatlimkuzum vallah o kadar çok kişi var canlar arasında sırayla etiketliyorum:)
hayırlısı ise olsun canım benim RABBİM HAYIRLI BİR KISMET ÇIKARSIN KARŞINA:)Insallah diyelimmm sukruyemmmmm
Aleykumselam hosgeldin canimSlm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?