CANLARIM:))

Oyy oyyy Melodimden gelen hediyelere bak Burcumm:)) Buranında bu iyilikleri var:)) Resim yüklüyorsun da benim gözlerimi dinlendirmem gerekk:)))
Ewett abLa ya burasi da ii sevdim simdik ☺☺DinLendir abLacim zaten yoruLyor aksam kadar qozLerin bide pc mahvedicek aLlah korusun daha bize Lazimsin az dinLen

Tubişş sen nasılsın bende sana sorimm:))) Bugün iyi bir enerji alıyorum sendenn:)) Hareketlendin yine :)))
Çooook enerjiğim sorma cancağızım, halbuki bugün de aynıyım ama iyi olmaya çalışıyorum :) 4 saat bebek saklamanın ardından sizlerle buluştum hamd olsun iyiyim canım benim sen nasılsın

İYİYİZ BİTANEM BENİM SEN NASILSIN HAMZA PAŞA NASIL RABBİM İKİNİZEDE İYİLK SAĞLIK VERSİN
Amin canım amin Allah senden razı olsun ❤ Rıza Hamza iyi teyzesi, annesini yormakla uykusuz bırakmakla meşgul
Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
Kız senin bebiş erkek mi :)

EWET BİTANEM ERKEK :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…