- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Ewett abLa ya burasi da ii sevdim simdik ☺☺DinLendir abLacim zaten yoruLyor aksam kadar qozLerin bide pc mahvedicek aLlah korusun daha bize Lazimsin az dinLenOyy oyyy Melodimden gelen hediyelere bak Burcumm:)) Buranında bu iyilikleri var:)) Resim yüklüyorsun da benim gözlerimi dinlendirmem gerekk:)))
Tubişş sen nasılsın bende sana sorimm:))) Bugün iyi bir enerji alıyorum sendenn:)) Hareketlendin yine :)))Omur kagan kız tatlı hamiş nasılsın, bebek nasıl :)
Tamam kız takılıyorum sana öyle :) takılmak hoşuma gidiyor, hakkını helal et güzellik seni üzmek istemedimBİTANEM SENİ KAÇ DEFA ETİKETLEDİM MESAJLARDAN GÖREBİLİRSİN VALLA
İYİYİZ BİTANEM BENİM SEN NASILSIN HAMZA PAŞA NASIL RABBİM İKİNİZEDE İYİLK SAĞLIK VERSİNOmur kagan kız tatlı hamiş nasılsın, bebek nasıl :)
Benimdee 1651.65 boyum canim ☺☺ sorun deiL
Çooook enerjiğim sorma cancağızım, halbuki bugün de aynıyım ama iyi olmaya çalışıyorum :) 4 saat bebek saklamanın ardından sizlerle buluştumTubişş sen nasılsın bende sana sorimm:))) Bugün iyi bir enerji alıyorum sendenn:)) Hareketlendin yine :)))
BENİMDE CANIM ÇEKTİ VALLAH NİCE YILLARA CANIMIN İÇİ RABBİM BİR ÖMÜR BOYU MUTLU MESUT ANLAR YAŞATSIN SİZLEREOffff oooooo pastaaaa yenMeLii cok tesekkur ederim quzeL insan ☺☺ sizde nice mutLu seneLer qorun insaaLLah
Bende 1.61 ama zayif olunca boyum uzun duruyor iri kemikli oldugum icin herhalde)Benimdee 165
Ay ne kusuru canım benim ya, ben öyle takılıyorum sizlereBen wimdi anladim canim yoksa seni cagirmazmiyim hic bide konu sahibi olmadigim.icin kendimde yetki bulmadim kusura bakma
Ee daha yoLum var pancarim ☺☺ 63um simdik hedef 55 ama 58e de raziyim hizLa devammBenimdee 165
Aminn insaaLLah kuzum saoLasim sozLeride insaaLLahBENİMDE CANIM ÇEKTİ VALLAH NİCE YILLARA CANIMIN İÇİ RABBİM BİR ÖMÜR BOYU MUTLU MESUT ANLAR YAŞATSIN SİZLERE
Oyy senin bebis de büyüyoo Allah tamamina erdirsin sağlicakla alin kucaginiza insallahİYİYİZ BİTANEM BENİM SEN NASILSIN HAMZA PAŞA NASIL RABBİM İKİNİZEDE İYİLK SAĞLIK VERSİN
Amin canım amin Allah senden razı olsun ❤ Rıza Hamza iyi teyzesi, annesini yormakla uykusuz bırakmakla meşgulİYİYİZ BİTANEM BENİM SEN NASILSIN HAMZA PAŞA NASIL RABBİM İKİNİZEDE İYİLK SAĞLIK VERSİN
Oyyy ben çok kısayıııım, demeyin boyunuzuuuuuBenimdee 165
EWET BİTANEM ERKEK :)Amin canım amin Allah senden razı olsun ❤ Rıza Hamza iyi teyzesi, annesini yormakla uykusuz bırakmakla meşgul
Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
Kız senin bebiş erkek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?