Bir pkk itirafçısı cesaret hapı denilen uyarıcı ve uyuşturucu bir ilaç alıyoruz operasyondan önce. O ilacı alınca annemi babamı bile gözümü kırpmadan öldürebilirim diyordu.öyle bir şey verilmiş olabilir 18 yaş daha ne ki çocuk sayılır evlenmek istese aile küçük diye karşı çıkar18 yaş. intihar bombacısı olmak için nasıl bir ruh durumu bu. uyuşturucumu veriyorlar bunlara acaba
bunları senelerce hücreye kapatıp, kimseyle görüştürmeyip, gidip gelip aynı şeyleri anlatıyorlarmış, aynı zamanda hap ta veriyorlarmış. normal senin benim gibi insan yapabilirmi bunu.
off . ne kadar acımasızlar bunu yaptıranlar.Bir pkk itirafçısı cesaret hapı denilen uyarıcı ve uyuşturucu bir ilaç alıyoruz operasyondan önce. O ilacı alınca annemi babamı bile gözümü kırpmadan öldürebilirim diyordu.öyle bir şey verilmiş olabilir 18 yaş daha ne ki çocuk sayılır evlenmek istese aile küçük diye karşı çıkar
bide sanırım, kanser ve ağır hasta olanları seçiyolarmış, nasılsa ölecek diye.off . ne kadar acımasızlar bunu yaptıranlar.
Beyinleri yıkaniyor canimnasıl bir cesarettir bu ya
Hele de bir hastalığın varsa biçilmiş kaftan intihar bombacısı olmak için. 18 yaşında bir insan davası ne olursa olsun bu kadar kişinin ölümüne sebep olabilir mi?katliam yapmak bu kadar basit olabilir mi?30 kişi içinde üniversiteye yeni kayıt yaptıran da var,1 ay önce karısını kaybetmiş şimdi de kendisi ölen de var.büyük vicdansızlık.18 yaşında bir kızı hayatının baharında ölüme gönderip giderken de boş gitme demek hangi kitapta yazaroff . ne kadar acımasızlar bunu yaptıranlar.
Beyinleri yıkaniyor canim
Kucuklukten veriyolar ellerine bunlar yetistiriyor
Bizim gibi değil, biz olsak cesaret edemeyiz
Ama büyüyene kadar sürekli aynı şey
O bombayı patlatmanin o an orda ölmesinin kendileri için gerekli olduğunu iyilik yapıcagini enjekte ediyorlar resmen
E diğer ikisi nerede peki bu intihar eylemcilerinin. Onlar nerede patlayacaklar kendilerini.
Inşallah. Ben urfadayım abla bu sabah eşimi işe yollarken içim bi tuhaf oldu. Yanıbaşımızda bombalar patladı ambulanslar sirenler gecenin bi vakti helikopterler dolandı tepemizde. Allah muhafaza. İşe gitti ama Allaha emanetiz hepimiz. Önlem alınmalı.Umarım bulunur onlarda,başka canlar gitmesin artık..
Inşallah. Ben urfadayım abla bu sabah eşimi işe yollarken içim bi tuhaf oldu. Yanıbaşımızda bombalar patladı ambulanslar sirenler gecenin bi vakti helikopterler dolandı tepemizde. Allah muhafaza. İşe gitti ama Allaha emanetiz hepimiz. Önlem alınmalı.
Amin.Tahmin ediyorum neler olduğunu,rabbim eşinide korusun.
Allah korusun eşiniInşallah. Ben urfadayım abla bu sabah eşimi işe yollarken içim bi tuhaf oldu. Yanıbaşımızda bombalar patladı ambulanslar sirenler gecenin bi vakti helikopterler dolandı tepemizde. Allah muhafaza. İşe gitti ama Allaha emanetiz hepimiz. Önlem alınmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?