- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Eylemcinin kadın kılığına girmiş erkek olma ihtimali üzerinde duruluyor
İBRAHİM ÇELİK - ŞANLIURFA
21 Temmuz 2015, Salı 10:04
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlama olayında IŞİD'in 'Fedai eylemi saldırısı' üzerinde duruluyor. Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı A.A. olduğu iddia edildi.
Şanlıurfa Emniyeti, patlamanın olduğu noktaya yakın bir yerde başı gövdesinden kopmuş ve tamamına yakını parçalanmış bir erkek cesedine ait kafatasının kimlik tespiti üzerinde yoğunlaştı. Emniyet kriminal laboratuvarında incelemeye aldığı kafatasının saldırının kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
BOMBA BİLYE İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ
Saldırının hücum yeleğinin üzerine sarılmış çok sayıda el bombasının patlatılması sonucu gerçekleştirildiği sanılıyor. Yine hücum yeleğinin üzerine parça tesiri yapması için bilye ve metal parçaları yerleştirilmesinden kuşkulanılıyor. Bulunan parmakların, hücum yeleği bomba parçaları ile birlikte elde edildiği ifade edildi.
Bence de erkek..Bencede erkek bu..
Yelege sariliymis el bomba-ları..o kadar kişiyi öldürecek bombayı nasıl taşımış ki tek kişi değildir demiştim de eşimde güçlendirmiştir demişti doğruymuş.kimliği niye hala tespit edilmemiş ki.padişahımız her olaydan sonra hemen kimlik açıklıyordu
tek bomba olma imkanı yok zaten canım tek bombayla anca kendini patlatırdıYelege sariliymis el bomba-ları..
bir degil birden fazla el bombasi varmis..
erkek bu beaaa..Eylemcinin kadın kılığına girmiş erkek olma ihtimali üzerinde duruluyor
İBRAHİM ÇELİK - ŞANLIURFA
21 Temmuz 2015, Salı 10:04
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlama olayında IŞİD'in 'Fedai eylemi saldırısı' üzerinde duruluyor. Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı A.A. olduğu iddia edildi.
Şanlıurfa Emniyeti, patlamanın olduğu noktaya yakın bir yerde başı gövdesinden kopmuş ve tamamına yakını parçalanmış bir erkek cesedine ait kafatasının kimlik tespiti üzerinde yoğunlaştı. Emniyet kriminal laboratuvarında incelemeye aldığı kafatasının saldırının kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
BOMBA BİLYE İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ
Saldırının hücum yeleğinin üzerine sarılmış çok sayıda el bombasının patlatılması sonucu gerçekleştirildiği sanılıyor. Yine hücum yeleğinin üzerine parça tesiri yapması için bilye ve metal parçaları yerleştirilmesinden kuşkulanılıyor. Bulunan parmakların, hücum yeleği bomba parçaları ile birlikte elde edildiği ifade edildi.
malesef, ayın 17sine kadar iptal etme şansımız vardı, hata bizde ortalık duruldu seçim falan olmaz, insan gibi tatil yapalım dedik. halbuki rezervasyonlu tatil bizim neyimize. geçen yıl kurban bayramında kobani olaylarında memlekete gitmiştik apar topar ordan döndük. öncesinde gezi olayları falan oldu, üstelik düğünüm vardı neredeyse gelemiyordu eşim, bi huzuru bulamadık.
durum ne zaman biter belli değil malesef, yarın da normale dönebilir, 6 ay sonrada. asıl sorun bu belirsizlik işte. benim eşimde düğüne gelemiyodu, son anda insafa gelip izin verdiler.ağlanacak hallerimize gülesim geldi :)
ağustos da düğünümüz var...
nişanlım doğuda görev yapıyor, evimizde orada dayanıp döşendi...bir kaç eksiğimiz vardı onlar içinde ben hafta sonu gidecektim... ama tüm dükkanlarda kapanmış, kendisine zaten izin verilmiyor...
epey karışık, benim gidip alışveriş yapmam da bakalım mümkün olacak mı ?
ya da alışverişi geçtim, düğünümüz için Ankara'ya gelebilecek mi !?
damat kendi düğününe gelemedi diye haberlere çıkmak istemiyorum
ne zamana kadar sürer bu durum..
neler bekliyor bizleri merakla bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
durum ne zaman biter belli değil malesef, yarın da normale dönebilir, 6 ay sonrada. asıl sorun bu belirsizlik işte. benim eşimde düğüne gelemiyodu, son anda insafa gelip izin verdiler.
aileleri?Beyinleri yıkaniyor canim
Kucuklukten veriyolar ellerine bunlar yetistiriyor
Bizim gibi değil, biz olsak cesaret edemeyiz
Ama büyüyene kadar sürekli aynı şey
O bombayı patlatmanin o an orda ölmesinin kendileri için gerekli olduğunu iyilik yapıcagini enjekte ediyorlar resmen
üst mesajlara bakarmısınBaska bir haberde de bombaci erkek deniyordu..
Burda da 3 kadin var..
Hangisi dogru Allah biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?