Erkek İnfertilitesi canli sperm yokmuş lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üzülme artık herşey gelişti..televizyonda duydum sperm olması şart değil dedi.. dokudan dahi elde edebiliyoruz diye...

Allah razi olsun cnm yardm.edrsn cok sevnrm cok sagol

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi benm gibi olanlara cok güzelmis hikayen peki sperm olmadigini ogrendkten kac yil sonra hamile kaldin

HTML:
canım üzülme artık herşey gelişti..televizyonda duydum sperm olması şart değil dedi.. dokudan dahi elde edebiliyoruz diye...

Evet cnm.bnde duydum ama hic olmzsa dye.korkuyorm rabbim en iisni bilir bz elmzden geleni yapacaz

Canm.k.bkma yeni gordm hamilemyim acaba dye bi konu acmis konuyu kopyalyamadm ara butonunda 30pembe yaz çıkıyor zatten hngi doktora gidyosn ne zmndr ogrendn rabbim tez zmnda sifamzi versin

Rica ederim canım biz öğreneli yaklaşık 3 ay olmuştur. Şuanda Celallettin Peru'ya gidiyoruz. Yeni başladık tedavimize 1 ay olmadı. Siz neler yapıyosunuz. Amin canım Rabbim yardımcımız olsun.

Rica ederim canım biz öğreneli yaklaşık 3 ay olmuştur. Şuanda Celallettin Peru'ya gidiyoruz. Yeni başladık tedavimize 1 ay olmadı. Siz neler yapıyosunuz. Amin canım Rabbim yardımcımız olsun.

Canim bzm bi ay oldu dha tedaviye baslmadk henuz arastriyorm suan dvlette bi doktora gdiyo bakalm snra bnde celalettn dr.dusunuyorm

Canım imtihanımız zor inşallah hayırlısıyla sabırla duayla geçeriz hangi doktor olursa olsun şifa vesilemiz olsun inşallah..

Amin canim en ufak bi gelsme oldugnda yazarmisin belki bzede sifa olur smdiden teskkrler hayrli habrrlerle bulusurz inslh

Arkadaşlar esim bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimide randevu alcakmyzbu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo

canım gecmiş olsun öncelikle bizdede aynı sıkıntı var 7 yıldır aynı dertle ugrasıyoruz hangı doktora gıttıysek tedavısı yok dedi ama bızde simdi ankarada kaan hocaya gıdıyoruz gercekten guvenebılecegın bı doktor para için bu işi yapmıyo ınan bende cok agladım ama allahın takdırı işte senı anlayabılıyorum yaşadıklarını ben 7 yıldır yaşıyorum hergeçen gun bıraz daha katlanıyor yaşadıklarının acısı ama uzulmek aglamak sonucu degıstırmıyor sen sımdı elınden gelenı yap kı sonra olmazsa bıle yapmadıkların ıçın pişmanlık yaşamıyasın

Allah razi olsun arkadsm buldum videoyu inslh evde seyrdecgm sifa olur inslh

merhaba arkadaslar sayfayı okurken yazılarınız dıkkatımı cektı..azosperm için iyi mi geliyormuş nohut suyu ve kırk kilitotun ??? nasıl ıcılecek biliyomusunuz

Avokado kuşkonmaz muz kırmızı et siyah çikolata sarımsak istiridye nar ceviz
Kekik suyu kirkkilidi otu tere nohut suyu bunlrda ii geliyomus
ChocolateChips;35695906]tamam canım bende araştırayım...peki zeytınyagında bekletılmıs ıncır denedın mı yada duydun m
Evet canim duydum hem kadina hem erkge iyi geliyormuş caksir suyunuda duydum ama hcbirini dnemedik

slm canım sakın üzülme yaklaşık 2 yıldan belki fazladır giriş yapmamıştım yazını görünce eski günlerim geldi aklıma ve yazmak istedim sana
eşimle kaan aydos hocamızın yanına gittik ilk etapda evliliğimizin ilk yılında sperm sonucumuz 93 milyon ölü sperm kaan hoca bunların hepsi ölü ama imkansız değil demişti ve 3 ay menagon ve pregnyl kullandık ocak 5 de başladık nisan 15 de 1 aylık hamileydim sperm sonucumuz neydi biliyormusun hamile kaldığım 236 milyon sperm tabi bunların yanında bitkisel şeylerde kullandık bebek gibi baktım eşime şuan bebeğim 2.5 yaşında darısı başınıza olsun inşallah bu süreci iyi bilirim sakın kötü düşünme kesinlikle olacak kullandığım vitamin takviyelerinide yazayım sana

proxeed plus
l cartinine
ginseng
incir kürü
keçi boynuzu kürü
gingko biloba
balık yağı kapsül
arı sürü bal polen

kaan aydos kesinlikle gitmelisiniz

Allah razi olsun cnm yardm.edrsn cok sevnrm cok sagol

Çocuğu olmayan veya evlenmek isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli.

Manası şöyledir:
(Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

Her defasında besmele çekerek fetih suresinin ilk ayeti 6666 defa okunursa kapanan kapılar biiznillah sonuna kadar açılır.
bismillahirrahmanirrahim inna fetahna leke fethan mübinen.

Allah razi olsun senden

allah razı olsun cnm şuan zeynep kamil hast.gidiyorz bi sonç almazsak zaten bşka doktrlara gtcez inşlh olcak inanıyorm rabbmden sadece sabır sitiyorm daynma gücü istiyorm çocğunu allh sna bağşlasın darısı bna hyrlsıyla inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…