14 aydr çocuğumuz olsun istiyoruz yaklask iki yilllik evliyiz ilk alti ay olmynca bn doktors gttm pko teshisi kondu zayfladm ilaclar kullandm prolaktnmin yuksek olduğunu öğrendim onu düşürdük derken yine olmadi esimin israrla korktuğu yaptrmadgi sperm testine geldi sira ve sonuc hüsran canli sperm hucresi yok lutfen bna yardm edin cocuk sahibi olablrmiyim ne yapmalıyım kurler vs. Var mi yada boyle olup basari hikayesi varmi nolur bişiler yazin bazen nefes alamadgmi hissediyorum bna yardm edin:2:
Senin için bulduklarım
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
tere, nohut kürü ve kırkkilitotu
birde elma sirkesi işinize yarayabilir
Fakat en önemlisi bol bol dua istersen dualardan da yardımcı olabilirim.
ALINTI .................
canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese:lepi::lepi:
canım üzülme artık herşey gelişti..televizyonda duydum sperm olması şart değil dedi.. dokudan dahi elde edebiliyoruz diye...
Canm.k.bkma yeni gordm hamilemyim acaba dye bi konu acmis konuyu kopyalyamadm ara butonunda 30pembe yaz çıkıyor zatten hngi doktora gidyosn ne zmndr ogrendn rabbim tez zmnda sifamzi versin
Rica ederim canım biz öğreneli yaklaşık 3 ay olmuştur. Şuanda Celallettin Peru'ya gidiyoruz. Yeni başladık tedavimize 1 ay olmadı. Siz neler yapıyosunuz. Amin canım Rabbim yardımcımız olsun.
Canim bzm bi ay oldu dha tedaviye baslmadk henuz arastriyorm suan dvlette bi doktora gdiyo bakalm snra bnde celalettn dr.dusunuyorm
Canım imtihanımız zor inşallah hayırlısıyla sabırla duayla geçeriz hangi doktor olursa olsun şifa vesilemiz olsun inşallah..
Amin canim en ufak bi gelsme oldugnda yazarmisin belki bzede sifa olur smdiden teskkrler hayrli habrrlerle bulusurz inslh
Bizim bir akrabamızda bu şekilde çocuğu olmuyor. Bir tedavi değilde canlı sperm bulabilmek adına bir yöntem önermişti sanırım doktorun bir tanesi. Ama kendisi daha önce diğer doktorların laflarıyla çok hayalkırıklığına uğrayınca kabul etmedi. Canım bence araştırın. Üzme kendini.
Şuan dr İbrahim saraçoğlu atv de bu konuyla ilgili bilgi veriyor nohutu kaynatıp suyu içilecekmiş 40,41gün,40 günden sonra kırk kilit otu çayı içilecekmiş siz bence bugünkü programın tekrarını izleyin belki benim kaçırdığım noktalar vardır..
Allah razi olsun arkadsm buldum videoyu inslh evde seyrdecgm sifa olur inslh
Ibrahim saraçoğlu öneriyor bn denemdm cnm arastrma asamasndsym suanmerhaba arkadaslar sayfayı okurken yazılarınız dıkkatımı cektı..azosperm için iyi mi geliyormuş nohut suyu ve kırk kilitotun ??? nasıl ıcılecek biliyomusunuz
Ibrahim saraçoğlu öneriyor bn denemdm cnm arastrma asamasndsym suan
Allah razi olsun cnm yardm.edrsn cok sevnrm cok sagol
Allah razi olsun cnm yardm.edrsn cok sevnrm cok sagol
Çocuğu olmayan veya evlenmek isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kuran-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli.
Manası şöyledir:
(Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allaha istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]
Her defasında besmele çekerek fetih suresinin ilk ayeti 6666 defa okunursa kapanan kapılar biiznillah sonuna kadar açılır.
bismillahirrahmanirrahim inna fetahna leke fethan mübinen.
slm canım sakın üzülme yaklaşık 2 yıldan belki fazladır giriş yapmamıştım yazını görünce eski günlerim geldi aklıma ve yazmak istedim sana
eşimle kaan aydos hocamızın yanına gittik ilk etapda evliliğimizin ilk yılında sperm sonucumuz 93 milyon ölü sperm kaan hoca bunların hepsi ölü ama imkansız değil demişti ve 3 ay menagon ve pregnyl kullandık ocak 5 de başladık nisan 15 de 1 aylık hamileydim sperm sonucumuz neydi biliyormusun hamile kaldığım 236 milyon spermtabi bunların yanında bitkisel şeylerde kullandık bebek gibi baktım eşime şuan bebeğim 2.5 yaşında darısı başınıza olsun inşallah bu süreci iyi bilirim sakın kötü düşünme kesinlikle olacak kullandığım vitamin takviyelerinide yazayım sana
proxeed plus
l cartinine
ginseng
incir kürü
keçi boynuzu kürü
gingko biloba
balık yağı kapsül
arı sürü bal polen
kaan aydos kesinlikle gitmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?