Erkek İnfertilitesi canli sperm yokmuş lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bizded e canlı bulunmadı yani hiç yok. Celalettin hocaya gittik ilaç tedavisine başlarız inşallah

Merhaba arkadaşlar bugun esimin 2.testni aldik 12 sperm 1canli 11 ölü 1.snde hic canli yoktu yedrdgim onca seyden hangisi ii geldi blmiyormdoktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruzz

Kızlar bizdede aynı sorun var. Eşim ürolojiye gitti 87 milyon sperm var 1 tane bile canlı sperm bulunamadı. Tüp bebek önerdi doktor. Birde renkli doppler us rötgeni ve hormon testi istedi eşimden onları yaptırıcaz ama çok korkuyoruz çok stres yapıyoruz. ne yedirsemde ne içirsemde canlandırsam canlanırmı onu bile bilmyorum

tüp bebek denemeden önce genetik testleriniz yaptırın bizede tüp bebek dediler tedaviye başlayacaktık o arada genetik testi yaptırmıştık sonucu geldi malesef bugüne kadar hiç canlı spermi olmamış şimdi tedavi sürecindeyiz %5 şansımız varmış bütün testleri yaptırıp siz karar verir hangi yoldan gideceğinize yoksa doktorlar hemen ameliyat yapalım tüp bebeğe geçelim diyorlar birde endokrin bölümünede görünün umarım allah içimizde çocuk sevgisini isteğini geri çevirmez bu zor bir sınav hepimizin geçmesi dileğiyle...

olsunda tüp bebekle olsun seçilmiş embiriyolar oluyor bazı sağlıklı kişiler bilerek tüp bebek yaptırıyorlar sağlıklı seçilmiş embiriyo olsun diye umarım en kısa sürede mutlu haberlerini alırız:)

aynen canım inş hayırlısıyla bebeğimiz gelsinn

Aynen canim sagol hepimiz inslh mutlu haberler alrz rabbim saglik shhat versn gerisi halolur inslh

Merhaba, buda sevındırıcı bır durum cıkış oluyorsa ılaçlarla kurlerle coğaltabılırsınız. Eşinin bıcak altına yatmasından daha ıyı . Inankı bende bu dusuncedeydım şimdi tup bebege ole sıcak bakıyorum kı yeterkı saglıklı olsun dıyorum .. Sabır ve herhalımıze şükür dıyoruz

Aynen canim keciboynzu kuru yapamdk taze bulamadm bi yerden aldm kurtlu çıktı guvenemedm bi dha zmaani gecmis galiba siz ne yaptniz ne durumdasnz

Canım kiminde sperm var canlı degil kmnde hiç yok kiminde hareketli degil türlü turlu dertler eminim canlndrcak btkisel bisler vardir arastir.uzulme dua et nslh hayrlsyla hepmz anne olacağız

Canım kiminde sperm var canlı degil kmnde hiç yok kiminde hareketli degil türlü turlu dertler eminim canlndrcak btkisel bisler vardir arastir.uzulme dua et nslh hayrlsyla hepmz anne olacağız

inşallah canım inşallah keçiboynuzu alıcam denicez

Ben de 3,5 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında hipofiz adenomu oluştu ve 12mmden ameliyata girecekken hacamat ile 2mm düştü derken eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Bizim de ameliyatla canlı sperm bulunursa tüp bebek olacak ama bir türlü doktora karar veremedik. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Şuan dr İbrahim saraçoğlu atv de bu konuyla ilgili bilgi veriyor nohutu kaynatıp suyu içilecekmiş 40,41gün,40 günden sonra kırk kilit otu çayı içilecekmiş siz bence bugünkü programın tekrarını izleyin belki benim kaçırdığım noktalar vardır..

Allah razi olsun arkadsm buldum videoyu inslh evde seyrdecgm sifa olur inslh

Arkadaşlar az once 30pembe adli bi arkdasn mucizesini okudum esinin sperm leri 0 mis ama doğal yolla hamile kalmis hic ilac kullnlmamis btkisel hcbisi yapmamis sadece ruyasnda tere yiyin çocuğunuz olcak denmis 3 ay her akşam yemiş esi suan dogal yolla hamile rabbim ol desin yeter ki darısı başımıza

Merhaba arkadaşım benim de eşim azospermi .30pembe arkadaşı nerede okudun ben de okumak isterim bizede umut olsun,dediğin gibi darısı bizlere olsun inşallah Rabbimizin nasibiyle

Merhaba arkadaşım benim de eşim azospermi .30pembe arkadaşı nerede okudun ben de okumak isterim bizede umut olsun,dediğin gibi darısı bizlere olsun inşallah Rabbimizin nasibiyle
Canm.k.bkma yeni gordm hamilemyim acaba dye bi konu acmis konuyu kopyalyamadm ara butonunda 30pembe yaz çıkıyor zatten hngi doktora gidyosn ne zmndr ogrendn rabbim tez zmnda sifamzi versin

Senin için bulduklarım

EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee

tere, nohut kürü ve kırkkilitotu
birde elma sirkesi işinize yarayabilir
Fakat en önemlisi bol bol dua istersen dualardan da yardımcı olabilirim.

ALINTI .................
canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese:lepi::lepi:

Senin için bulduklarım

EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee

tere, nohut kürü ve kırkkilitotu
birde elma sirkesi işinize yarayabilir
Fakat en önemlisi bol bol dua istersen dualardan da yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…