Canli yayin acil:(

V

Video cekme aninda izleyenleri gorup gorebiliyorum denis olabilirmi izleyenlere o anda bakabiliuornu
BAKAbiliyor da bakmamıştır belki. Elinden telefon düşmeyen biriyse görmüş olabilir. Görmediğini umut ederekten bu kadar takılmamanı öneriyorum

BAKAbiliyor da bakmamıştır belki. Elinden telefon düşmeyen biriyse görmüş olabilir. Görmediğini umut ederekten bu kadar takılmamanı öneriyorum
Yanindaki cekiyodu galiba videoyu o da araba suruyodu o anda izleyenleri nasil gorucek yada yanundakine mi sordu izleyenleri gorebiliyormusun mu dicekti acaba malesef gormemesi gereken biri ondan bukadar takildim ck pismanim nerden girdim profile ya

Görmüştür, geçmiş olsun. Zaten bu canlı yayın izlenmelerinde dikkati çekmemeniz için izlediğiniz kişinin baya ünlü olması lazım. Yani sürekli bildirim gelecek de geleni gideni fark etmeyecek. Sizi fark etmiştir sanırım.

Bir de eşinin hesabından mı stalkladın ahaha yürek mi yedin ayol? Engellerseniz de eşiniz bakmayacak mı engellenenler listesine, daha kötü. Eski sevgiliniz biliyor mu kocanızı, ismen tanır mı?

Görmüştür, geçmiş olsun. Zaten bu canlı yayın izlenmelerinde dikkati çekmemeniz için izlediğiniz kişinin baya ünlü olması lazım. Yani sürekli bildirim gelecek de geleni gideni fark etmeyecek. Sizi fark etmiştir sanırım.

Bir de eşinin hesabından mı stalkladın ahaha yürek mi yedin ayol? Engellerseniz de eşiniz bakmayacak mı engellenenler listesine, daha kötü. Eski sevgiliniz biliyor mu kocanızı, ismen tanır mı?
Esimin hesabi derkeb ortak yabi pek kullanmiyoz ikimizinde arkadaslarinin ekligi oldugu bisey kafama gore donduramam oyuzden..engelennelere falan bakmaz pek anlaniyor ...canli yayina girmedim ama profilinde direkt bir video aciliyodu

Eşinizin hesabından eski sevgilinizi staklamaniz çok mide bulandırıcı değil mi? Aynısını eşiniz yapsa ne tepki verirdiniz merak ettim.

Görünüyor bakan herkes. Kocanız dururken başka erkeklere bakmayın bir zahmet.
Ortak hesap
Mide bulandirici evet keske merak edio bakmasaydim zaten psimanim bide siz tuz biber olmayin lutfen

Esimin hesabi derkeb ortak yabi pek kullanmiyoz ikimizinde arkadaslarinin ekligi oldugu bisey kafama gore donduramam oyuzden..engelennelere falan bakmaz pek anlaniyor ...canli yayina girmedim ama profilinde direkt bir video aciliyodu

Engelleyin isterseniz ama görmüştür çoktan sanırım. Biraz beyhude bir çaba olur gibi. Bir de daha da dikkat çeker adam bakmış engellemiş ne ayak gibi.

ben bakıyorum merak ettiklerime hiç gocunmam
koymasınlar yoksa ehe
neden çekindiğinizi anlayamadım

Siz bitmiş bir canlı yayını açmışsınız bence. Adam izleyenleri görür normalde ama engellediğiniz için çıkmaz belki. Beğenen, yorum yapanları da engelden sonra biz göremiyoruz. Başkaları görebiliyor sonuçta.

Engelleyin isterseniz ama görmüştür çoktan sanırım. Biraz beyhude bir çaba olur gibi. Bir de daha da dikkat çeker adam bakmış engellemiş ne ayak gibi.
Ben birinw sordum simdi o video canli yayini kaydedio oyle paylasilmis bir videoymus cunku canli yayina girmedim ben direk video acildi hic tiklamadan profilinde

Siz bitmiş bir canlı yayını açmışsınız bence. Adam izleyenleri görür normalde ama engellediğiniz için çıkmaz belki. Beğenen, yorum yapanları da engelden sonra biz göremiyoruz. Başkaları görebiliyor sonuçta.
Biri de oyle dedi simdi canlisini cekip kaydedip paylasmis sen onu izlemissin dedi oyleyse beni gormesi sacma direk canki yayina dalmadim cubku

Kizlar konusmadigim eski bi tanidigin facesini gordum merak edip girdim profile hemen canli yayin videosu cikti ama canli yayina gir falan yoktu direkt bir video aciliyordu profilinde..neyde altta yorumlara bakim dedim tikladim o kiside izleyenleri gorebili......dedi devamini duymadan hemeb kactim acaba gorebiliyorum mu dedi yoksa yanindaki sanirim cekim yapiyodu o araba suruyodu yanindakine mi sordu acaba izeleyenleri gorebiliyomusun diye ..ya ben cok cok kotuyum suan hemen engelledim ..simdi sorum su ekli degiliz birbirimizde asla buna ragmen o videoyu izledimi gormusmudur ..nolur gormemistir deyin arkadaslari gorur bitek deyin cok cok kotu bi duruma dusucem cunku gorunduysem of valla moralim sifir..bida asla bakmam ya :KK43:(
Normalde izleyen Kişiler görünüyor ama engellediyseniz ne siz onu nede o sizi göremez üzülmeyin...

Benim anladigim siz o an canli yayina katilmamissiniz. Direk acilan videoya tiklayip o an katilmaniz lazimdi ki sizi gorsun. izlediginiz gorunmez o yuzden. Sadece kac kez goruntulendigi gorunur.

Eğer sen engellemeden önce baktıysa görür. Engelledikten sonra izleyenlerden siliniyorsun göremez. Yani sen bakarken oda kimler izliyo diye bakıyosa görmüştür. Sonrasında göremez.

Back
X