Canm acyor

komplekslinin tekiymiş ne varmış eğitim için yurtdışına çıkmanda kendisi de gitmiş yani.. resmen başka bişey bulamadığı için bahane üretiyo, sen de arama sorma arkadaşım hiiççç ilgilenme o zaman nasıl peşinden koşar bak

canım ne kadar guzel ve ısten dıle getırmıssın duygularını
kıyamam ben sana ya
su erkeklerı gercekten anlamayacagım
guya onlar da bızı anlamıyorlar
amannn amannn
için yanıyordur suan ama zamana bırakmak dedıklerı bu olsa gerek
ısın en acısı ne bılıyormusun bunu sadece senın ıcın soylemıyorum
guclu erkek yok malesef
bızı en cok uzen de bu
her kadın karsısında guclu ve kararlı bır erkek gormek ıster ama malesef...
Allah yardımcın olsun arkadasım
ıcını rahat tut emı
neden bole davrandıgı elbet cıkacak ortaya

canım ne kadar guzel ve ısten dıle getırmıssın duygularını
kıyamam ben sana ya
su erkeklerı gercekten anlamayacagım
guya onlar da bızı anlamıyorlar
amannn amannn
için yanıyordur suan ama zamana bırakmak dedıklerı bu olsa gerek
ısın en acısı ne bılıyormusun bunu sadece senın ıcın soylemıyorum
guclu erkek yok malesef
bızı en cok uzen de bu
her kadın karsısında guclu ve kararlı bır erkek gormek ıster ama malesef...
Allah yardımcın olsun arkadasım
ıcını rahat tut emı
neden bole davrandıgı elbet cıkacak ortaya

umarım herşey ortaya çıkar.

teşekkürler...

Ansızın hayatıma giriyorsun
Varlığınla aklımı çeliyorsun
Aşkınla beni şımartıyorsun
Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun

Zamanla aşka alışıyorsun
Daha az gülüp daha çok susuyorsun
Değiştin sen hala görmüyorsun
Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun?

Olmaz bir tanem
Olmaz sevdiğim
Olmaz inan bana olmaz
Aşk böyle olmaz

Hazırdım bende seni bekliyordum
Nerede bu geç kalmasa diyordum
Ve bir gün karşımda duruyordun
Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun

Anladım ben her şeyi yoruyorum
Belkide hep senden bekliyorum
Değişmedim sadece susuyorum
Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum...​

bu şarkıyı ona dinletebilseydim keşke.

belki o zaman beni gerçekten anlar.................

benim de hatalarım olmuştur mutlaka, mesela inatçı ve ısrarcı biriyimdir. ama kimse mukemmel değil ki. ona zaten hiç ben mukemmelim de demedim.

ama o da mukemmel değil.

ikimizin de insan olduğunu ve farklı olduğumuzu kabul etmeyı oğrenmeli ilk sanırım.

DEMıŞSıN..........
Gamzecim bu tip erkekler veya ona karşı duyduğumuz aşkımız belli bir süre sonra bizde öyle düşünceler oluşturuyorki herşeye karşı kendimizi suşlu görmeye başlıyoruz. Evet biz olması gibiyiz mükemmel olmaya çalışıyoruz eksik olan onlar ama aşk duygusunun beynimizde yarattığı acı suçluluk oklaRINI BıZE yönlendiriyor. hep kendimizde kabahat arıyoruz.
Suçlu değilsin sen inan .sadece anladığım kadarıyla o havalara girmiş ve güvendiği bir kapı var.
Senin tahsilin iyi kazancında iyidir. Onun güvendiği kapı kapansın maddiyat için sana dönecek bu sözünü aklında tut.
Benim kazancımiyiolmadığı için banımki dönmedi.Bende üniversite mezunuyum ama....
Gene diyorum çivi çiviyi söker başka sevgi ara sana değer veren

Son düzenleme:
benim de hatalarım olmuştur mutlaka, mesela inatçı ve ısrarcı biriyimdir. ama kimse mukemmel değil ki. ona zaten hiç ben mukemmelim de demedim.

ama o da mukemmel değil.

ikimizin de insan olduğunu ve farklı olduğumuzu kabul etmeyı oğrenmeli ilk sanırım.

DEMİŞSİN..........
Gamzecim bu tip erkekler veya ona karşı duyduğumuz aşkımız belli bir süre sonra bizde öyle düşünceler oluşturuyorki herşeye karşı kendimizi suşlu görmeye başlıyoruz. Evet biz olması gibiyiz mükemmel olmaya çalışıyoruz eksik olan onlar ama aşk duygusunun beynimizde yarattığı acı suçluluk oklaRINI BİZE yönlendiriyor. hep kendimizde kabahat arıyoruz.
Suçlu değilsin sen inan .sadece anladığım kadarıyla o havalara girmiş ve güvendiği bir kapı var.
Senin tahsilin iyi kazancında iyidir. Onun güvendiği kapı kapansın maddiyat için sana dönecek bu sözünü aklında tut.
Benim kazancımiyiolmadığı için banımki dönmedi.Bende üniversite mezunuyum ama....
Gene diyorum çivi çiviyi söker başka sevgi ara sana değer veren

sanırım hala ona döneceğimi düşünüyor. kendine guvenıyor ya hasbam.

ama elinden kayıp gidiyor. fark ettiğindeyse çok geç olacak.

hepimiz için hayırlısı olur inş.

öncelikle sen ona fazlasın bunu belirtmek istedim yorumuma gelince,üzücü bir yorum olacak ama;malum şahsın,hayatında biri daha var ve ailesi de seninle olan ilişkisini onaylamadığı için yavaş yavaş kendini senden soğutmuş,sana kötü davranarak bitsin demeni sağlamış,kesinlikle üzüntüne ,emeğine değmez arkadaşım.

hızla beni kendinden soğuttuğu kesin. ama nedenini bilmiyorum, ve gerçekten de merak ediyorum.

bakalım. ya zaman gösterecek ya da bu şekilde unutulup gidilecek.

ne oldu neden böyle oldu ben anlayamadım.derdi nedir bu kdr deger vermen ona fazla gelmiş sanırım..

ne oldu neden böyle oldu ben anlayamadım.derdi nedir bu kdr deger vermen ona fazla gelmiş sanırım..

sevmek değer vermek değil midir??

sevdim, değer verdim.

ama o anlayamadı bunu.....

derdi ne ben de bilmiyorum. keşke bilseydim.

ama zamana bırakmaktan başka birşey gelmiyor elimden.

şuan memleketinde rahat, etrafında 6 teyze, 1 anne 1 kızkardeş. ama zaman ona gösterecek aile de biryere kadar.

belki de başka birini buldu. o da olabilir. eğer oyleyse yolu da bahtı da açık olsun....

tek hatamız ne biliyomusun duygularımız olduğu gibi yansıtmak,seviyoruz ve sevmenin seven insanın doğal olarak yapması gerekenleri yapıyoruz.oyunlar hesaplar kitaplar yapmıyoruz biz..yok işte kaçan kovalanır yok azcık naz yapmalı vs vs.
biz ve bizim gibiler içimizde ki ni dışarı aynen yansıtıyoruz.hiç bir oyuna felan başvurmadan.sonuna dibine kadar yansıtıyoruz.eğer bu kaybettiriyosa bize bırak kaybettirsin.
ALLAH yardımcun olsun zor bi durum.ama bundan sonrası için ASLA ilk adımı atan sen olma

tek hatamız ne biliyomusun duygularımız olduğu gibi yansıtmak,seviyoruz ve sevmenin seven insanın doğal olarak yapması gerekenleri yapıyoruz.oyunlar hesaplar kitaplar yapmıyoruz biz..yok işte kaçan kovalanır yok azcık naz yapmalı vs vs.
biz ve bizim gibiler içimizde ki ni dışarı aynen yansıtıyoruz.hiç bir oyuna felan başvurmadan.sonuna dibine kadar yansıtıyoruz.eğer bu kaybettiriyosa bize bırak kaybettirsin.
ALLAH yardımcun olsun zor bi durum.ama bundan sonrası için ASLA ilk adımı atan sen olma

bu konuda oldukça kararlıyım. şimdiye kadar bi adım da atmadım.

hayatında baskası olabilir bu kadar havalanıp bagırıp cagırdıgına göre bir yerden cesareti olmalı ama inşallah cok pişman olurda sende affetmezsin aklı basına gelsin

ailesi bi kız bulmuştur...boşver senin geleceğin parlak daha düzgün ve seviyeli kişilerle karşılaşacaksın belkide....herşeyin hayırlısı

o seni kaybetmiş canım kendini çok üzmemeye çalış
neler yapmışsın onun için ama o kıymetini bilememiş
sende onu unutmaya çalış
kıymetini bilecek elbette birini bulursun
ayrılık canını acıtmasın canım
bilmelisin kimse senin canından öenmli değildir ve kıymetini bilmeyen biri için canını acıtma

ailesini bulunca size ihtiyaci kalmamis...yakinda okuluna geri donunce seni arar merak etme..o zamanda sana bu yaptiklarini sen ona yaparsin, duvara toslasinda gorsun bakalim nasil oluyomus...

yurtdisina gidip tr de oldugundan daha rahat ortami gorunce bircok erkek degisiyor..
ornekleri o kadarr cok kii...
ama inan kendini bilen biri nereye giderse gitsin asla degismez..
birde erkekler kendi kapasitelerinin uzerinde bi kiz tarafindan simartilinca boyle olabiliyor..
kendine guveni geliyor..boyleleri ezilmeyi hak ediyor sanirim...
eger gercekten bunlar sebep degilse ve aramalarindan dolayiysa..
hakli olabilir..su acidan bi arkadasimizda senelerce cikti ailesiyle falan tanistirdi..
ve bitme sebebi ailesinin yaninda devamli aramasi anlayissiz olmasiydi..
ben uzulmustum ayrildiklarina..ama sana cok cirkin konusmus affetme cok daha iyilerine layiksin..
ALLAH kurtarmis..

Back
X