Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne kadar guzel ve ısten dıle getırmıssın duygularını
kıyamam ben sana ya
su erkeklerı gercekten anlamayacagım
guya onlar da bızı anlamıyorlar
amannn amannn
için yanıyordur suan ama zamana bırakmak dedıklerı bu olsa gerek
ısın en acısı ne bılıyormusun bunu sadece senın ıcın soylemıyorum
guclu erkek yok malesef
bızı en cok uzen de bu
her kadın karsısında guclu ve kararlı bır erkek gormek ıster ama malesef...
Allah yardımcın olsun arkadasım
ıcını rahat tut emı
neden bole davrandıgı elbet cıkacak ortaya
benim de hatalarım olmuştur mutlaka, mesela inatçı ve ısrarcı biriyimdir. ama kimse mukemmel değil ki. ona zaten hiç ben mukemmelim de demedim.
ama o da mukemmel değil.
ikimizin de insan olduğunu ve farklı olduğumuzu kabul etmeyı oğrenmeli ilk sanırım.
DEMİŞSİN..........
Gamzecim bu tip erkekler veya ona karşı duyduğumuz aşkımız belli bir süre sonra bizde öyle düşünceler oluşturuyorki herşeye karşı kendimizi suşlu görmeye başlıyoruz. Evet biz olması gibiyiz mükemmel olmaya çalışıyoruz eksik olan onlar ama aşk duygusunun beynimizde yarattığı acı suçluluk oklaRINI BİZE yönlendiriyor. hep kendimizde kabahat arıyoruz.
Suçlu değilsin sen inan .sadece anladığım kadarıyla o havalara girmiş ve güvendiği bir kapı var.
Senin tahsilin iyi kazancında iyidir. Onun güvendiği kapı kapansın maddiyat için sana dönecek bu sözünü aklında tut.
Benim kazancımiyiolmadığı için banımki dönmedi.Bende üniversite mezunuyum ama....
Gene diyorum çivi çiviyi söker başka sevgi ara sana değer veren
ne oldu neden böyle oldu ben anlayamadım.derdi nedir bu kdr deger vermen ona fazla gelmiş sanırım..
tek hatamız ne biliyomusun duygularımız olduğu gibi yansıtmak,seviyoruz ve sevmenin seven insanın doğal olarak yapması gerekenleri yapıyoruz.oyunlar hesaplar kitaplar yapmıyoruz biz..yok işte kaçan kovalanır yok azcık naz yapmalı vs vs.
biz ve bizim gibiler içimizde ki ni dışarı aynen yansıtıyoruz.hiç bir oyuna felan başvurmadan.sonuna dibine kadar yansıtıyoruz.eğer bu kaybettiriyosa bize bırak kaybettirsin.
ALLAH yardımcun olsun zor bi durum.ama bundan sonrası için ASLA ilk adımı atan sen olma