- Konu Sahibi yeldadogus
-
Ateşte niye yansın şimdi , hoppala!..-tatlicadiarzu-
Merhaba arkadaşlar, ve hayırlı cumalar
geçenlerde k.validelere gittik. kız kardeşinin gelinini istememesi ve oğlunu ayırmasını anlattı. herşey normal dertleşmek istedi anlaşılan. neyse sonra o istemezseymiş beni, evlenemezmişim. ki görücü usulü evlenmedik biz eşimle. severek evlendik. ben varken eşimin üstüne çok düşüyor. aman oğlum tühh ramazan gelio nası tutacak oruç (ki eşim 35 yaşında koca adam. din konusunda rahatsız oluyorum. oğlunu seviyorsa bence bi anne. çocuğunu öbür dünya için korumalı. ateşte yansa daha mı iyi). herneyse. dönüp bana annesi olmayan bi kızı alsaydıkta beni daha çok sevseydi dedi ya kapıda. sen beni sevionmu muhabbeti yapıldı. gidince geriliyorum ben ya.. nolcak halimiz bilmem.
kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismileevet bu annesi ölmüş kız muhabbetini daha önce de duyduk ama farklı yönden.
sahipsizi daha kolay ezerler hesabı, rahat rahat ezelim diye.
benim "rahmet olasıca" dedem gerine gerine söylerdi.. "biz damadı da gelinleri de bileek yetimlerden aldıkkkk" deyu. iyi halt yedin dede, napıyon oralarda merak ediyom haggat.
bi de şey acaibime gidiyo. ya insanlar hiç kendinden başkasını düşünmeden nası bu kadar rahatlıkla konuşuyo yav. kendisi sevilcek diye kızın anası ölmüş olsun... ya aklından geçirsen de nası diline geliyo o laf be kadın.
keşke bende annesi olmayan bi oğlana varsaydım kayganacıım desene be güzelim..laf mı yok..
keşke bende annesi olmayan bi oğlana varsaydım kayganacıım desene be güzelim..laf mı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?