Kişisel Bakım Ürünleri cansız ve az saçım var maşa ile kalın bukleler yapmak istiyorum sizce hangi marka....

ecay1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
21
0
86
Diyarbakır
arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi cansız ,az ve ince telli saçlarım var buklelerle dolgun görünsün istiyorum

maşa alacam ama bir türlü karar da veremedim yıpranırmı daha kötü olurmu diye de korkuyorum

önerileriniz varmı acaba.....?:43:

aynı problemi bendede var :( bigudi ile sardım düştü hemen saçlarım kuaförde yaptırıyorum bir ton sprey sıktırıyorum spnuç yine aynı

milletin saçları ne güzel bakımlı oluyor her gün benim de ne yaparsam yapayım bir şekil veremiyorum. standart mandallı toka ile kıvırıp tutturmaktan usandım artık. Bi şekil almıyor ki saçım.:25:

Arkadaşlar benimde saçım ince telli ve az ve özelliklede bu yaz ayında en iisi yıkadıktan sonra nemli saça köpük sürüp avuç içinizle şekil verip hacim kazandırmak kenarlardanda tel tokayla tutturunca güzel görünüyor,tavsiye ederim.Bu arada bende kalın bukleler yapan maşa araştırması yapıyorum ama çok kullanabileceğimide düşünmüyorum çünkü saçları çok yıpratıyor ve dökülmesini sağlıyor özellikle yazın hiç kullanmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar John Friedanın 'dream curls' dalgaları güzel yapıyor. Hacim olarak da yine Jon Frieda nın hacim serisinden "Thickening Blow Dry Lotion" baya işe yarıyor. Banyodan sonra ıslak saça sıkıpi, öne doğru eğiterek kurutursanız o günü kurtarmış olursunuz :) Bunun dışında OSİS markasının UPLOAD ME kremi var, o da oldukça başarılı.. Bunlarda benim kullandığım ürünler :)

Rowenta CF 3345 Konik Maşa 200°
ince telli saçların konik maşa kullanması daha iyi diye duymuştum

Merhaba. Ben Babyliss kullaniyorum. Saclarim cok ince malesef ben de yaptiktan sonra spreyliyorum. Kuaforde yaptirdiktan sonra minik masa tokalarla tutturuyorlar ve o zaman daha kalıcı oluyor. :))

Back
X