- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Ben cok heyecanliyim.. Oglum ilkokula baslicak diye.. Hep birlikte gidelim secelim diye soyleyip dururken ben burda esek basi miyim afedersiniz gidip habersiz kafasina gore kamp cantasi gibi canta almak hangi akla hizmet yani.. Oglum bisey demedi cantayi gordugunde.. Oyle ben soyle istemistim diye tutturan bi cocuk degil.. Ama istemis bi kere soylemis di mi cocuk.. Okula giderken daha istekli olur severek kullanir ama bunlari dusunen yok..
Bende sizin gibi dusunuyorum.. Oglum cok sey isteyen bi cocuk degil.. Kirkda yilda bi bisey istemis... Birak da okula giderken kullanacagi cantayi kendisi secsin di mi? Napsin kapkara cantayi.. Bi de bana sart kosuyo.. Almicakmisim baska canta... Dusuncesiz isteBence hiç de küçük bir problem degil bu..küçücük çocuğun dünyasındaki yıkımı dusunun bir..okulla ilgili hayalleri vardı, örümcek adamli çanta alackti babası, ama babası elinde simsiyah kocaman bir çantayla gelmisti..hayalleri yıkılmıştı ve okula bile belki gitmek istemeyecekti ..bir ilkokulda psikolojik danismanim ve bu konularda hassas olunması gerektiğini dusunuyorum..çantayı oglunuzla beraber alsanız, alırken deneseniz oglunuzun sırtına takip aaa bak ne kadar yakıştı bu canta oğluma deseniz, hangisini istersin oğlum, bu mu şu mu deseniz nasıl olurdu, bu eşinizin yaptığı nasıl olmuş..telafi etmelisiniz .o çanta kalsın evde babası gelmese bile siz gidin oglunuzla alin..eşiniz de kizarsa kizsin..sakince yaklaşıp onun da gönlünü alırsınız esi olarak
Hayret inanın neden o kadar inat ettiki en pahalısı 100 liradırBende sizin gibi dusunuyorum.. Oglum cok sey isteyen bi cocuk degil.. Kirkda yilda bi bisey istemis... Birak da okula giderken kullanacagi cantayi kendisi secsin di mi? Napsin kapkara cantayi.. Bi de bana sart kosuyo.. Almicakmisim baska canta... Dusuncesiz iste
Hayret inanın neden o kadar inat ettiki en pahalısı 100 liradır
Çocuktan daha mı önemli[/QUOTE. Cantaci bi tanidigi var.. Ondan aldi.. O kazansin diye. Niye tanidik varken gidip baska yere para verecekmisiz... Mantik bu malesef..
Ilkokuldaki çantam yüzünden ilkokul hayatım boyunca okuldan nefret ettim, gitmek istemedim okula, parasızlıktan yeni bir çanta alamadı ailem bana..oysa okula yazılmak icin can atıyordum. Ama o lanet olası çanta yüzünden ne arkadaş edinebildim ne tahtaya kalkabildim, teneffuste çantama yaslanıp oturdum hep , Kimse çantamı görmesin diye..varin siz düşünün bir çantanın nelere mal olabileceğiniBende sizin gibi dusunuyorum.. Oglum cok sey isteyen bi cocuk degil.. Kirkda yilda bi bisey istemis... Birak da okula giderken kullanacagi cantayi kendisi secsin di mi? Napsin kapkara cantayi.. Bi de bana sart kosuyo.. Almicakmisim baska canta... Dusuncesiz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?