• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çanta Tavsiye Edin

tomrishatun1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
2
0
1
26
Merhaba kızlar ben artık ucuz kalitesiz bir şey almak istemiyorum çünkü ucuz ve kalitesiz aldığım her şeyin iki ay sonra bozulup atılması sinirlerimi bozuyor artık o yüzden güzel kaliteli çantalar alabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Yıllarca kullanmak istiyorum.

Merhaba kızlar ben artık ucuz kalitesiz bir şey almak istemiyorum çünkü ucuz ve kalitesiz aldığım her şeyin iki ay sonra bozulup atılması sinirlerimi bozuyor artık o yüzden güzel kaliteli çantalar alabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Yıllarca kullanmak istiyorum.
Matmazel ya da us Polo öneririm

Tam benzer bir konu açmaya girmiştim ben de... Kızlar kaliteli güzel bir siyah çantaya ihtiyacım var benim de. Bütçe yok ederinde olursa her marka alabilirim.
Bana öneriniz olur mu?

Bütçe varsa manu coach zadig torry burch bunlar pahalı gelirse longchamp lacoste tommy bunlar da pahalı gelirse desa derimod ipekyol bunlar da pahalı gelirse inditex ve hm

Bütçe varsa manu coach zadig torry burch bunlar pahalı gelirse longchamp lacoste tommy bunlar da pahalı gelirse desa derimod ipekyol bunlar da pahalı gelirse inditex ve hm
Gitgide hayat kalitem düştü dkdkdk

Gitgide hayat kalitem düştü dkdkdk
Şimdi ben çanta takıntılı biri olarak bir şey diyemem kullandıklarımı sıraladım🤣 üniversiteye başladığımda işe girip kredi kartı ile 900 tlye Michael kors çanta almıştım asgari ücret 800 tlydi 🤣 kimi trendyoldaki çantaları kullanır kimine inditex pahalı gelir kimi zara çanta takmam der

Şimdi ben çanta takıntılı biri olarak bir şey diyemem kullandıklarımı sıraladım🤣 üniversiteye başladığımda işe girip kredi kartı ile 900 tlye Michael kors çanta almıştım asgari ücret 800 tlydi 🤣 kimi trendyoldaki çantaları kullanır kimine inditex pahalı gelir kimi zara çanta takmam der
Love Moschino, Beymen, Valentino falandır benim star parçalarım ama Indıtex grubunu da seve seve kullanırım. 😁

Merhabalar...
Hazır çanta takıntılı birini bulmuşken istifade edeyimm :)
Şık bir siyah çantaya ihtiyacım var, iyi kalite bir şey istiyorum.
Öneriniz var mıdır?
Bütçe vs önemli değil, şık bir parça istiyorum işte kullanmak için :)

Merhabalar...
Hazır çanta takıntılı birini bulmuşken istifade edeyimm :)
Şık bir siyah çantaya ihtiyacım var, iyi kalite bir şey istiyorum.
Öneriniz var mıdır?
Bütçe vs önemli değil, şık bir parça istiyorum işte kullanmak için :)
Manu kesinlikle ama iş için ben kıyamam bu yüzden coach tote daha yükseğini kullanmadım öneremem ama polene bakabilirsiniz param olsa fendi alırdım

Love Moschino, Beymen, Valentino falandır benim star parçalarım ama Indıtex grubunu da seve seve kullanırım. 😁
O markalardan çantam yok ya çok sevmiyorum onları. İnditex suud manuka da alırım şuan mesela kullandığım çanta puma 😂 çanta ayakkabı önemli pazardan tişört alırım ama çantam kaliteli olacak öğrenciyken lüks markalarda çalıştım satış danışmanı olarak oradan kaldı işte beymen boyner golden goose derken tutuldum

O markalardan çantam yok ya çok sevmiyorum onları. İnditex suud manuka da alırım şuan mesela kullandığım çanta puma 😂 çanta ayakkabı önemli pazardan tişört alırım ama çantam kaliteli olacak öğrenciyken lüks markalarda çalıştım satış danışmanı olarak oradan kaldı işte beymen boyner golden goose derken tutuldum
Evet kıyafette o kadar aramam ama ayakkabı ve çanta önemli. 🥹 Manuka ve Suud da güzel. Hatta Laura Ashley var bende bir tane de. Hepsi benim bebeğim ahdjdjd

Valentino calvin klein Tommy Hilfiger daha uygun fiyatlı us polo fossil Stradivarius benim kullandıklarım memnun olduklarım bunlar

Back
X