Çantadaki prezervatifler

Ben de ogretmenim fakat idarecilik yapıyorum. Okul açıkken akşam 7de evdeyim.o yemek temizlik ütü yapıyor. Paralarımı da harcamış işte. Mailinde de bişey bulamadım. Dişimi sıkıyorum. Ama fazla sabredemeyecegim.
İş YaYapıyormuş adam :))
Bende tezcanlıyım ve salak yerınede konmak ıstemem hemen yaygara cıkarırdım ama mantıklı hareket etmek lazım.
Mantıklı olanı bekleyıp izlemek ..

Bir iş cevireçadam TLF ortada bırakmaz
Eşine TLF şifresini vermez
Evde çocuklara bakmaz

Bence boşa telaş yapıyorsun

Sakin ol
Sakin acele etme
Yemis zaten bir b.klar

Ilk etapta telefonu kurcalaman lazim.
Mesaj falan gorursen kendi telinden fotosunu cek
Fazla aranmis no varsa kendine kaydet
Ama zamanini bekle
Normal davran simdilik

Eskiden prezervatif kullaniyorduk demissin.
Simdi okudum
Onlar olmasin?

Bir de tel sifresini biliyorum karistirsam birsry demez..demissin

Masum mu acaba?

Yani aslında şöyle olabilir kondomu inkar edebilir ama cinse gücü artırıcı ilacı inkar edemez her türlü savunma gerektirir

Arkadaşımın dese hiç inandırıcı değil buna inanacağınızı sanmam

kart eksterileri , telefon görüşmeleri , kılık kıyafet tavır değişikliği takip de olmalısınız sakin ve sabırlı olun .

işin kötüsü bankalar birinci dereceye bile bilgi vermiyorlar :( daha aklıma birşey gelirse yazacağım .

Eşimin çantasında prezervatif ve cinsel gücü artıran ilaç buldum.ilaç paketi ikili. Biri kullanılmış. Prezervatif de ikı farklı çeşitten birer tane kalmış. Ve ben doğum kontrol hapi kullanıyorum. Şu an için bunu bildiğimi bilmiyor.izleyeceğim adımlar neler olmalı sizce.kafamda çeşit çeşit plan var.sizlerin düşünceleri neler.
Eşimin çantasında prezervatif ve cinsel gücü artıran ilaç buldum.ilaç paketi ikili. Biri kullanılmış. Prezervatif de ikı farklı çeşitten birer tane kalmış. Ve ben doğum kontrol hapi kullanıyorum. Şu an için bunu bildiğimi bilmiyor.izleyeceğim adımlar neler olmalı sizce.kafamda çeşit çeşit plan var.sizlerin düşünceleri neler.
Cinsel hayatınız nasıl kocanızla ..bu önemli..eğer bu konuda sıkıntınız yoksa zannetmem birşeyler yaptığını

Sabret eşine birşey deme. Öyle bir inkar eder ki seni bile suçlu çıkarır. Erkek milleti aynı.

Şuan arkadaşım da böyle. Beklemede. Delil kanıt topluyor.

Çünkü öncesinde öyle bir inkar etti ki. Kur'an'ın üstüne bile yemin etti.

Akıllı ol. Ele verme herşeyi.

Bekle delil topla, laf sokma, herseyi belgelendir. Findik kirmisa benziyor.

Fevri davranma sakın. Masum olduğuna inanmak istiyorum.
Keşke masum olsa tabi.kafamda neler var neler.fevri davranmak noktasında kaldım. Geçen gün kızıma benimle ilgili bir şaka yaptı. Ben de "ben açık bir insan insanım. Ama baban gizli işleri iyi bilir.ben anlamam."dedim.yüzüme baktı. Ne gizli işi dedi.ben d e"GİZLİ YA BİLİNMEZ "dedim.baktı kaldı. Bu kadar bi iğneleme yaptım. Bir de güvenle ilgili bir resim attım messengerdan.hiç bi şey demedi.

Birkaç kere baktım çok incelemedim.oyle sine baktım yani.bişey çıkmadı.
Sakin ol
Sakin acele etme
Yemis zaten bir b.klar

Ilk etapta telefonu kurcalaman lazim.
Mesaj falan gorursen kendi telinden fotosunu cek
Fazla aranmis no varsa kendine kaydet
Ama zamanini bekle
Normal davran simdilik

Cinsel hayatınız nasıl kocanızla ..bu önemli..eğer bu konuda sıkıntınız yoksa zannetmem birşeyler yaptığını
Zaman zaman ona ilgi göstermiyorum. Sıkıntım yok tabi.ama nasıl anlatayım yani duygusal bir ortam,bir yakınlaşma olmasını tercih ediyorum.dümdüz girmiyorum genellikle.

Back
X