- Konu Sahibi BeyazPerim
-
valla benimde şöyle bol askılı bir çanta dolabına ihtiyacım var,askıda olması çantanın ömrünü uzatıyor. Benimkiler çoğu zaman üstüste tıklım tıkış duruyor. Millet nerede saklıyor acaba o kadar çantayı? benimde tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda
Aynen hiçbir yerde istediğim gibi birşey bulamadım .Çoğu kişi dolabında saklıyordur herhalde :1no2:
Bayansema teşekkür ederiz fot için .Ya ben feci derece düzen hastası bir kızım .Son fot.daki ürünlerin konulduğu yer bana karmaşık geldi .Kapaklı dolaplarda durduğunda göz zevkimi bozmuyorlar .
Takı mankenleride bana çok düzensiz karmaşık geliyor akannehir
kankam çantalarımı gardolabın içinde saklıyorum,ayrı bir yer yaptım onlar için
takılarımıda kutucuklarda.
ama tek hayalim kıyafet odası:asigim:
tabi daha mütevazisisempatiksalakcinni
@tanrıça evet bir kıyafet odası olsa ayrıca, sonra yatak odasının içerisinde ebebeyn banyosu olsa..ne güzel olurdu falla...istanbulda pek öyle ev yok sanırım..pek yaygın değil..
LİV ÇOK SÜPPER Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN CANIM, ZİRA GEÇEN HAFTA YENİ BİR GARDROP ALMIŞKEN (MEVCUT DOLABA SIĞAMIYORUZ DA ARTIK) BEN DE Bİ DÜZENE GİRİŞTİM Kİ, TAKILAR, ÇANTALAR, MAKYAJ MALZ. FALAN...
YİNE Bİ TOPARLAMA İHTİYACI HİSSEDİYORUM AMA. DEDİĞİNİZ GİBİ KUTULAR, FİLE SEPETLER, ÇEKMECE İÇİ BÖLMELERİ FALAN.. HER YOLU DENİYORUM. YENİ PLANLARIM VAR AMA.
FOTOLU EKLEYECEĞİM EN KISA SÜREDE.
FİKİRLERE BAKIYORUM BENDE.
SEVGİLERa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?