• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çantama kadar koymuş

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
slm kızlar
umarım konum kapanmaz,umarım konu başka yerlere çekilmezde bende sizin yorumlarınızdan faydalanabilirim,
dün,h.sonu aldığım eteğin fişini arıyodum,neyse nerdeyse 1 aydır kullanmadığım çantama baktım,fişler vardı ama aradığım fiş değildi,neyse bi kağıt buldum,
uzunca bi kağıt güzelce incecik katlanmış,açtım baktım bide ne görim son derece güzel profosyonelce yazılmış arapça bişeyler,
ödüm koptu hemen annemle babama gösterdim,onlarda korktular haliyle,sonra hocayı aradık,atlayın gelin bakalım dedi,gittik hoca kağıdı okumaya başladı,
okudukça kasıldı kötüleşti
biri sana büyü yapmış ve en kuvvetlisini yazdırmış dedi,of anlatırken bile ruhum daralıyor,neyse başladım ağlamaya,
erkek ismi var dedi,bu isimli birini tanıyomusun dedi yok dedim tanımıyorum
onun olasın diye yazılmış bir büyü,ve kuranı tersten yazmışlar,sonunada ya bu kız bu çocuğun olsun yada bu sırra kimsenin olamadan mezara girsin yazmış,
nası ahlak nası imansızlık nası kul hakkı rabbim,şeytanlarından bulsunlar,çok kötü psikolojim dağıldı kızlar,
neyse bi şişe içine hoca sirke koydu,o kağıdı içine attı okudu bişeyler yazılar felan silindi bunu denize at dedi babamlarla gidip denize attık,
ama kağıdın katlanış şeklinden tazeliğinden yeni yapılmış bişe olduğunu düşünüyorum,çok şükürki erken buldum,
bunu kimin yaptığı konusunda zerre fikrim yok,nası bulurum akıl verin,
evde başka yerlerede konmuşsa,bunu yapan ya bidaha yaparsa,zaten büyüde tabut felan yazyodu,of dağıldım resmen
kızlar yardım edin ama ne olur konum kapanmıcak şekilde yardım edin lütfen akıl verin:14::14:

Bol bol dua edin,Rabbim korur zaten kötülüklerden...:ssz:

Bol bol dua edin,Rabbim korur zaten kötülüklerden...:ssz:

1 senedir evlilik için adım atıyor ama sonunu hiç getiremiyodum,
var bende bişeyler diyip duruyodum kötü rüylar fareler yılanlar maymunlar görüyodum hep
eminimki evde başka yerde gene var ve yarın tüm evi didik didik arıycam
allahın kader diye yazmadığını ne hakla büyüyle yapmaya çalışırlar,
kusura bakmayın fazla korktum ondan sanırım panik halim,

konu kapanmadan bir hafız ve imam kızı olarak yazayım.sakın ha korkma.Allah a sığın.zaten gerekeni yapmışsınız.bol bol Kuran oku.çok oku.namaz kıl dua et.evi de dip köşe arayın.heryeri.bişey olmaz merak etme.Kuran ve namaz kurtarıcın olur sakın ihmal etme.yapanı da bulmaya bak:47:

konu kapanmadan bir hafız ve imam kızı olarak yazayım.sakın ha korkma.Allah a sığın.zaten gerekeni yapmışsınız.bol bol Kuran oku.çok oku.namaz kıl dua et.evi de dip köşe arayın.heryeri.bişey olmaz merak etme.Kuran ve namaz kurtarıcın olur sakın ihmal etme.yapanı da bulmaya bak:47:

allah razı olsun
inançlı biriydim,kuran okuma isteğim yok oldu,dua aynı şekilde namazdanda soğumuştum
yapan şeytanındann bulsun,ama nası bulcam onu bir bilsem

uzun süredir kullanmadiginiz bir canta kagit yeni yazilmis gibi evinize giren cikan birisi yapmistir o zaman :25::25:

O ismi hiç mi duymadın, ailen falan da mı tanımıyo, çok ilginç yani, sana yaklaşmak için hiçbir adım atmayan birinin bu şekilde büyü yapmış olması

Kuranda felak ve nas surelerini oku. Ayrıca korktum demişsin kuranda diyor ki Allahtan başkasından korkmayın.

EzgiTanem kıyafetlerini falan da kontrol et, yağ lekesi vs.varsa yak onları da, benim bildiğim böyle oluyor ama yine hocaya sor canım

Son düzenleme:
uzun süredir kullanmadiginiz bir canta kagit yeni yazilmis gibi evinize giren cikan birisi yapmistir o zaman :25::25:

her ihtimali düşündük
eve giren biri olabilir
arkadaşlarla çıktığımdada takmıştım 1 ay önce onlardan biri olabilir
işyerinden biri olabilir
bi düşmanım var ama bilmiyorum,eski konularımda bu gizli düşmanım beni sözlümden ayırmıştı,uzun uzun anlatmıştım
hala kim olduğunu bulamadık ,büyüyü yapanında aynı kişi olduğunu düşünüyorum
bu çok yakınımda biri,babam tüm arkadaşlarını hayatından çıkrıyosun akrabalarlada uzun süre görüşmiceksin dedi,
iyide böyle paranoyakta yaşanmazki,
bunun duası rüyası yokmudur bir bulsam kim olduğunu

Kuranda felak ve nas surelerini oku. Ayrıca korktum demişsin kuranda diyor ki Allahtan başkasından korkmayın.
okuyorum cnm,sabah kalkar kalkmaz evden çıkmadan sokakta yürürken sürekli okuyorum
EzgiTanem kıyafetlerini falan da kontrol et, yağ lekesi vs.varsa yak onları da

tmm cnm yarın didikliycem her yeri,

O ismi hiç mi duymadın, ailen falan da mı tanımıyo, çok ilginç yani, sana yaklaşmak için hiçbir adım atmayan birinin bu şekilde büyü yapmış olması

yok cnm tanımıyorum,ama hoca şöyle dedi,bu kişi seni istemeye geldiğinde onu rededeciğini bildiği için,büyü yaparak ağzını dilini bağlamak istemiştir,geldiğinde evet diyesin diye,
bide büyüyüy bulduğunu kimseye söyleme,onun kulağına giderse daha kötüsünü yapar bu sefer dedi,korkuyorum ne yalan söyliyim

her ihtimali düşündük
eve giren biri olabilir
arkadaşlarla çıktığımdada takmıştım 1 ay önce onlardan biri olabilir
işyerinden biri olabilir
bi düşmanım var ama bilmiyorum,eski konularımda bu gizli düşmanım beni sözlümden ayırmıştı,uzun uzun anlatmıştım
hala kim olduğunu bulamadık ,büyüyü yapanında aynı kişi olduğunu düşünüyorum
bu çok yakınımda biri,babam tüm arkadaşlarını hayatından çıkrıyosun akrabalarlada uzun süre görüşmiceksin dedi,
iyide böyle paranoyakta yaşanmazki,
bunun duası rüyası yokmudur bir bulsam kim olduğunu

hoca bilmez mi kim tarafindan yapildigini :44::44:hani kisi olarak degilde hani fiziki ozellikler soylerler ya fallarda felan:44:

slm kızlar
umarım konum kapanmaz,umarım konu başka yerlere çekilmezde bende sizin yorumlarınızdan faydalanabilirim,
dün,h.sonu aldığım eteğin fişini arıyodum,neyse nerdeyse 1 aydır kullanmadığım çantama baktım,fişler vardı ama aradığım fiş değildi,neyse bi kağıt buldum,
uzunca bi kağıt güzelce incecik katlanmış,açtım baktım bide ne görim son derece güzel profosyonelce yazılmış arapça bişeyler,
ödüm koptu hemen annemle babama gösterdim,onlarda korktular haliyle,sonra hocayı aradık,atlayın gelin bakalım dedi,gittik hoca kağıdı okumaya başladı,
okudukça kasıldı kötüleşti
biri sana büyü yapmış ve en kuvvetlisini yazdırmış dedi,of anlatırken bile ruhum daralıyor,neyse başladım ağlamaya,
erkek ismi var dedi,bu isimli birini tanıyomusun dedi yok dedim tanımıyorum
onun olasın diye yazılmış bir büyü,ve kuranı tersten yazmışlar,sonunada ya bu kız bu çocuğun olsun yada bu sırra kimsenin olamadan mezara girsin yazmış,
nası ahlak nası imansızlık nası kul hakkı rabbim,şeytanlarından bulsunlar,çok kötü psikolojim dağıldı kızlar,
neyse bi şişe içine hoca sirke koydu,o kağıdı içine attı okudu bişeyler yazılar felan silindi bunu denize at dedi babamlarla gidip denize attık,
ama kağıdın katlanış şeklinden tazeliğinden yeni yapılmış bişe olduğunu düşünüyorum,çok şükürki erken buldum,
bunu kimin yaptığı konusunda zerre fikrim yok,nası bulurum akıl verin,
evde başka yerlerede konmuşsa,bunu yapan ya bidaha yaparsa,zaten büyüde tabut felan yazyodu,of dağıldım resmen
kızlar yardım edin ama ne olur konum kapanmıcak şekilde yardım edin lütfen akıl verin:14::14:

Bulma zaten, bulsan ne yapacaksın? Kabul edecekeler mi? Bu kadar ileri gidebilen insanlardan bahsediyoruz.

Siz önleminizi almışsınız, Allaha havale edin. Tekrar yapmamaları için hoca birşeyler önermedi mi?

canım öncelikle geçmiş olsun arkadasımızın dediği gibi korkma sadece allahtan kork.zaten hoca geregını yapmıs içine vesvese düşürme kötülükleri çagırma beynını dingin tut.

Canım Allah büyüktür illa o kötülüğü yapan cezasını bulur. İçini ferah tut Rabbimin izniyle inşaallah bir şey olmayacaktır sadece evi de arayın ama aklınıza gelmeyen yerede konmuş olabilir. Çanta nasıl konulmuş Allahım sen bu şeytan insanlardan koru bizleri Amin.. Kendini bol bol oku.. Evi bir güzel temizleyin temizledğinizi suyun içinede bir miktar sirke katın.. Her sabah evden çıkarkende 7 ayet el kürsiyi muhakkak okuyun. Rabbim kolaylık versin, yardımcınız olsun.

Back
X