• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çantama kadar koymuş

yok cnm tanımıyorum,ama hoca şöyle dedi,bu kişi seni istemeye geldiğinde onu rededeciğini bildiği için,büyü yaparak ağzını dilini bağlamak istemiştir,geldiğinde evet diyesin diye,
bide büyüyüy bulduğunu kimseye söyleme,onun kulağına giderse daha kötüsünü yapar bu sefer dedi,korkuyorum ne yalan söyliyim

e o zaman bekle bakalim kim gelecek seni istemeye o zaman anlarsin :26:

hoca bilmez mi kim tarafindan yapildigini :44::44:hani kisi olarak degilde hani fiziki ozellikler soylerler ya fallarda felan:44:
yok cnm bu fal gibi bişe olur sanırım,hoca bunları söyleyemez,sadece büyüde yazan erkek ismini söyledi
Bulma zaten, bulsan ne yapacaksın? Kabul edecekeler mi? Bu kadar ileri gidebilen insanlardan bahsediyoruz.

Siz önleminizi almışsınız, Allaha havale edin. Tekrar yapmamaları için hoca birşeyler önermedi mi?
evet muska yazıcak bana,seni beladan büyüden korur dedi,ptesi alıcam ondan
canım öncelikle geçmiş olsun arkadasımızın dediği gibi korkma sadece allahtan kork.zaten hoca geregını yapmıs içine vesvese düşürme kötülükleri çagırma beynını dingin tut.

saol cnm,tmm biraz daha sakinim,yorumlarınız rahatlattı beni,kuvvetli büyü,her hoca yazamaz felan diyince korktum

bu konu az sonra kapanir ALLAH HERKESI BUTUN KOTULUKLERIN SERRINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN):nazar:

Canım şu sözlünden ayrılma olayı nasıl oldu, özet olarak anlatabilir misin?

sözlüm ailesiyle bize gelcekti cuma günü,nişan düğün konuşulcaktı,yoğun hazırlık içindeydi her iki ailede,
sonra biri sözlümü perşembe günü msnden eklemiş,ısrarla mail atmış kabul et ezgi hakkında söyleyeceklerim var diye
buda kabul etmiş,aman allahım ne iftiralar ne yalanlar ne ahlaksızlıklar söylemiş hakkımda
kıskanç bi insan olduğu için iftiralara inanmış,ailesini aradı gitmiyoruz dedi,babamı aradı gelmiyoruz dedi,
yalvardım ben öyle biri değilim bize vesile olan akrabalarına sor dedim,yok inanmadı bana,o iftiracıya inandı,konuşma metinlerini gönderdi,
neler demiş hakkımda allahından bulsun,2 ay ölü gibi yaşadım,çünkü deli gibide sevmiştim,
öyle işte cnm,biri bizi ayırdı,ama hala bulamadık kim olduğunu

Back
X