çantamdaki çağla :/

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.772
1.541
448
41
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf :31:

kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf :31:
Bence ayıp olmuş,2-3 tane ikram etseydiniz daha güzel olurdu.:34:

Biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar.
Ama istememis sadece ne oldugunu sormus.
Isteyip vermeseydiniz ayip olurdu.
Hemen bitirin caglalari da yarina kalmasin.;)

Biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar.
Ama istememis sadece ne oldugunu sormus.
Isteyip vermeseydiniz ayip olurdu.
Hemen bitirin caglalari da yarina kalmasin.;)

o istemez zaten görünce vermemek olmaz diye göstermedim :1::1: hemen yicem valla :1::1:

Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an.. :1:

Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an.. :1:

karpuz gibi canım :1::1::1: şaka şaka kayısının olmamışına çağla deniliyor.yeşil ekşi ve benim yediğim tek meyve :1::1:

Bende çağlayı çok severim ama çoğu insan sevmez keşke çağla olduğunu söyleseydiniz belki almazdı :1:

Ayıp olmuş biraz ama olsun napalım olan olmuş artık :17:

cok cok ayip etmissiniz. evet cagla,al birtane tadina bak,deseniz olmezdiniz.
verdikce cogalir hersey.
ben bir keresinde cebimdeki son 50 lirayi benden borc isteyen dostuma verdim,baska hic param yoktu
eve geldim dolabimi duzenlerken aninda ceketimde 100 lira buldum.
bu boyle bisey..
ha siz vermediniz,bi caglayi sakindiniz
caglalariniz eksiksiz,ama sizden birsey eksildi,acaba ne? dusunun..
sevgiler

Bende çağlayı çok severim ama çoğu insan sevmez keşke çağla olduğunu söyleseydiniz belki almazdı :1:

Ayıp olmuş biraz ama olsun napalım olan olmuş artık :17:

yok maalesef bu adam benden daha çok sever çağlayı :1::1::1::1: tam rezil oldum şu an galiba :1::1::1:

Back
X