• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇANTANIZDA NELER VAR ?

yeni spor incecik bel çantası aldım bu ara sadece onu kullanıyorum.

içinde de cep telefonum, ehliyetim, kredi kartım var o kadar. çanta taşımaktan bıktım! eskiden bavul gibi çantayla dolanırdım içinde bir babam eksik olurdu.:oha:

ooo ne yok ki ..
valla büyük çanta kullanırım hep ..
içinde makyaj çantam cüzdanım telefonum
ıslak mendilim kuru mendilim koltuk altı roll onum
anahtarlarım
ve aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır ..

Islak mendil ,bebek bezi,suluk,haa kendine ait ne var dersen cüzdan ve bi parlatici :halay::halay:

Gideceğim yere göre değişir ama genel olarak; cüzdan, anahtar, telefon, ıslak mendil, dudak kremi, ayna.

Ev gezmesine giderken ev babeti, takı-toka, şarj aleti mutlaka olur yanımda.

Aslında gittiğim yere göre değişiyor ama sabit olarak cüzdanım, parfüm, peçete, dezenfekte, telefon ve doğumdan itibaren bez, kıyafet vs :)

Cüzdan, ağrı kesici, ped, dudak balmı, parfüm, el kremi, ten rengi oje, ıslak-kuru mendil, sarj aleti, bazen yedek iç çamasırı, eşimin kullandığı vitamin tozlarından birkaçı yedek olarak durur.

Çantaya olur olmaz her şeyi doldurmayı sevmiyorum.
Çantamda sadece cüzdan, kulaklık, anahtar, ıslak mendil ve günlük ped olur.

cüzdan, parfüm, makyaj malzemesi çantam, krem, ped, kulaklık, anahtar, ay ne çok şey var bu çantamda. :D :D

Cuzdan, dudak koruyucu, 1 ruj, pecete, anahtar.
Agir ve cok dolu canta hic sevmem, mumkun oldugunca hafif ve az doldurulmus olacak. :)

Back
X