• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇANTANIZDA NELER VAR ?

cüzdan
minik bir çantanın içinde ped,yara bandı,agrı kesici,şeker,minik bir krem var
ayna
taşınabilir şarj cihazı
su
güneş gözlüğü
ıslakmendi
pecete

goz kalemi ruj krem parfum selpak islak mendil gunes gozlugumun kabi kulaklik powerbank not defteri kalem cuzdan anahtarlarim lastik toka vardir cantamda

Telefonum, cüzdanım, kağıt mendil, dudak nemlendiricim, el kremim, roll-on ve ya parfümüm, İstanbul kartım :)) nüfus cüzdanım, ehliyetim, anahtarım, sigaram, çakmağım.... Genel olarak bunlar bulunur çantamda.

Cuzdan, ev anahtarim
Kartlik
2 cep telefonu, sarj
Ped
Agri kesici, vitamin
Kagit mendil, islak mendil
Yelpaze :)
Kulaklik
Gunes gozlugu
Toka
Parfum
Goz kalemi, far, rimel
Not defteri, kalem
Ince bir hirka ya da sal
Kitap

Evet kabul ediyorum, bavul gibi cantalarla geziyorum hep :olamaz:

O gün makyaj yaparken kullandığım makyaj malzemelerim
Törpü
Güneş gözlüğümü sürekli takarım bu sebeple kutusunu yanımda gezdiririm :)
Evimin anahtarı
Cüzdanım
O gün sıkılan Parfüm (hangisi ise artk)
Bir kaç ped
Deo.
Nane aromalı sakızlar
Toka (tel toka, lastik toka)
Selfie çubugu (her çanta değiştiğimde yenilenen çantanın demirbaşı asla unutmam onu :)

Bu kadar :))

ÇANTAMDA,CUZDAN KİMLİKLERİMİZ, BENIM KI VE ÇOCUKLARIM. SIRT TARLAMA BEZİ, YEDEK ÇAMAŞİR, SU KALEM, ANLAHTAR YİYECEK Bİ ŞEY İSLAK MENDIL, HHHHH ÇOK KOMİK, MAKYAJ İÇİN FIRSAT KALMIYOR, HEP ÇOCUKLARIN EŞYELERI .....:halay::KK46::KK70::KK70:

önce çantama baktım ne var ne yok diye (bir ben yokum)
deodorant, diş fırçası, cımbız , göz kalemi ve rimelimin olduğu minnacık bir çanta ped minnacık bir ajanda ve kalem
ıslak mendil , selpak ,nemlendirici krem güneş gözlüğüm ve cüzdanımm

ya bende merak ettim birden bakim dedim. Anahtarlar, ped, sigara-çakmak, naneli şeker, hadis ve okkalı sözler defteri, şarz aleti, selpak, cuzdan. Makyaja ait bi cacık yok, sabah yapıp cıkıorum.

HEMEN BAKIYORUM :ıslık:
Aboo dolu
kulakliklarim, ev ve araba anahtarim, pecete, ped, ruj, cuzdan, sakiz, ekmek, parfum, kolye,kupe, armut :KK48:
ay canta canta degil sanki market

Cüzdan
gözlük
parfüm
el kremi
Mendil
Kulaklık
Oğlumun doğması ile birlikte onun yeleği hırkası ıslak mendili suyu ve olmazsa olmasımiz peynirli çubuk krakeri :)

benim çantamda yok yok simdi içindekileri sayıyorum....... dedorant parfüm krem 3 adet ruj iki adet rimel iki adet likit iki paket sigara iki üç tane cakmak yedekte bulunsun:) neyseee... toka falan bi avuç dibeçökmüs bi tane tisort malum hawa cok sıcak :) bi tarak cüzdan kartlar sarj aleti bi kalem bi not defteri bi tane kek ve bi bisküvi var :)))

Cüzdan
güneş gözlüğü
ped
tokalar
parfüm
ıslak_kuru mendil
küçük makyaj çantası
not defteri-kalem
kitap
sigara_çakmak
bu arada büyük çanta kullanmayı severim ....

Kalem,kitap , not kağıdı, cüzdan, kredi kartları, güneş gözlüğü, saatim. başka bişey yok.

oohhh hanmlar, bekerken. çantasız dolaşıyordum, ınanamazsınız, ama oyle telefonum anhtarlarım cebımdeydı. şimdi bebeşler eşyalar extra oldu, :KK46:. çanta taşınmaya beni rahatsız edıyor. ama ımdılık mecburum , annelik işte :anneadayı::anne::halay::skandal:

Güneş gözlüğü(yaz-kış mecburi) :cool:
cüzdan
kalem
ped
kulaklık
dudak kremi
ruj
cımbız
ayna
törpü :süslü:
ipad
cep tlf