• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇANTANIZDA NELER VAR ?

Güneş gözlüğü(yaz-kış mecburi) :cool:
cüzdan
kalem
ped
kulaklık
dudak kremi
ruj
cımbız
ayna
törpü :süslü:
ipad
cep tlf
çatal-kaşık (olmazsa olmaz) :kk77:
güneş koruyucu sprey
termal su
vay be kardeş. savaşa mı çıkıyorsun ??? hhhhhhhhh:KK48::KK70:

Bir dizide duymuştum sevgilisine sürpriz yapmak için çantasından birşey arıyordu adam bulamayınca ''kadın çantasında kaybolda arayıp arayıp bulamasınlar diye beddua üretesim var' demişti. Bizimkide o hesap işte. Makyaj malzemesi,güneş gözlüğü,peçete,ıslak mendil ve kurtarıcı ilaçlar (ağrı kesici,mide ilacı vs) kesinlikle olmalı

ARKADAŞLAR. SIZİ SORACEM BILIYORM . DOĞRU YER DEĞIL AMA NE YAPIYIM, CAVEB BULAMADIM; HORLAMA İÇİN NE YAPMALI???

Genelde çantamda cüzdan, telefon, anahtar, ped, birkaç ruj , ıslak mendil, bazen kitap, ilaç, kalem kağıt, krem gibi şeyler bulunur.
Ama bazen gereksiz fiş kağıt gibi ıvır zıvırlar yüzünden dağınık oluyor. Arada temizlik yapmak gerekiyor :)

niye bu kader şey taıyoruz biz?? niye erkekler çok rahat??telefon ve anahtar ve para(varsa tabii ki:KK53::KK70:)onlar için yeter. işimiz çok maşakkatlı .neden acaba??

telefonn cüzdan ıslak ve kuru mendil bazen şarj aletim kalem ayna felen falannn :ıslık::KK45:

benim çantamda yok yok simdi içindekileri sayıyorum....... dedorant parfüm krem 3 adet ruj iki adet rimel iki adet likit iki paket sigara iki üç tane cakmak yedekte bulunsun:) neyseee... toka falan bi avuç dibeçökmüs bi tane tisort malum hawa cok sıcak :) bi tarak cüzdan kartlar sarj aleti bi kalem bi not defteri bi tane kek ve bi bisküvi var :)))
allahımmmmmmmmmmmmmmm bu ne kız:oha::KK57:

Bakiyorum da bir sürü cer çöp var :D çöpleri yere atmamak icin cantama biriktirip çöp kutusu buldugumda atmayi unuttugumdan olsa gerek.
Kurumus islak mendil. (Pecete yerine kullanacagim artik )Kalem. Uc. Yarim silgi. Dis fircasi, macunu. Naneli seker.parfum. Kulaklik. Not defteri. Bitki cayi. Anahtar. Flash bellek. Iki yildir ipim olmadigi icin bitiremedigim kanevicenin örnek ipi. Bir gün alicam ve bitirecegim inaniyorum :D becerikli ama galesiz kız itemi:KK55:

Bakiyorum da bir sürü cer çöp var :KK70: çöpleri yere atmamak icin cantama biriktirip çöp kutusu buldugumda atmayi unuttugumdan olsa gerek.
Kurumus islak mendil. (Pecete yerine kullanacagim artik )Kalem. Uc. Yarim silgi. Dis fircasi, macunu. Naneli seker.parfum. biyik icin agda bandi. Insan biyiklarini almayi mi unutur bazen unuttugum icin sipsak olsun diye attim cantama :D Kulaklik. Not defteri. Bitki cayi. Anahtar. Flash bellek. Iki yildir ipim olmadigi icin bitiremedigim kanevicenin örnek ipi. Bir gün alicam ve bitirecegim inaniyorum :KK70: becerikli ama galesiz kız itemi:KK55:

Cüzdan
Tablet
Kulaklık
Telefon
Kalemlik
Islak ve kuru mendil
Not defteri
Makyaj çantası
Su
Kolonya
Parfüm
Geceyi dışarda geçireceksem diş fırçası ve macun