benım annem benım zamanımda tam da boyle yapmıstıKıskanıyordur muhtemelen. O yüzden hep söylerim anaokulu ve ilkokul döneminde çocuklarınıza fazla gösterişli eşyalar almayın diye. Ama ileler hebves ediyor sanırım.
İmkanınız varsa çantanın benzerinden çocuğa hediye edin, yoksa kabartmalı büyükçe bir araba çıkartması bulursanız hediye edin. Muhtemelen yaptığından utanacak, tekrar etmeyecektir.
benım annem benım zamanımda tam da boyle yapmıstı
ama benım esyama zarar veren cocuk tam aksıne bunu yanlıs yorumlamıs baaak benden korktuun aılen bıle benden korktuu deyıp yaptıgının dogru oldugunu ıstedıgını boyle elde edebılecegını sanmıstı
ondan sonra ıyıce musallat olmustu bana
dogru oyle de olabılır tabıSize de çocuğun psikopatı denk gelmiş ne diyelim. Normal şartlar altında bu yaklaşımla davranış düzelir.
Elbette, biz çoçuğun henüz çocuk olduğunu ve algılarının bu derece bozulmadığını varsayıyoruz.Size de çocuğun psikopatı denk gelmiş ne diyelim. Normal şartlar altında bu yaklaşımla davranış düzelir.
Sadece benim çocuguma yapiyor diye biliyorum.Çocuğunuzun kendi kendini korumasını öğrenmesi gerek ,diğer çocuklara yapıyor mu aynısını acaba ? Eğer sadece sizin çocuğunuza yapıyorsa sessiz sakin gördüğü için yapıyor olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?