Çapa da tüp bebek

Bende serdar koça gitmiştm cok memnun kaldım muayenesi ücretsiz en azından bir görüşün derim sloganı ikiz istemeyen uzak dursun :)inşallah rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindirsin

Ben bu ay evrakları teslim ettim. Yarın gidicem adetimin 3. Günü bakalim ne diyecekler. Kısmet denk geliriz belki de 🥰
Canim merhaba bende çapaya gidiyorum rapor cikartmaya calisiyorum surec hakkinda hic bilgi vermiyorlar ya zorla laf aliyorum doktorlardan esimin androloji bolumunden onayini bekliyoruz ama surec cok uzun surecek gibi enfeksiyon cikti semen analizinde doktor laboratuvar hatasida olabilir demis bidaha bastan istemis vs. Bizim ev uzak git gel perisan olduk sizin de surec uzun mu surdu rapaor cikarirken androlojiden de onay alinca heyet toplanacak galiba sonra baska test isteniliyormu acaba ben ozelde yapicam tp bebegi

Canim merhaba bende çapaya gidiyorum rapor cikartmaya calisiyorum surec hakkinda hic bilgi vermiyorlar ya zorla laf aliyorum doktorlardan esimin androloji bolumunden onayini bekliyoruz ama surec cok uzun surecek gibi enfeksiyon cikti semen analizinde doktor laboratuvar hatasida olabilir demis bidaha bastan istemis vs. Bizim ev uzak git gel perisan olduk sizin de surec uzun mu surdu rapaor cikarirken androlojiden de onay alinca heyet toplanacak galiba sonra baska test isteniliyormu acaba ben ozelde yapicam tp bebegi
Ne oldu sizin eşinizin Semen analizi enfeksiyon var demişler ya benim eşimde öyle demişlerdi 2 ay ilaç verdiler kullansın diye sonra bi 2 ay daha uzattılar 4 ayin sonunda verdiler raporu androlojide çok uğraştırıyor insanı.

Tüp bebek konusu çok hassas ve çok dikkat istiyor bence Dr da nasip işi gerçekten kimi devletten dert yanıyor kimi özelden ben de ilk zamanlar özele kızmıştım devlet hep iyi düşüncesine girmiştim ama ibrem özele çevrildi. Yok kalitesinden dolayı mı Dr dan dolayımı emin değilim o kadar pohpohlandım ki ilk denemede tamam olacak sandım bir de hüsran oldu iki de niyetim kötülemek değil asla ben böyle yaşadım diye kimse bu durumları yaşayacak değil 2018 de ben çapaya gitmeye başladım normal bölümden infertilite ye orada çok uzun süreçlerin oldu zaman kaybıda denebilir (belki) ama ben orada doğru düzgün hiç gebe görmedim çok memnun olanlar anlat anlat bitiremeyenler vardı ama nasio kısmet demekki oda. Benim hikayem olumsuz oldu seni etkilemesini istemem ama enine boyuna herşeyini sor bu yolun maceran henüz yeni başlıyor bütün kalbim seninle güzel haberler alman dileğiyle💛
Selam çapada tüp bebek süreciniz olmuş sanırım süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisiniz raporlu olunca ücret ödeniyormu neye ödeniyor ayrıca bana rapor sürecinde tüp bebek için tarih verdiler o tarihtemi gitmeliyim öncesindemi bazıları 2 önce gidiliyor diyor ama bana tarih verdiklerinde öyle birşey demediler

Back
X