çapa medilife da dogum yapanlar

ayse_telli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
5
0
1
36
Arkadaslar daha dogumuma 4 ay var fakat daha hastan bulabilmis degilim guzel ve ilgilenen capa medilife hastanesinde fahriye hanimi onerdiler daha once oraya giden varmi varsa yorumlarini alabilirmiyim?

benim iki arkadaşım doğum yaptı ve bir şikayetlerini duymadım ikiside fahriye hanımın hastasıydı..

Ben de burayı merak ediyorum bilgisi olan yok mu?
Arkadaslar daha dogumuma 4 ay var fakat daha hastan bulabilmis degilim guzel ve ilgilenen capa medilife hastanesinde fahriye hanimi onerdiler daha once oraya giden varmi varsa yorumlarini alabilirmiyim?
Kızlar yanılmıyorsam eski adı çapa millet hastanesiydi ben 2003 te orda doğum yaptım ama o hastaneye muane olmuyordum özel bir klinikte oluyordum orayla anlaşmaları vardı o yüzden orda doğum yaptım lakin kendi ebem hemşirem ve dr geldi doğuma ama personeli o yıllarda ilgili alakalıydı gerçi sebebi 2003 te 500 tlye doğum yapmam olabilir tabi bu durumun hastaneyle bi ilgisi yoktu kliniğim pahalıydı.. Gerçi şimdi konuşurken iş arkadaşım geldi konunun üstüne orda doğum yapmış 3 sene önce gayet memnunmuş dr ali ihsan yalçınoğluymuş umarım fikir sahibi olursunuz..

Seçeceğiniz hastanenin yeni Doğan yoğun bakımı var mı dikkat edin arkadaşlar bu çok önemli. Bundan önce ki gebeliğimde gitmiştim hastane bana çok yoğun sıkıcı geldi gitmedim bidaha. Şimdi Bağcılar medilife gidiyorum Yeşim işleyen e çok memnunum

Merhaba seymasevde hanım bende 3 aylık hamileyim. Son kontrolümde bende yeşim hanıma gittim memnun kaldım. Ama pek bilgim yok doktor hanım hakkında. Siz sezeryanmı yoksa normalmi doğum yaptınız? Doğuma doktor hanım kendisi girdimi acaba. Cevaplayıp beni aydınlatırsanız çok memnun olurum :)

Merhaba canım allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin
Kesinlikle süper bi insan şefkatli tatlı dilli doğumda tek değil her halimde yanımdaydı.
Normaldoğum yaptım 3 çocuğum var 3 ündede yeşim hanıma gittim.
Aileden biri gibi benim için
Çok yoğun ama hastalarına çok güzel vakit ayırıyor.
Muayene anında o yoğunluğu hissettirmiyor uzun ve sakin bi şekilde bebeği inceleyip her detayı anlatır.
Çooook memnunum doktorumdan inş sende memnun kalır kolayca doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…