arkadaşlar benim tüp bebek tedavim çapa tıp fakültesinde olacak. Aranızda şu an tedavi gören yada tüp bebek deneyipte hamile kalan varmı varsa ve bilgilerinide paylaşırsa sevinirim.
biv canım hakkında hayırlısı olsun bence kafanı karıştırmadan devam et hayırlısıyla hamiş kalırsın inşşşş..yapılan işlem her yerde aynı sen kendi kendinin dr u olacaksın sıkıntı ve strese hayatında fazla yer vermiyeceksin sonuçta mevlam nasiğ ettiyse olucak bu işler nasip kısmet işi bitanem sen olumsuz yazılara bakma hepimiz bişeyler yaşıyoruz inşşş en iyi şekilde sıkıntısız bu tedavi sürecini geçirir ve hamile haberlerini alırsın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşursun kafana yatıyorsa orada devam et tatlım önyargılı olucaksan gitme bile..sakin olup dr una güven hayırlısıyla başarmanı diliyorum..sonuç ne olursa olsun biz burdayız hertürlü üzüntünü ve sevincini aynı duyguları yaşayanlar olarak paylaşmaya hazırız canım..k.i.b.
tşkr ederim yüreğime su serptin valla. gerçi benim doktorum çapa da profesör bütün takiplerim dışarda yapılıyor. sadece yumurta toplama ve transfer çapada yapılacak sanırım aslında dediğin gibi kısmette varsa her yer bahane yeterki allahım nasip etsin.
merhaba biv, çapada hangi doktora gittin. öğrenebilir miyim. eğer burdan yazmak istemezsen özelden atarsan sevinirim. bende tüp bebek raporu çıkartmak istiyorum. önce özeline gidersem daha kolaylık olur diye düşünüyorum
şimdiden teşşekürler
arkadaşalr ben mutlu sonuca ulaştım çok şükür darısı sizlere olsun :)) çapada denedim kesinlikle tavsiye ederim bütün ekip çok şeker ve çok pozitifler tipik üniversite hastanesi gibi düşünmeyin bu bölüm gerçekten çok farklı şu anda ikiz bebeklerim var 6 aylık oldular :)))
Kızlar bende capadayım aşılamalarımı yaptırdım orda ama tüp bebek için rapor cıkartıyorum allah izin verirse
tüp bebekte dr nuz kim oluyo aşılamayı yapan dr larmı yoksa proflarmı yapıyo tüp bebeyi hiç sormadım ama pozitif sonuc görünce aklıma takıldı
cnm bende çapada başladım üstteki iletimi okudun sanırım bende haziranın sonunda tekrardan çapa yollarında olacağım tekrardan deneyeceğim Allah hayırlısını versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?