Tüp Bebek Merkezleri Çapa tıp fakültesinde tedavi gören var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi biv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biv

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
626
1
296
53
İstanbul
arkadaşlar benim tüp bebek tedavim çapa tıp fakültesinde olacak. Aranızda şu an tedavi gören yada tüp bebek deneyipte hamile kalan varmı varsa ve bilgilerinide paylaşırsa sevinirim.

canım ben fazla yorum yapmak istemem görmeden ama....şunu söylemeden edemiycem.....olumlu sonuç alabileceğini zannetmiyorum...yinede sen bilirsinn......

ben 2 defa aşılamayı orada yaptırdım. olmadı orada çalışan bir tanıdık çapada tüp yaptırdı olmadı.banada burada yaptırma dedi. oraya çok gidip geldim.bir kez şahit oldum birinin hamileliğine ama devam ettimi bilmiyorum. karar senin

arkadaşlar benim tüp bebek tedavim çapa tıp fakültesinde olacak. Aranızda şu an tedavi gören yada tüp bebek deneyipte hamile kalan varmı varsa ve bilgilerinide paylaşırsa sevinirim.

canım sanırım sende benim gibi devlet raporuyla özel olmayan bir yerde yaptırmayı düşünüyorsun.eğer öyleyse ben zeynep kamilde yaptırdım.transferim 8 gün önce oldu sonuc ne olacak henüz bilmiyorum ama ben oradan memnun kaldım.eğer konfor ve bol pışpış değil de tecrübe arıyorsan(gerçi onlarda olsa hiç fena olmazdı) orayı tavsiye ederim

biv canım hakkında hayırlısı olsun bence kafanı karıştırmadan devam et hayırlısıyla hamiş kalırsın inşşşş..yapılan işlem her yerde aynı sen kendi kendinin dr u olacaksın sıkıntı ve strese hayatında fazla yer vermiyeceksin sonuçta mevlam nasiğ ettiyse olucak bu işler nasip kısmet işi bitanem sen olumsuz yazılara bakma hepimiz bişeyler yaşıyoruz inşşş en iyi şekilde sıkıntısız bu tedavi sürecini geçirir ve hamile haberlerini alırsın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşursun kafana yatıyorsa orada devam et tatlım önyargılı olucaksan gitme bile..sakin olup dr una güven hayırlısıyla başarmanı diliyorum..sonuç ne olursa olsun biz burdayız hertürlü üzüntünü ve sevincini aynı duyguları yaşayanlar olarak paylaşmaya hazırız canım..k.i.b.

tşkr ederim yüreğime su serptin valla. gerçi benim doktorum çapa da profesör bütün takiplerim dışarda yapılıyor. sadece yumurta toplama ve transfer çapada yapılacak sanırım aslında dediğin gibi kısmette varsa her yer bahane yeterki allahım nasip etsin.

merhaba biv, çapada hangi doktora gittin. öğrenebilir miyim. eğer burdan yazmak istemezsen özelden atarsan sevinirim. bende tüp bebek raporu çıkartmak istiyorum. önce özeline gidersem daha kolaylık olur diye düşünüyorum
şimdiden teşşekürler

bencede dr.un kimm?biz tüp öncesi testleri orda yaptırdık....ilk denememi özel bi hastanede yaptırdım çünkü raporumu kullanamıyodum 3 yıllık evli olmamıştım....şimdi raporlu yapıcam ve bende senin gibi çapada yaptırmayı düşünüyodum daha doğrusu eşim çapayı istiyor....ben raporu alıp yine özel bi hastaneyi istiyorum....burdanda çapa ile ilgili hiç olumlu bişey duymadım....ondan çapayı istemiyorum...belki evet her yerde aynı şeyler yapılıyo fakat bu tedavide çok önemli iyi bi hastane olması....ya bunları sölemekde istemiyorum...bazen eşlere laf geçmiyor...fakat yine aynı paraya nerdeyse özel yerler var..bana bu daha mantıklı geliyor...çapa çok kalabalık bi hastane....belki bunları derken bende eşimin ısrarıyla çapada yaptırıcam oda olabilir....hakkımızda hayırlısı arkadaşım....

Bnin kuzenim çapada tupcu , ben iki kere tüp yaptım ikisinide özelde yaptım
he gittinde farklı Dr kontrol ediyomus sorulara cvp yokmuş bilmiyorum bana yaptırma burda dedi yoksa orda başlamıştım ilk gün hemen kdi kliniğime gittim ama bizim mahalleden birine yaptılar tuttu ama islemle sırasında memnun kalmamış kıs tuplei tikaliydi onun ne bilim kısmet ya

merhaba acaba doktorunuz kım bende orda yaptırmayı dusunuyorumda denedınızmı

bende cerrahpaşada düşünüyorum ama beninde kafam çok karışık,orda yaptıran yok galiba,çapa ve cerrahpaşada ticari bir amaç olmadığı için tedavilerden daha net sonuç alırsın dediler okadar..

merhabalar capada hangi doktora gidiyorsunuz sonucunuz ne oldu bilgilendiririmisiniz.bende capayı düşünüyorum.

arkadaşım bence heyet raporunu semiha şakır de çıkartın.zeytınburnunda bu hastane.eşinizle başvurun sonrası yağ gibi akıp gidiyo.adetin 2. veya 3.gunu gidiyosun aç karnına.kan veriyosun.muayene ediyolar .eşine spermioğram için randevu veriyolar.tek sorun 2 ay sonrasına veriyolar randevuyu.sizin tahliller 1 gun sonra çıkıyo.eşin sperm için gittiğinde kan alıp meni veriyo.sonra sizin ve eşinizin sonuçları.hsg filmi,aşılama varsa eğer yaptırdığınız hastaneden aşılama raporu raporun üzerinde sgk anlaşması vardır kasesi olacak,evlilik cuzdan fotokopisi,1 er adet resim,vukuatlı nufus kayıt örneği istiyolar

arkadaşalr ben mutlu sonuca ulaştım çok şükür darısı sizlere olsun :)) çapada denedim kesinlikle tavsiye ederim bütün ekip çok şeker ve çok pozitifler tipik üniversite hastanesi gibi düşünmeyin bu bölüm gerçekten çok farklı şu anda ikiz bebeklerim var 6 aylık oldular :)))

cnm merhaba bende çapada başladım geçen ay benm ostörojen hormonum çok yüksek çıktığı için yumurta çatlatma iğnesini kulanmadan iptal edildi 2 adetinde tekrardan başlayacağımızı söyledi cnm doktorum ben çok memnundum doktorumdan inş haziranın sonunda tekrardan başlayacağız senin ikizler inş. benim başıma olur vnm benm

Kızlar bende capadayım aşılamalarımı yaptırdım orda ama tüp bebek için rapor cıkartıyorum allah izin verirse

tüp bebekte dr nuz kim oluyo aşılamayı yapan dr larmı yoksa proflarmı yapıyo tüp bebeyi hiç sormadım ama pozitif sonuc görünce aklıma takıldı

cnm bende çapada başladım üstteki iletimi okudun sanırım bende haziranın sonunda tekrardan çapa yollarında olacağım tekrardan deneyeceğim Allah hayırlısını versin inş.

cnm bende çapada başladım üstteki iletimi okudun sanırım bende haziranın sonunda tekrardan çapa yollarında olacağım tekrardan deneyeceğim Allah hayırlısını versin inş.

amin canım

biraz bahsedermisin capada nasıl yaıyolar ilgileniyolarmı 1. ciyi ordamı denedin beyendin mi fiyat olarak nasıl bahsetsene biraz

bende umutu düşünüyorum ama pozitif sonuc görünce aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…