- 19 Nisan 2016
- 42
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
gelmez anacım gelmez...ne yaparsan yap olmaz..
kendi tövbe ederse belki...
hatırlamıyorum onu pek kıskanclık fılan dı galıbaDaha önce neden ayrıldınız da önemli
20 yasındayız sence daha varmımacera peşinde koşmayı bıraktığında. yani doyduğunda bırakır. bu yüzden ciddi bir ilişki beklemeden önce yaşlarınızın büyümesini bekleyin.
ben cok degıstım dıyo kendısı de . degısebılır mı bı ınsan yaniAllah aşkına bir insanı lise yıllarındaki karakteriyle değerlendirmek ne kadar doğru? Siz hala lise yıllarındaki gibi misiniz?
pekı nasıl anlayabılırım hala capkın olup olmadıgınıöncelikle hala çapkın mı onu öğrenmek lazım. sizinki sadece şüphe. eskiden dediğiniz de lise zamanları ise o zamanki çapkınlıktane ne olacak?
yalnız adam gerçekten çapkın ise çapkını dize getirmekle uğraşmayıp -ki böyle bi uğraşı kişinin kendisine saygısızlık olarak algılarım ben- çapkın olmayan birini bulmak daha mantıklı.
kadınlarda nedense karakteri bozuk erkekler bulup da 'ben bunu adam ederim' sevdası oluyor. doğru değil bence.
pekiiZorla hiç bişey değiştirilmez
İşinize gelmiyorsa adamı bulup ordan burdan mesaj atmayacaktınız
ben cok degıstım dıyo kendısı de . degısebılır mı bı ınsan yani
pekı nasıl anlayabılırım hala capkın olup olmadıgını
pekı napmam lazım ?20 yasinda bir erkegin degistigini sanmiyorum :)
Degistiremezsin degistigini sanip sen yipranirsin
zaman gerekli yanı dıyosunşu an askerde olduğu için pek anlayamazsınız. hele bi gelsin.
haklısınızÇok ucu açık bir konu nereye çekersen oraya gider ama şuan güvensizlik var sanırım.Ya erkek arkadaşınız bişeyler kanıtlayacak yada siz karşılıksız güveneceksiniz yoksa içinizdeki bu şüphelerle sağlıklı yol katedemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?