çapkın erkek nasıl dize getirilir

dertlikizz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
42
3
1
29
erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ve tekrar barışmaya karar verdik . şimdi 10 gundur birlikdeyiz.
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
capkın erkek nasıl yola getırılır ?
hergun msj atıyo aksam arıyo fılan konuşuyoruz ama aklımda suhpe var

öncelikle hala çapkın mı onu öğrenmek lazım. sizinki sadece şüphe. eskiden dediğiniz de lise zamanları ise o zamanki çapkınlıktane ne olacak?

yalnız adam gerçekten çapkın ise çapkını dize getirmekle uğraşmayıp -ki böyle bi uğraşı kişinin kendisine saygısızlık olarak algılarım ben- çapkın olmayan birini bulmak daha mantıklı.

kadınlarda nedense karakteri bozuk erkekler bulup da 'ben bunu adam ederim' sevdası oluyor. doğru değil bence.

macera peşinde koşmayı bıraktığında. yani doyduğunda bırakır. bu yüzden ciddi bir ilişki beklemeden önce yaşlarınızın büyümesini bekleyin.

pekı nasıl anlayabılırım hala capkın olup olmadıgını

20 yasinda bir erkegin degistigini sanmiyorum :)
Degistiremezsin degistigini sanip sen yipranirsin

Çok ucu açık bir konu nereye çekersen oraya gider ama şuan güvensizlik var sanırım.Ya erkek arkadaşınız bişeyler kanıtlayacak yada siz karşılıksız güveneceksiniz yoksa içinizdeki bu şüphelerle sağlıklı yol katedemezsiniz.

haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…