- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
herhalde değişir. yahu yaşınız başnız ney ki değişmeyesiniz. hatta insanlar kabul etmezler ama değişirler. yaşı kaç olursa olsun.ben cok degıstım dıyo kendısı de . degısebılır mı bı ınsan yani
Zaten suan askerligi yok mu?pekı napmam lazım ?
Ay allahım ya guldurdun :)Bir tutam keci sakali kılı
Bir avuç içi kadar yılan derisi
Bir parca isirgan otu
Bir kac damla goz yasiyla birlikte karıştır 7 gun 7 gece yatmadan once kafanda 3 tur dondurup ye.
Kiz bunun yolumu var karakter meselesi.
Degistim desede inanma can cikar huy cikmaz.
Eylül de gelcekmis izine o zaman anlayamaz miyimZaten suan askerligi yok mu?
Erkekleri bir nebze askerlik degistirebiliyor.
Hem sen suan 1 yil onu bekleyecekmisin ? Bekleyeceksen askerden geldiginde senden ayrilma olasiligini unutma. Sonra ben onu 1 yil bosuna bekledim deme. Askerdeyken gormeyeceksin degisip degismedigini anlayamacaksin. Beni bekleyen biri olsun diyede sevgili olabilir seninle.
Tşkler yorum icinherhalde değişir. yahu yaşınız başnız ney ki değişmeyesiniz. hatta insanlar kabul etmezler ama değişirler. yaşı kaç olursa olsun.
yeter ki olumlu yönde değişsinler. tabii kötü yönde de değişenlerde var...
ama çapkınlık kesinlikle doyum ile ilgilidir. kesinlikle. kadın- erkek dahil her ikisi içinde
Bir kac gunde kim kimi taniyabilir ki canim :) hakkinda hayirlisi eger devam etmek istiyorsan gelecek ile ilgli plan kurma akisina birak olacak zaten olurEylül de gelcekmis izine o zaman anlayamaz miyim
erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ve tekrar barışmaya karar verdik . şimdi 10 gundur birlikdeyiz.
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
capkın erkek nasıl yola getırılır ?
hergun msj atıyo aksam arıyo fılan konuşuyoruz ama aklımda suhpe var
capkınsa gelmez .Dusun ne guzel kadınlar aldatılıyor.Gıder en begenmedıgınle dusunmedıgınle aldatırerkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
madem güvenmiyorsun ayrıl.erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
Az biraz kaba olacak ama; tavuk g.tü tovbe tutar mı kiz? Banlanmam inşallah ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?