Capkin midir ki?

Balonayak güzel güzel gidip çakala bağlamışsın

Yani kendime objektif bakarsam yüzüm güzel, şeker ama o kadar da değişik, ahım şahım, görülmedik bir yüz vs değil. bilmiyorum anlatabildim mi. Saçlarım uzun, dalgalı, koyu kestane gözlerim koyu kahve. Giysilerim ve takılarım romantik ve klasik, mesela kışın işe tül, şifon açık renk gömlek + siyah saten etek/pantalon giyerim. Çiçek kokulu parfüm severim mesela kışlık favorim Gucci Flora.

Haftada 5 gün spora gidiyorum, vücudum daşş gibi bak bu konuda mütevazi olamicam baba parası değil alınteri çünkü

Bu kadar yazdım yolda görürsen tanırsın herhal

Helal olsun üşenmemiş yazmışsın sırf bunun için bile takdir edebilirim seni e maşallahın var o zaman, seni kendime örnek alıyorum acayip enerjik bir kişiliğin var yazdıklarından çizdiklerinden direk bu misscherry diyorum yalnız parfüm arayışındaydım gucci flora iyi denk geldi madamsın

günaydın mesajına birşey diyemem, bana saçma gelen birşey yani olsa da olur olmasa da olur ama instagram? yani siz instagramda 1000'in üzerinde insanı takip ediyor musunuz? ya da siz de kaslı erkekleri takip etseniz amacınızın ne olduğunu düşünürdük? bunun erkek versiyonu için de aynı şeyi düşünmemiz lazım.

Tum yorumlar icin gonulden tesekkurler herkese. Yorumlariniz dusunduklerim gibi. Halbuki yanilmayi oyle isterdim ki...

En sonki "Naber?" mesajina cevap vermeyeli bir hafta olmusken ve ben artik onun karsisinda ebedi sessizlige gomulmeye karar vermisken bugun yine yazdi. Bu da yetmedi, yazdiktan yarim saat sonra ilk kez aradi. Sasirdim haliyle. Ses tonu oldukca etkileyici, egosu da tavandi. Nerede oldugumu ve ne yaptigimi sordu. Kendisi de dugune gidiyormus. Sesini bir an duymayip "Sesini alamiyorum" dedigimde "Benim sesim tam dozunda gelir, ne eksik ne fazla" ifadesini kullandi ilginc bir bicimde.

Cok daginigim. Duygularim darmadagin.

sesini alamıyorum deyince normal insanlar "peki şimdi?"derler yer değiştirip ,verdiği cevap bile ne kadar lüzumsuz egosantrik boş biri olduğunu gösteriyor seni de hareme katma niyetinde belli ki

Çapkın erkekler genelde kendi tabirleriyle yoklukta kalınca günümüzden geçmişe kadar olan kadınlardan hatırladıklarını ekler. Ego gösterisi vs adam zaten kendine aşırı güveniyor hadi oldu sizle ciddiymiş bu egonun altında ezilirsiniz ve benim düşüncem sosyal medyada vücut teşhir eden kadınları takip eden erkekten hayır gelmez. Kadın sporcudur spor kıyafetiyle seksi olur spor yaparken seksi olur vs yarı çıplaklıktan kastınız bu olmadığını düşünüyorum. Dediğim gibi kendini teşhir eden tipleri takip ediyorsa hiç uğraşma hatta egosuna ego yap. Saçma sapan da olsa yapıştır lafı geç ne demek istedin diye o düşünsün her kuşun eti yenmez anlasın

adam çapkın mı değil mi bilemem
sana ilgisi var mı yok mu onu da bilemem
fakat yazdıklarından anladığım gibi bir tipse, bu insanlarla ilişki çok yorucu olur
yorucu derken sürekli bir satranç oyunu gibi diyeyim
kendini tart biç, eğer yorucu ilişkiler sana göreyse, o zaman sadece onun hareketlerine göre, kendin adım atmadan! duygularını fazla belli etmeden gittiği yere kadar deneyebilirsin
ama dersen ki ben sıcak ilişki istiyorum, sevildiğimi doya doya hissetmek istiyorum, huzur istiyorum, o zaman şimdiden kestirip at çünkü bu adam sana bunu asla yaşatmaz.

ve ne yaparsan yap kesinlikle o duygusal konuşmalara geçmeden duygusal konuşmalara geçme
o sahiplenmeden, sahiplenme
yani önce o adım atsın sonra sen, o bir adım daha sen bir adım daha
yoksa üzülürsün

Sesini bir an duymayip "Sesini alamiyorum" dedigimde "Benim sesim tam dozunda gelir, ne eksik ne fazla" ifadesini kullandi ilginc bir bicimde.

Cok daginigim. Duygularim darmadagin.

Daginik olmani gerektirecek birsey yok.adamin takip ettigi kisiler onun aynasi zaten.
Onu gordugunuz an engelleyip kapatmaniz lazimdi
Ayrica bu cumleden sonra o ne ego diyorum
Popo tavan resmen.
Sizi tabiri caizse oltaladiginin farkinda cok guzel oynuyor.

Havasini söndür .

Valla bu tür sosyal medyada çıplak kadın vs takibi yapan erkekler bana çapkınlıktan çok kekoluğu çağrıştırıyor. Çok banal...

Bir de tlfda ses gidince benim ses tonum tam dozajında gelir falan demiş inanılmaz komik bence kendine güvenden ziyade

Alla alla takip ettigi kisi 1000 demesen cok tanidik gelmisti bide dugune gitmis

Ortada engellemeyi gerektirecek bir durum göremiyorum. Hayat tarzlarımızın farklı olması (şu an için görünen bu), onu hayatımdan tümüyle çıkartmam gerektiği anlamına gelmiyor. Aranızda sevgili değil de erkek arkadaşlarını hayat tarzına göre seçen var mı? Sevgililiğe giden yolda düşünülmesi gerekir bu durum ancak şu aşamada anlamsız.

Çapkınlıktan öte hakikaten bana da oldukça banal geliyor bu takip meselesi. Ergen olsa anlarım da 30+'lık adamın bu takip olayını aklım almıyor. İşin ilginç yanı, ismi cismi her şeyi ortada. Tüm ailesi, iş arkadaşları, vs. de takipçileri arasında. Fake bir hesaptan yapılan takipler değil bunlar. Bu kadar rahat hareket etmesi... :/

@muzurtilki analizin çok iyi. Beni ürküten ve rahatsız eden asıl şey de bu. Bu adam oldukça zor. Şu 2 ayda bile o kadar yoruldum ki... Evet, sıcak bir ilişki istiyorum. Huzur istiyorum. Aşkı deli gibi doyasıya yaşamak istiyorum. Bu adamla bunlar mümkün mü ki?

Her şeyi zamana bıraktım. "Su aksın, yolunu bulsun" modundayım.

Ben de herşey bukadar açıkken bukadar soru işareti olmasını anlamıyorum.. Net yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…