• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çapkınlık bir beyin hastalığıy-Mış...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
57.515
219.721
1.223
53
Bugün tv'de sabah haberlerini seyrediyordum ki, şu herşeyde karşımıza çıkan bilim adamlarının yeni bir araştırmasından bahsedildi, araştırmalar henüz sonuçlanmamış ama Avrupa'lı bilim adamlarına göre çapkınlık bir beyin hastalığıy-Mış, beyinde kadın- erkek ilişkilerini düzenleyen iki tane reseptör varmış, bu reseptörlerden bir tanesi az çalışırsa veya hiç çalışmazsa sadakat duygusu oluşmazmış, yani meşhuuuuur bilim adamları çapkınlığı 2 reseptöre bağlayıp çapkınlık beyin hastalığı diyerek çıkmışlar işin içinden.

Erkekler bizi aldatırsa kafasını gözünü patlatmak yerine vah zavallı kocacığımın reseptörleri çalışmıyor diyerek teselli edecekmişiz kendimizi, kocaların suçu yok, tüm sorun reseptörlerde, ben var ya ben, o reseptörleri yerinden sökerim:51:

Son bir araştırma, yine bizim Avrupa'lı bilim adamları kadınlara 1 hafta boyunca belli dozda testesteron hormonu vermiş, bu hormoncuk kadınların empati yeteneğini köreltmiş, erkeklerin hödüklüğü hormonlarına, çapkınlığı reseptörlerine bağlanmış, bu bilim adamları niye erkek cinsine hizmet eden araştırmalar yapıyor acaba, sorduğumda soru mu adı üstünde bilim adamı, resmen cinsiyet ayrımı:ssz:

Bugün tv'de sabah haberlerini seyrediyordum ki, şu herşeyde karşımıza çıkan bilim adamlarının yeni bir araştırmasından bahsedildi, araştırmalar henüz sonuçlanmamış ama Avrupa'lı bilim adamlarına göre çapkınlık bir beyin hastalığıy-Mış, beyinde kadın- erkek ilişkilerini düzenleyen iki tane reseptör varmış, bu reseptörlerden bir tanesi az çalışırsa veya hiç çalışmazsa sadakat duygusu oluşmazmış, yani meşhuuuuur bilim adamları çapkınlığı 2 reseptöre bağlayıp çapkınlık beyin hastalığı diyerek çıkmışlar işin içinden.

Erkekler bizi aldatırsa kafasını gözünü patlatmak yerine vah zavallı kocacığımın reseptörleri çalışmıyor diyerek teselli edecekmişiz kendimizi, kocaların suçu yok, tüm sorun reseptörlerde, ben var ya ben, o reseptörleri yerinden sökerim:51:

Son bir araştırma, yine bizim Avrupa'lı bilim adamları kadınlara 1 hafta boyunca belli dozda testesteron hormonu vermiş, bu hormoncuk kadınların empati yeteneğini köreltmiş, erkeklerin hödüklüğü hormonlarına, çapkınlığı reseptörlerine bağlanmış, bu bilim adamları niye erkek cinsine hizmet eden araştırmalar yapıyor acaba, sorduğumda soru mu adı üstünde bilim adamı, resmen cinsiyet ayrımı:ssz:

munecim;o bilim adamlarına selam söyle beni yanlarına getirtmesinler:)))

ben senin kadar iyi niyetli olamayacağım RESEPTÖRLERİNİ yerinden sökmek yerine benim eşim böyle bir durumda bulunsa bende onu öğrensem ;burada yazmayayım ayıp olmasın neresini sökerim çok iyi biliyorum anlamıştır okuyanlar...erkeklerde bu aldatma işi 40.dan sonra patlama gösteriyormuş buda bilimsel açıklama

Çapkınlığı meslek haline getirmiş olan beylerin ve hanımların, D1 ve D2 reseptörleri inşallah en kısa zamanda dengeye girer de ayrılma ve aldatılma durumları azalır.

Bilim adamlarının çapkınlığı reseptöre bağlaması hiç hoşuma gitmedi, henüz araştırma sonuçlanmamış ama haber konusu olduğuna göre demek ki reseptörlere bağlamaya niyetleri var :20:
Konuyu eşimle paylaşmıştım, o bile başını tutup hasta olacağım galiba, reseptörlerim çalışmıyor mu nedir esprisini yaptı, benden şiddet görünce reseptörü eskisi gibi sağlıklı çalışmaya başladı:51:

Bilim adamlarının çapkınlığı reseptöre bağlaması hiç hoşuma gitmedi, henüz araştırma sonuçlanmamış ama haber konusu olduğuna göre demek ki reseptörlere bağlamaya niyetleri var :20:
Konuyu eşimle paylaşmıştım, o bile başını tutup hasta olacağım galiba, reseptörlerim çalışmıyor mu nedir esprisini yaptı, benden şiddet görünce reseptörü eskisi gibi sağlıklı çalışmaya başladı:51:

AHAHAHA =D

Anlaşılan şiddet,reseptörleri çalıştırmakta birebir ::20:

Vallaha reprotor mu repritormu bilmem ne resi çalışmaz ama gaytte ellerim çalışıyor.. Uçkursuz erkeklere bahane çooooooooooooooooook:22:

amman diyeyim munecim; eşe dikkat arada şiddete devam et hiç aklından çıkmasın reseptör durumu:34:

Bu araştırmayı kesin çapkın erkek bilim adamları yapmıştır, söylediklerine kendileri inanıyormu acaba!:50:

amman diyeyim munecim; eşe dikkat arada şiddete devam et hiç aklından çıkmasın reseptör durumu:KK34:
:KK70::KK70:
5 yıl önce reseptör kontrolü yapıyormuşuz Jelesec, bizde durum hala stabil, siz de durum nedir :KK70:

Beyinleri varmışta bir de beyin hastalıkları çıktı başımıza babababababa:KK70:

Erkekler bizi aldatırsa kafasını gözünü patlatmak yerine vah zavallı kocacığımın reseptörleri çalışmıyor diyerek teselli edecekmişiz kendimizi, kocaların suçu yok, tüm sorun reseptörlerde, ben var ya ben, o reseptörleri yerinden sökerim:KK51:

Son bir araştırma, yine bizim Avrupa'lı bilim adamları kadınlara 1 hafta boyunca belli dozda testesteron hormonu vermiş, bu hormoncuk kadınların empati yeteneğini köreltmiş, erkeklerin hödüklüğü hormonlarına, çapkınlığı reseptörlerine bağlanmış, bu bilim adamları niye erkek cinsine hizmet eden araştırmalar yapıyor acaba, sorduğumda soru mu adı üstünde bilim adamı, resmen cinsiyet ayrımı:KK14:
Genlerle alakali..cok erkegin geni bozuk..kadinlarda da var bu bozukluk..

5 yıl önce reseptör kontrolü yapıyormuşuz Jelesec, bizde durum hala stabil, siz de durum nedir :KK70:

Ayyy bildirim gelince dedim bu ne :KK70: nereye ne yazmışım aklımda değil bunama başladı :-)

Valla bildiğim stabil :-)adam işte işten sonrada evinde kabak çekirdeği ve maçı ile aşk yaşıyor :KK70:
Seni tanıyan koca zaten ölene kadar stabil olur :KK70:

Ayyy bildirim gelince dedim bu ne :KK70: nereye ne yazmışım aklımda değil bunama başladı :-)

Valla bildiğim stabil :-)adam işte işten sonrada evinde kabak çekirdeği ve maçı ile aşk yaşıyor :KK70:
Seni tanıyan koca zaten ölene kadar stabil olur :KK70:
Eeee adamlar biliyorlar, çitleyebilecekleri tek şey çekirdek :KK70::KK70:
Benimki beni tanıdığı güne rahmet okusun, gözümün beyazını bir belertirim, boyumun yetmediği yerde zıplayarak bir çakarım reseptörü kendine gelir :KK70:

Eeee adamlar biliyorlar, çitleyebilecekleri tek şey çekirdek :KK70::KK70:
Benimki beni tanıdığı güne rahmet okusun, gözümün beyazını bir belertirim, boyumun yetmediği yerde zıplayarak bir çakarım reseptörü kendine gelir :KK70:
:KK70:
hahhaha çitleyebildikleri :-):-):-) akıllı adamlar ya başlarına bela almıyorlar :cool:

valla zıplan sen hiç sana bulaşılmaz he canım evet gülüm desin yaşasın:KK24::-)

Back
X