Çare arıyorum

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
Oncelikle 7 ay dolu dolu gecen ask dolu muhtesem bir iliski dusunun. Ben evlenip ayrildim. Erkek arkadasimda evlenip ayrildi. Ve 3 yasinda bir kizi var. Erkek arkadasim muhtesem iliskimizin ustune bana bir anda gelip kiziyla ilgilenmesi gerektigini ve eski esiyle birlikte kizina vakit ayirmak zorunda oldugunu gerekirse ayni evde kalacagini soyledi. Ve bunun ustune yaptirdigi test te hepatit b ciktigini ogrendi. Beni seviyor bende onu seviyorum fakat ben sana bunu yasatamam diyip ayrilmak istedi. Ben ise bize bunu yapma diyip diretiyorum. Ben raziyim ama o bunu sana yapamam diyor. Ve aci dolu gunler basliyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Hepatit b olayı dogru mu ayrılmak icin demiş olmasın sakın. Kızıyla ayrı evde ilgilenemiyor mu cok şüpheli bir durum eski karısıyla barısmaya calısıyor gibi geldi bence uzak dur unutmaya calıs üzülürsün

Evet tamda oyle oldu. Ben ayrilmayinca eski karisi beni aradi ve biz barisiyoruz parazit yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…