Öylesine çaresisiz ki kim ne derse bir umut diyip gidiyoruz. Doktorlara 3 senedid gidiyoruz hiçbir fark yok ilaçlar sadece annemi günün 20 saati uyutuyor uyandığında yine aynıYa hu arkadaşım hangi devirde yaşıyoruz haci hocadan medet umulur mu?
Lütfen öyle insanlara mahal vermeyin
Sayısızca çekildi. Tüm tahlilleri tüm herşeyi çekildi birşey çıkmıyorMr tomografi vs çekildi mi?
Merhaba, bende yeni üyeyim canım, tıbbi olarak bu şekilde birşey yaşayan yakınım hiç olmadı ama ben panik atak hastasıyım atak geliceği zamanlar benzer şeyler yaşıyorum vücudumda belki o tarz birşey olabilir, psikiyatrlara bu konuda güvenmeye çalışın. Çoğu ilaç bilinenin aksine uyuşturmaz bu antidepresanlar hakkındaki yanlış bilinen genel bir düşüncedir. Yaklaşık 10 aydır anti anksiyete ve uyku düzeni için ilaç kullanıyorum çok yardımcı oldu.Bir süre ilaçlara devam ederse belki iyi gelebilir,şimdiden çok geçmiş olsun canımÖncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz
Zamanla ilaçlar fayda eder belki diye bekliyoruz fakat 3 senedir hiç mi bir ilaç fayda etmez bilmiyorum. Çoğu kullandığı ilaçlarda panik atak ilaçlarıyla ilişikMerhaba, bende yeni üyeyim canım, tıbbi olarak bu şekilde birşey yaşayan yakınım hiç olmadı ama ben panik atak hastasıyım atak geliceği zamanlar benzer şeyler yaşıyorum vücudumda belki o tarz birşey olabilir, psikiyatrlara bu konuda güvenmeye çalışın. Çoğu ilaç bilinenin aksine uyuşturmaz bu antidepresanlar hakkındaki yanlış bilinen genel bir düşüncedir. Yaklaşık 10 aydır anti anksiyete ve uyku düzeni için ilaç kullanıyorum çok yardımcı oldu.Bir süre ilaçlara devam ederse belki iyi gelebilir,şimdiden çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle katılıyorum depresyon bazı insanlarda beynin serotonin üretememesiyle meydana geliyor çevresel faktörler kadar beynin kimyasal dengesinin bozulmasınında etkileri olur. Maalesef ruhsal bozukluklarda illa kötü ya da travmatik şeyler yaşanması gerekmiyor.O zaman gerçekten depresyondadır belki de
İllaki üzüntü yaşaması gerekmiyor depresyon yaşamak için
Farklı bir şehre ya da muhite taşının
Annenizle gezilere gidin
Terapiye götürün
Tuvalete zor gidiyor halsizliğinden dolayı yemeğini zor yiyor başka biryere taşınmak gezmek. Şuan için çok uzak bir düşünce bizeO zaman gerçekten depresyondadır belki de
İllaki üzüntü yaşaması gerekmiyor depresyon yaşamak için
Farklı bir şehre ya da muhite taşının
Annenizle gezilere gidin
Terapiye götürün
Tuvalete zor gidiyor halsizliğinden dolayı yemeğini zor yiyor başka biryere taşınmak gezmek. Şuan için çok uzak bir düşünce bize
Evet psikiyatri psikolog ikisini bir yürüttük fakat bir işe yaramadı malesefTerapi gördü mü?
Evde dura dura daha da kötü olmuştur.
Nasıl atlattınız pekiEskiden depresyon gecirirken anlattiklarinin benzerini yasiyordum. Yani o kafanin dolu ve ayni anda bombos olmasi. Mide yanmasi. Istahsizlik felan. Fiziksel olarak birsey yoksa sadece psikolojik nedenler kaliyor. Size göre ailede bir sorun yok,ama bu annenizin mutsuz olmadigi anlamina gelmez. Ama bunun cözümü tek ilaclar olamaz
Panik atak anlaşılması teşhis edilmesi zor bir hastalık. Herkes farklı şeyler hissediyor vücudunda. Bende daha 19 yaşındayım bu yaşta ne panik atağı , panik atak yaşayacak şey mi gördün ki kendi kendini hasta ettin diyen bir annem var, aile üyelerinin kabullenmesi zor oluyor. Biraz sabır, lazım olduğunda ilaç psikoterapi ve bolca destekle ve kendi kendini telkinle yavaşça düzelebilcek bir durum gibi allah kolaylık versinZamanla ilaçlar fayda eder belki diye bekliyoruz fakat 3 senedir hiç mi bir ilaç fayda etmez bilmiyorum. Çoğu kullandığı ilaçlarda panik atak ilaçlarıyla ilişik
Teşekkür ederim. Allah seninde yardımcın olsunPanik atak anlaşılması teşhis edilmesi zor bir hastalık. Herkes farklı şeyler hissediyor vücudunda. Bende daha 19 yaşındayım bu yaşta ne panik atağı , panik atak yaşayacak şey mi gördün ki kendi kendini hasta ettin diyen bir annem var, aile üyelerinin kabullenmesi zor oluyor. Biraz sabır, lazım olduğunda ilaç psikoterapi ve bolca destekle ve kendi kendini telkinle yavaşça düzelebilcek bir durum gibi allah kolaylık versin
Çok teşekkür ederim canımmTeşekkür ederim. Allah seninde yardımcın olsun
Nasıl atlattınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?