- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
bende ilk panik atak krizimi 18 yaşımda geçirdim tedavimi oldum 14 yılda toplam 3 atak gayet iyi durumdayım.Panik atak anlaşılması teşhis edilmesi zor bir hastalık. Herkes farklı şeyler hissediyor vücudunda. Bende daha 19 yaşındayım bu yaşta ne panik atağı , panik atak yaşayacak şey mi gördün ki kendi kendini hasta ettin diyen bir annem var, aile üyelerinin kabullenmesi zor oluyor. Biraz sabır, lazım olduğunda ilaç psikoterapi ve bolca destekle ve kendi kendini telkinle yavaşça düzelebilcek bir durum gibi allah kolaylık versin
Canim ayni benim annemin durumu ayni seyleri yasiyor annem de....gitmedigimiz doktor,yapilmayan tahlil kalmadi ancak hic bir cozum bulunamadi...yaklasik 5,6 senedir boyle bize de psikolojik dediler...yapicak bisey yok tatlim biz alistik Allah beterinden saklasin buna da sukur...Öncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz
aynı şeyi düşünüyoruzBen psikolojik olduğunu sanmıyorum. Gittiğiniz hocalar annenizin anne adı ve Doğum tarihini sormuş muydu?
Aynen. Allah yardımcısı olsun...aynı şeyi düşünüyoruz
Iyi bir psikolog bulun.. fiziksel değilse psikolojiktir.. alanında iyi bir psikolog iyi gelirÖncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz
Hacıya hocaya gidip de ne sahtekârları zengin edin ne de kendinizi enayi yerine koyun. Bu devirde ne okuması ne üflemesi. Ilkokul terkler bile inanmıyor artık bu tip saçmalıklara. Doktorunuza güvenin. Depresyona girmek için ille mutsuz bir ailede olmak gerekmiyor. Biraz okusanız keşke. Yazık o kadına da. Bir doktor yanılır da tüm doktorlar mi yanılır. Başka doktora da gösterin gerekirse.Öncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz
aynı şeyi düşünüyoruz
Evet sormuştu neden kiBen psikolojik olduğunu sanmıyorum. Gittiğiniz hocalar annenizin anne adı ve Doğum tarihini sormuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?