Çare arıyoruz

annenizin uğraşacak işi kalmamış anca kendini dinliyor , bende okullar tatil olduğundan beri kolumu kaldıracak hal bulamıyorum kendimde neredeyse her gün bademciklerim şiş.
annenize uğraş bulun kafasını mesgul edecek seyler , sorumluluklar vs.

bende ilk panik atak krizimi 18 yaşımda geçirdim tedavimi oldum 14 yılda toplam 3 atak gayet iyi durumdayım.
buradaki anne de panik atak olabilir tabi ama bende hep bi olay veya korku üzerine oldu

Yanlis anlamayin ... benim annemde her zaman böbregim agriyor derdi ama asla doktora gitmezdi :) cünkü birseyi yoktu :)
Sadece yillarin yorgunlugu ola bilir mi?

Canim ayni benim annemin durumu ayni seyleri yasiyor annem de....gitmedigimiz doktor,yapilmayan tahlil kalmadi ancak hic bir cozum bulunamadi...yaklasik 5,6 senedir boyle bize de psikolojik dediler...yapicak bisey yok tatlim biz alistik Allah beterinden saklasin buna da sukur...

Annemde de benzer belirtiler vardı. Bambaşka bir semte taşındık, iyileşti. Birşey çıkmadıysa elbette psikolojiktir.

o hacı hoca cinci dedikleriniz hiç bir halt etmiyor hastayı daha kötü diyor hatta

eğer piskolojikse sadece Kurandan şifa ayetlerini kıraatle okuyan birini biliyorum öyle nuska vs. varsa hatta annene yazılan nuskalar tahminimce ibranice yazılmış şeyler onları sirkeli suya batırıp imha edin.

Ben psikolojik olduğunu sanmıyorum. Gittiğiniz hocalar annenizin anne adı ve Doğum tarihini sormuş muydu?

Vücutta bazı değerler düşüncede depresyon gelişebiliyor. Bununla ilgili bir sürü sıkıntı yaşadım.
Şeker dengesi, B12, d vitamini , magnezyum bunların iyi olması gerekir . D vitaminine her hastane bakamıyor maalesef.
Geniz akıntısı mide ve bagirsaklara inmemeli ,
Mide asit yapıyorsa önlenmeli yoksa şikayet dahada artabilir.
Vitamin desteği , glutensiz beslenme , kolojen ve probiyotik beslenme . Tavsiye ederim, büyük ölçüde rahatlar psikolojisi Allah in izniyle .

Evet depresyon stres. Bir yerde duymuştum stres 3 yete vururmuş kadınlarda. Mide beyin ve rahim. Bendemde aniden oluştu depresyon. Bu işin en iyi ilacı insanın kendi de biter. Annene iyi bir psikolog ve sizlerin desteği şart

Iyi bir psikolog bulun.. fiziksel değilse psikolojiktir.. alanında iyi bir psikolog iyi gelir

Annenin ortam degisikligine ihtiyaci var.. Kendisini fazla dinliyor..Olanlarin hepsi panik bozukluk ve anksiyeteyi anlatiyor..Boşuna çare ariyorsunuz.Benzer seyler bende de oldu..hayat koşturmacasina girip türlü seyelr gördükçe hepsi bitti gitti..Bendede bazen yasamiyorum yokum gibi hisler oluyor..Hepsi beyinin bir oyunu malesrf.Boşuna derman ariyorsunuz..Anneniz.kendini fazla dinleyen hassas biri diye düsünuyorum.Kendisini degilde dış ortami dinlemeli..

Hacıya hocaya gidip de ne sahtekârları zengin edin ne de kendinizi enayi yerine koyun. Bu devirde ne okuması ne üflemesi. Ilkokul terkler bile inanmıyor artık bu tip saçmalıklara. Doktorunuza güvenin. Depresyona girmek için ille mutsuz bir ailede olmak gerekmiyor. Biraz okusanız keşke. Yazık o kadına da. Bir doktor yanılır da tüm doktorlar mi yanılır. Başka doktora da gösterin gerekirse.

Benim bir tanıdığım da kalbim sıkışıyor,ölüyorum, bitiyorum derdi ancak bütün tahliller yapıldığı halde ki anjiyo da dahil hiçbir şey bulunamadı ve panik atak teşhisi koydular. Onun böyle olmadan önce yaşadığı bir olay vardı çok kafasını takıp üzülmüş, belki annenizin de bu rahatsızlıkları belli bir olaydan sonra ortaya çıkmıştır bence iyi bir psikoloğa gidin siz yine de. Birinden fayda görmezse başka birinden fayda görür çünkü psikolojide pek çok farklı yaklaşım ve yöntem varmış yani yeni bir terapiye denemekten vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…