çare sizsiniz

Merhaba ben 4,5 yıllık evliyim ve bu evlilikten 2 tane çocuğum var. Benim sorunum eşimle mutlu bir evlilik yaşayamamis olmam gerek ailesinden yana gerek eşimle. Eşim en küçük sorunlarda bile çık git der bana. Bosanmayi düşünüyorum artık ama Boşandıktan sonra işe girip çalışmam gerek hem kendi iyiliğim için hem çocuklarım için. Ama nasıl olur çocuklar küçük kime nasıl birakicam çok karmaşık duygular yaşıyorum ne yapmalıyım.
anlaşılan çok sorunların var.. sırayla gidelim çünkü herkes soracak.
kaç yaşındasın? ne mezunusun? ailen yakınında mı ve sana destek olabilecek durumdalar mı?
4,5 senede eşinle hiç bir şeyleri çözmek için bir girişimde bulunmadın mı? bulundu isen nasıl?

[QUyaşındayım salnefesver, post: 47796946, member: 603462"]anlaşılan çok sorunların var.. sırayla gidelim çünkü herkes soracak.
kaç yaşındasın? ne mezunusun? ailen yakınında mı ve sana destek olabilecek durumdalar mı?
4,5 senede eşinle hiç bir şeyleri çözmek için bir girişimde bulunmadın mı? bulundu isen nasıl?[/QUOTE]
anlaşılan çok sorunların var.. sırayla gidelim çünkü herkes soracak.
4,5 senede eşinle hiç bir şeyleri çözmek için bir girişimde bulunmadın mı? bulundu isen nasıl?
25 yaşındayım ailem var bana yakında değiller olsalar bile çocuklarımı kabul etmezler. Ilköğretim mezunuyum. :(

25 yaşındayım ailem var bana yakında değiller olsalar bile çocuklarımı kabul etmezler. Ilköğretim mezunuyum. :KK43:[/QUOTE]
Çaresizliğinizi bildiği için, boşanma sonrasında hayatın size zor geleceğini bildiği için böyle davranıyordur. Terbiyesiz..

Boşanma düşüncesini biraz erteleyip, açıktan en azından lise diploması alana kadar daha sabretmeyi denesen? Sonrasında iş bulup kendi ayakların üzerinde durduktan sonra boşanmayı düşünmelisin.
Çünkü velayeti sana verirler mi bilmiyorum, bu konularda bilgim yok ama ailende destek olmuyorsa çok zor olur herşey senin için.

Aslında eşim bilmez onun yanında güçlü biri gibiyim ailemin arkamda olduğunu zannediyor. Arkamdalar aslında ama cocuksuz :(

Bilmiyorum benim başıma gelmedi ama ablama öyle dediler çocuğu bırakıp gelsin dediler o yüzden biliyorum ki benim 2 çocuğumu asla kabul etmezler

bu nasıl annaneyle dede ya. aksine çocukları alsın gelsin ezziyet çekmesin diyeceklerine çocukları bırakıp gelsin diyolar.

bu nasıl annaneyle dede ya. aksine çocukları alsın gelsin ezziyet çekmesin diyeceklerine çocukları bırakıp gelsin diyolar.
:( kim bırakır ki evlatlarıni cocuklarimla beraber bir hayat kurmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum.

kadın kolları oluyor şehirlerde onlarlA görüşüp yardım alsanız? en azından bir mesleğe yönlendirirler sizi.çocuklarınız kaç yaşında

Back
X