- 24 Ağustos 2016
- 8
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi jasminiklim
J
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşılan çok sorunların var.. sırayla gidelim çünkü herkes soracak.Merhaba ben 4,5 yıllık evliyim ve bu evlilikten 2 tane çocuğum var. Benim sorunum eşimle mutlu bir evlilik yaşayamamis olmam gerek ailesinden yana gerek eşimle. Eşim en küçük sorunlarda bile çık git der bana. Bosanmayi düşünüyorum artık ama Boşandıktan sonra işe girip çalışmam gerek hem kendi iyiliğim için hem çocuklarım için. Ama nasıl olur çocuklar küçük kime nasıl birakicam çok karmaşık duygular yaşıyorum ne yapmalıyım.
25 yaşındayım ailem var bana yakında değiller olsalar bile çocuklarımı kabul etmezler. Ilköğretim mezunuyum.anlaşılan çok sorunların var.. sırayla gidelim çünkü herkes soracak.
kaç yaşındasın? ne mezunusun? ailen yakınında mı ve sana destek olabilecek durumdalar mı?
4,5 senede eşinle hiç bir şeyleri çözmek için bir girişimde bulunmadın mı? bulundu isen nasıl?
torununu kabul etmeyen zihniyetleri allaha havale ediyorum. bu kadar vicdansız olmamalılar..Aslında eşim bilmez onun yanında güçlü biri gibiyim ailemin arkamda olduğunu zannediyor. Arkamdalar aslında ama cocuksuz![]()
Bilmiyorum benim başıma gelmedi ama ablama öyle dediler çocuğu bırakıp gelsin dediler o yüzden biliyorum ki benim 2 çocuğumu asla kabul etmezlerçocuklarını neden istemiyor ailen ? kendi torunlarını?
Bilmiyorum benim başıma gelmedi ama ablama öyle dediler çocuğu bırakıp gelsin dediler o yüzden biliyorum ki benim 2 çocuğumu asla kabul etmezler
bu nasıl annaneyle dede ya. aksine çocukları alsın gelsin ezziyet çekmesin diyeceklerine çocukları bırakıp gelsin diyolar.
bu nasıl annaneyle dede ya. aksine çocukları alsın gelsin ezziyet çekmesin diyeceklerine çocukları bırakıp gelsin diyolar.