• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne ypayim

Böyle hissetmek kolay değildir insan kalbine söz geçiremiyor bazen diyebilirsin belki de . ama bu senin kendi mantığının durdugu yerde kalbînın oyunundan başka bisey değil o yüzden gerçekçi olmakta gerek ,
evli birine bağlı kalmak seni daha çok yıpratır, çünkü bu yolun sonunda karşılık bulma ihtimali yok ! hadi oldu diyelim kullanılırsın daha ilerisi olmaz olsada kimseyi umdurmaz
Senin sevgini, ilgini hak edecek biri vardır mutlaka. Kendini yıpratmadan seni gören birine yönelmen çok daha değerli olur karşındaki adam sana seni seviyorum diyip ardından aynı gece karısının koynunda uyudugunda sen o sevgiyle de mutlu olmayacaksın . suan sana imkansız olduğu ıcın hislerin var zannediyorsun çünkü birlikte olsanız bile biyerden sonra daha fazlasını istediğinde ortada kalan sen olacaksın . Karsıdaki kadına yaşatacağınız hislerinde vebali ağır olacaktır elbet . hele birde bebeleri varsa insanın kendı vıcdanı kaldırmamalı bir kadın olarak annesindir veya değilsindir bilmiyorum ama hıc bı çocuk mutsuz bir yuvayı ve anneyi hak etmez , hak razı gelmez

Evli bi adamla olmaktansa eğer mevzu duygusal boşluğu bastırmaksa ki öyledir evliyle evlenemeyecegıne göre , git bari 7 yaş büyükle ol en azından başkasının yuvasına gölge olmazsın !
Birazda bana empati yapsaniz keske.

Sana da empati yaptım aslında cümlelerimi daha dikkatli okursan kendı değerini bulup senı seven biriyle olabilirsin die . Kiii yorumlardaki gibi tek kelimelik cümlelerle linçleyip cekılebilirdim
Canim tamamda suclar gibi de konustun ben kimsenin evlilgine golge dusurmedim farkindaysan. Yapmadigim birsey icin suclaniyorum. Emin olun o esiyle mutludur burada yalniz olan benim.

Canim tamamda suclar gibi de konustun ben kimsenin evlilgine golge dusurmedim farkindaysan. Yapmadigim birsey icin suclaniyorum. Emin olun o esiyle mutludur burada yalniz olan benim.
Düşürdün demedim düşürmekten daha iyidir 7 yaş büyük birine şans vermek dedim . Yukardaki sert yorumlardan sonra sert üslünle okumuşsun sen yorumu . Evlatlarım var kimseyi kınamam kendı hikayemde son bulmuş değil büyük büyük konuşmam yani

Düşürdün demedim düşürmekten daha iyidir 7 yaş büyük birine şans vermek dedim . Yukardaki sert yorumlardan sonra sert üslünle okumuşsun sen yorumu . Evlatlarım var kimseyi kınamam kendı hikayemde son bulmuş değil büyük büyük konuşmam yani
Canim yorumlari okuduysan zaten oyle bir amacimin olmadigini anlamissindir bence. sunuda diyim bencede kinama cunku insan bazi seyleri yasamadan anlamiyor.

Back
X