- Konu Sahibi misspoem34
Esimle 2,5 senedir evliyiz. Bir kizim var calisiyorumda. 1,5senedir sorumsuzlugu uckagitciligi kavgalari canima yetti. Bosansam ailemin yanina donemem cunku abimlerde onlarla beraber yasiyor. Herkes biliyor durumumu ve akrabalarim dahil herkes nefret ettiler bu kisiden. Ablam ve enistem bizimle yasayabilirsin diyorlar adapazarindaki dayiminoglu da cagiriyor ama daha beter olmaktan cok korkuyorum cesaretimi toplayamiyorum. Adam hiddetlendigi zaman cocugunun yaninda biqle cekinmeden siddet tavirlari sergileyebiliyor ve kizim bu olaylardan cok korkuyor. Evde hic bisey odenmiyor faturalar ve kira dahil. Aldigi maas ortada yok vurduyduymazligida cabasi konusmuyoruz diye hic bisey soylemeden sabah disari cikiyor ve saatlerce gelmiyor. Ayrica kadinin birinin mesajlarini yakaladim telinde daha sonra o kadinida aradim bir suru yalanlari cikti ortaya (uzun hikaye). Adam yalan ustasi hayati tamamen yalan ustune kurulmus ben dahil herkese soylemedigi yalan kalmamis. Bilmiyormuydun bu adamin boyle oldugunu da evlendin diye sorarsaniz. Zaten ilk bir sene boyle degildi sonradan oldu. Ne yapacagimi bilemiyorum sasirdim kaldim.