- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
ben zaten hep diyorum onu bi sevebilsem leylayla mecnun ble halt eder :)
cok cok iyi anlasıyorz süper bi dostluqumz var cift olsak diorm ya herkes bize imrenir bunu cok samimi söylüyorum ama snn dedğin de cok doğru onu kaybetmeyi göze alamam.. ask adına herseyi tüketipte dostluqumuzu atamam..
Ortada çözümsüz bir durum yok...
Kaybetmeyi göze alamadığınız ilgisi, sizi sevmesini seviyorsunuz... Başkasını bu denli saf, çok, sadakatle sevmesine dayanamayacaksınız ve bu çok bencilce, kararsızlığınızla bir başkasının ilgisini ipotek altına almak olgun bir davranış da değil üstelik...

"Leyla ile Mecnun halt etmez" çünkü onların destansılığı kavuşamamalarından ileri geliyor. Siz denemeye çalışın, bakın görün imrenilecek çift olacak mısınız. İddia ederim çok iyi dosttan eğer bir taraf diğerini çok önceden sevmeye başlamış diğeri ona bir yeşil ışık yakmış bir söndürmüşse asla iyi sevgili olmaz. Zira bu süreçte seven taraf zaten içinde yaşayıp tüketiyor bir şeyleri, zamanla sizden ziyade kafasında yarattığı halinize aşık oluyor. Siz bi seviyorum, bi sevmiyorum dedikçe o kaybetme ihtimaline içten içe alışmış oluyor. Sonra siz "Peki" diyerek kabul ediyorsunuz, adamın gerisinden geliyorsunuz, o hayalleri kurmuş çoktan, 3-5 yıllık ilişki yaşamış kafasında, sizse yeni ve taze bir başlangıç bekliyorsunuz. Sizin aşkınız daha yeni filizlenirken o dalı budağı kırabiliyor yıllanmış hayallerinde çünkü vaktiyle ona da aynı şey yapılmış.Buna aşkın laneti diyebiliriz, gecikmeleri oyalamaları sevmez aşk... O nedenle siz aşka meşke yanaşmadan dost olmaya çalışın çünkü aksi takdirde arkadaşınızı da kaybedeceksiniz.Daha da fenası başkasıyla paylaşamadığınız ilgiyi kaybedeceksiniz ki buna katlanamazsınız. şakkıdı