Madem ağbiniz var onunla gidin soranlara da ağbiniz arkadaşımış diye tanıtırlar ayıp da olmaz kimseyeerkek arkadaşım askere gidecek. İki yıldır beraberiz yazmıştım daha önce. Bizim aileler tanıştı ama babam şimdilik kalsın askerlik ve iş hallolsun dedi. bir ay içinde askere gidecek sevgilim asker uğurlaması, asker eğlencesine gitmek istiyorum hemde çok fazla. Ailesi ailecek davet ediyor bizi ama ne annem ne babam gitmeyi asla kabul etmiyor. Normalde uygun kaçmaz hakkımda yanlış düşünürler diye sevgilimde istemez ama çok istiyor gitmemi. Normalde güçlüdür kişilik anlamında kolay kolay yansıtmaz bişeyi ama askerlik ve askerlik psikolojisinden çok korkuyor. Yani o gün bana çok ihtiyacı olacak napıcam
Abim yardım ederdi belki ama annem çok sert tepki verdi. Öyle olsa bile erkek arkadaşımın babası tam tarih verirse o gün burdan iskenderuna gitmem çok riskliiçim sıkılıyor napıcagımı bilmiyorum yanında olmaya benimde onunda ihtiyacı var. Aklım fikrim bunda
orda olacakların çoğu tanıyor beni bütün akrabaları falan. Erkek arkaasım bekleycek olan sensin kimse bişey diyemez diyor ama bilmiyorum. Abim önce bakarız dedi sonra annem öyle sert tepki verince çok yanaşmıyor. Neredeyse ilk defa benden bişey istiyor burdan anlıyorum ne kadar istediğini ama şansım çok düşükMadem ağbiniz var onunla gidin soranlara da ağbiniz arkadaşımış diye tanıtırlar ayıp da olmaz kimseye
babam kabul etmiyor ki etse onlar dünden razı kabul etmedi babam bi türlü. Askerlikten işten önce olmaz dediSoz veya nisan yapamaz misiniz o zaman kim ne diyebilir ki
yok abimle kalırım abimle gidersem arkadasları orda. Ünv orda okudu kalacak yer sorun değil orda kalmam uygun olmayacagını biliyorumOnlar başka şehirde ve sen gıdınce orda kalmak zorunda falan mısın yoksa?
işte ben teklif etmedim onlar etti. o yüzden anlaşılabilir gittiğim. yoksa ben ailemi tanıyorum böyle bi teklifte bulunmazdım kiMaile toplanip sadece sevgili oldugun birinin asker ugurlamasina vs gitmek olmaz bencede ben aileme teklif bile etmezdim ama kendim giderdim herhalde
akşam olacak ama eglence. Ben mersindeyim o iskenderunda gece dönmemiz gerekir yani. dedim ya şansım çok düşük onu öyle aklı bende göndermek istemiyorumYani koskoca anne babanın kızının sevgilisinin asker uğurlamasına gitmesi hoş olmaz. Orda haklılar yani. Siz de gitmek istemek de haklısınız. En iyisi abinizi ikna edin o gün dolaşmaya sinemaya çıkar gibi yapın. Yalan kötüdür ama aklıma bir tek bu geldi.
erken oldugunu dusundu o zaman keske kabul etseymis rahat rahat giderdiniz.babam kabul etmiyor ki etse onlar dünden razı kabul etmedi babam bi türlü. Askerlikten işten önce olmaz dedi
etmedi. Tanışmayı zar zor kabul etti. Arada kalıyorum çıldıracam artıkerken oldugunu dusundu o zaman keske kabul etseymis rahat rahat giderdiniz.
işte ben teklif etmedim onlar etti. o yüzden anlaşılabilir gittiğim. yoksa ben ailemi tanıyorum böyle bi teklifte bulunmazdım ki
İskenderuna gidecekler sinemaya diye çıksalar ne dicekler eve dönmeyinceYani koskoca anne babanın kızının sevgilisinin asker uğurlamasına gitmesi hoş olmaz. Orda haklılar yani. Siz de gitmek istemek de haklısınız. En iyisi abinizi ikna edin o gün dolaşmaya sinemaya çıkar gibi yapın. Yalan kötüdür ama aklıma bir tek bu geldi.
hayatta kabul etmezler o kadar açık görüşlü değillerYalan atip gitme taraftarida degilim ben aileme hep beraber gidelim demezdimde kendimin gidecegini soylerdim bi sıkıntı olmazdi sizinkiler senide yollamiyor anlasilan zor
ya biliyorum haklı da olabilirler ama iki türlüsü de içime sinmiyor. İlk defa bişey istedi bendenAilen nasıl uygun görüyorsa onlara uymak zorundasın...
İizn vermezler sormaya bile gerek yok ama abim yanımda olursa suçluluk hissetmezdim. Tek başıma gitmeyi kesinlikle düşünmüyorumAbinizi ikna edin ve onunla gidin tek gitmeniz de hoş olmaz bence. Annenizle uygun dille konuşun izin verirseniz abimle gitmek istiyorum diye. Ve kesinlikle yalan söylemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?