çareler çaresiz :(

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.402
298
erkek arkadaşım askere gidecek. İki yıldır beraberiz yazmıştım daha önce. Bizim aileler tanıştı ama babam şimdilik kalsın askerlik ve iş hallolsun dedi. bir ay içinde askere gidecek sevgilim asker uğurlaması, asker eğlencesine gitmek istiyorum hemde çok fazla. Ailesi ailecek davet ediyor bizi ama ne annem ne babam gitmeyi asla kabul etmiyor. Normalde uygun kaçmaz hakkımda yanlış düşünürler diye sevgilimde istemez ama çok istiyor gitmemi. Normalde güçlüdür kişilik anlamında kolay kolay yansıtmaz bişeyi ama askerlik ve askerlik psikolojisinden çok korkuyor. Yani o gün bana çok ihtiyacı olacak napıcam
Abim yardım ederdi belki ama annem çok sert tepki verdi. Öyle olsa bile erkek arkadaşımın babası tam tarih verirse o gün burdan iskenderuna gitmem çok riskli içim sıkılıyor napıcagımı bilmiyorum yanında olmaya benimde onunda ihtiyacı var. Aklım fikrim bunda

Madem ağbiniz var onunla gidin soranlara da ağbiniz arkadaşımış diye tanıtırlar ayıp da olmaz kimseye

Madem ağbiniz var onunla gidin soranlara da ağbiniz arkadaşımış diye tanıtırlar ayıp da olmaz kimseye
orda olacakların çoğu tanıyor beni bütün akrabaları falan. Erkek arkaasım bekleycek olan sensin kimse bişey diyemez diyor ama bilmiyorum. Abim önce bakarız dedi sonra annem öyle sert tepki verince çok yanaşmıyor. Neredeyse ilk defa benden bişey istiyor burdan anlıyorum ne kadar istediğini ama şansım çok düşük

Onlar başka şehirde ve sen gıdınce orda kalmak zorunda falan mısın yoksa?

Maile toplanip sadece sevgili oldugun birinin asker ugurlamasina vs gitmek olmaz bencede ben aileme teklif bile etmezdim ama kendim giderdim herhalde

Yani koskoca anne babanın kızının sevgilisinin asker uğurlamasına gitmesi hoş olmaz. Orda haklılar yani. Siz de gitmek istemek de haklısınız. En iyisi abinizi ikna edin o gün dolaşmaya sinemaya çıkar gibi yapın. Yalan kötüdür ama aklıma bir tek bu geldi.

Maile toplanip sadece sevgili oldugun birinin asker ugurlamasina vs gitmek olmaz bencede ben aileme teklif bile etmezdim ama kendim giderdim herhalde
işte ben teklif etmedim onlar etti. o yüzden anlaşılabilir gittiğim. yoksa ben ailemi tanıyorum böyle bi teklifte bulunmazdım ki

akşam olacak ama eglence. Ben mersindeyim o iskenderunda gece dönmemiz gerekir yani. dedim ya şansım çok düşük onu öyle aklı bende göndermek istemiyorum

işte ben teklif etmedim onlar etti. o yüzden anlaşılabilir gittiğim. yoksa ben ailemi tanıyorum böyle bi teklifte bulunmazdım ki

Yalan atip gitme taraftarida degilim ben aileme hep beraber gidelim demezdimde kendimin gidecegini soylerdim bi sıkıntı olmazdi sizinkiler senide yollamiyor anlasilan zor

İskenderuna gidecekler sinemaya diye çıksalar ne dicekler eve dönmeyince

Abinizi ikna edin ve onunla gidin tek gitmeniz de hoş olmaz bence. Annenizle uygun dille konuşun izin verirseniz abimle gitmek istiyorum diye. Ve kesinlikle yalan söylemeyin

Abinizi ikna edin ve onunla gidin tek gitmeniz de hoş olmaz bence. Annenizle uygun dille konuşun izin verirseniz abimle gitmek istiyorum diye. Ve kesinlikle yalan söylemeyin
İizn vermezler sormaya bile gerek yok ama abim yanımda olursa suçluluk hissetmezdim. Tek başıma gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…