Caresiz bir bayan nereye gider?

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Merhaba kızlar, aslında su an sözlüyüm, geçmişte Hatalı bir evlilik Yaptım, evlilikten korktum güvenim cok sarsıldı. Yurtdışında tek basıma kalıyordum ve karşıma biri cikti ve ailem bunu öğrendi. Tabi evlenmemi istediler yada benim turkiyeye dönmemi. Tabi ben bunca yok sonra ailemin yanında yapamayacağımı biliyordum ama Sevdiğim adamdan da ayrılmak istemiyordum. Neyse ailemle tanıştırdım istemeye gelindi dini nikah kıyıldı ve akabinde resmi nikah da kiyilacakti, gel gelelim benim korkularım buna yanastirmadi cunku ilk evliliğimde boşanmam iki yılımı Aldı ve ben iki yıl soy ismimi değiştiremedim , mahkemelerde süründüm, kişiden birsey talep etmemene rağmen. Sonra aileme biz nikah kıydık dedim halbuki oyle birsey olmadı. Neyse bu ortaya cikti ama ben lütfen bana zaman verin ben korkuyorum, ya yine birsey olursa dedim ama babam hakli olarak nikahını kılmadıkça yanına gelmem dedi. Gel zaman git zaman tanda Korktuğum seyler olmaya basladi, ilişkimiz çaktırmamaya basladi karşıdaki değişmeye basladi, benim çalışmama zaten izin vermemişti, ve biz su an ayrılık aşamasındayız, be ailemin yanına dönmeye Yüzüm var nede içimden ondan bir yardım almak geliyor cunku bana bir defasında nereden bileyim benimle maddi durumum yuzunden birlikte olmadığını Demişti, kaldı ki zamanında beni ikna etmeye çalışan kendisi idi. Herseyi Özet geçtim su an ben Yaşadığım sehri değiştirsem nasıl ayakta durabilirim? Yatılı çalışabileceğim nasıl yerler var Güvenli? Yabancı dilim var ama elimde diplomam yok okul yillarından eğitimimi yurt dışında bitirmiştim, üzerinden cok zaman geçti. Bana fikir verebilecek arkadaşlar var mi? Insan hata yapabilir lütfen benim Eleştiriye degil Yapıcı fikirlere ihtiyacım var. Onu seviyorum ama boyle Ömür geçmeyecek farkındayım.

Bildiğim bir konu değil.
Bence ailenize gidip yalvarın,kapılarında yatın gerekirse.
Dışarıda kurtlar kaynıyor.

Bildiğim bir konu değil.
Bence ailenize gidip yalvarın,kapılarında yatın gerekirse.
Dışarıda kurtlar kaynıyor.
Haklisin canım da hic Yüzüm yok, babam bu defa beni asla kabul etmez. Bilemiyorum tıkandım kaldım

Haklisin canım da hic Yüzüm yok, babam bu defa beni asla kabul etmez. Bilemiyorum tıkandım kaldım
Kapısında yatan kızına kıyamaz bence.
Olmadı dayı,amca birine gidin.
Sonra girersiniz bir fabrikaya vs. çalışırsınız.
Öyle ne ideğü belirsiz insanların evinde yatılı iş olmaz.
Biraz etrafa bakın. İnsanların canının hiç kıymeti yok artık.

Yatılı evde kalamam zaten otel vb yerlerden bahsettim. Offff bu kaçıncı çıkmazım.

Yatılı evde kalamam zaten otel vb yerlerden bahsettim. Offff bu kaçıncı çıkmazım.
5 yıldızlı büyük bir otelde kalacaksanız sorun değil.
Sokak arası bir otel de tehlikeli.
Allah aşkına hangi şehirdesiniz? Hiç mi gazete okumuyorsunuz?
Oralar çok mu güvenilir ve sakin yerler?
Hiç mi kadına yapılan kötülükleri görmezsiniz?

Canım ben zaten yıllardır yanlız yaşadım ama tr de degil, benim sadece kiramı Ödeyecek duruma gelene kadar boyle bir yere ihtiyacım var ki o da zaten buyuk oteller. Onun dışında alternatif var mi diye düşündüm.

Öğretmenevlerine öğretmen harici kişileri de alıyorlar. Aylık anlaşırsanız fiyatta da indirim yapıyorlar. hem de güvenilir.

Aslında bir süre her şeyi göze alıp ailenizin yanına dönün.
Bir iş imkanı bulana kadar elinize biraz maddi anlamda bir şeyler geçerse zaten ailenizin yanından ayrılırsınız.
Bence çalışmak isteyene her yerde iş var sadece seçici olmak gerek kendinize güvenin yeter.Yabancı diliniz olması size her anlamda kolaylık sağlar
Allah kolaylık versin...

Bazı insanlar doğuştan mutlu olamaz diye yazılmış sanırım kaderine, en kotusude seni öyle param için evlendn diye asagilamasi , masumsun ama bunu kimseye ispatlayamiyosun , en guvendigin en inandgn en çaresiz zamanında sigindigin ve medet umduğun kalan her şeyini paylastgn aşkı tattigin insan sana böyle bi damga yapistiriyor , benzerini yasadm anliyorm ailene gidince hep seni küçük gireceklerdir sanirm ama soru yaratmazlar diye dusunuyosan mutlaka onların yanına gitmeye çalış, egerki imkânsız diye dusunuyosan yabancı dil çok iyi avantaj diplomaya bakan olmaz yabancı dil varken şimdilik çeviri falan yaparak para kazanabilirsin çocuk yoksa iş bulursun bi şekilde çalışırsın ama tek bi kadın olarak güvenlik sorunu yasiycaksin cok zor çok ailen kapıyı açar umarm o adam yaptgi alcakliga doymasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…