• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz bir durumdayım acı çekiyorum sebebi ise aşk

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
iyi akşamlar herkese. İçim öyle dolu ki buraya dökmek tecrübesi olanlardan destek istiyorum. Evet ben imkansız bir aşka kapıldım geçmiyor ne yaptıysam ne ettiysem geçmiyor detay veremeyeceğim ama sizlerden bu durumu yaşayıp kendini kurtaran vardır mutlaka lütfen banada yardım edin kendimde değilim olmayacak birine aşık oldum gecem gündüzümde her anımda aklımda. O bunu hiçbir zaman bilmeyecek ama ben bu acıdan bu çaresizlikten kurtulmak istiyorum. Hergün mutlaka bir kere gördüğüm birisi. İçim çok acıyor gerçekten kimseyle paylaşamıyorum. Başka şeylere yöneliyorum farklı hobiler ediniyorum film izliyorum kitap okuyorum ama olmuyor. Daha önce hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum kurtulmam lazım iradem bir yere kadar beni teselli ediyor ama acı çekiyorum

O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap oldu
Evli bi adam nasil seviliyor? Ben bunu omur billah anlayamam sanirim! Sende evlenicen yarin birgun. İnsallah konu acmassin burda esimi bi kiz seviyor diye..

Hey Allah'ım ya erkek kıtlığı var sanki !! Yuvasında gözün yok öylemi ? Adam evli sen biliyorsun bunu ve aşıksın :duduk: Aklımı başına al kızım Böyle aptal bahaneler sığınıp yok aşk acısı yok ızdırap ... Vs diye zavallı aş acısı çeken kadın olma hayalimi bırak :bicak: fazla dizi izleme :halay:

O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap oldu
Kafandan silmen için daha büyük bir neden olamaz. Lütfen evli adamları görmezden gelin yazık günah evde ki karısına çoluğuna çocuğuna. Duygularınızın yanlış olduğunun sizde farkındasınız umarım bir hata yapmazsınız.

Bu tip durumlarda neden riske giriyorsunuz anlamıyorum. Hoşlandığınızı farkettiğiniz anda bu durumun iç dünyanızda büyümesine izin vermeyecektiniz. Fakat sürekli bu duyguyu besleyecek düşünceler içine girmişsiniz belli ki. Bunu farkında olmadan yapmış olabilirsiniz. Ama artık farkında olun ve değerlerinize aykırı düşünceleri beslemeyin. Evli olduğu gerçeğini kabul edeceksiniz ve hayal kurmayacaksınız. Başka yapılacak bir şey yok maalesef.

Aşık olacağınız ne tür bir paylaşım yaşadınız ki? Bu saplantı olmasın? Adam evli, ulaşılamaz. İlgisi, sevgisi, tavrı hoşunuza gidiyor ve merak duygusu uyandırıyor belkide. Ama çok tehlikeli bu. Bi psikoloğa gidin baş edemiyorsanız.

Hey Allah'ım ya erkek kıtlığı var sanki !! Yuvasında gözün yok öylemi ? Adam evli sen biliyorsun bunu ve aşıksın :duduk: Aklımı başına al kızım Böyle aptal bahaneler sığınıp yok aşk acısı yok ızdırap ... Vs diye zavallı aş acısı çeken kadın olma hayalimi bırak :bicak: fazla dizi izleme :halay:

Benim anlamadığım evli insanları nasıl seviyorsunuz?
Bence kendinize acı çektirmek için özellikle evli erkekleri seçiyorsunuz. Bi hastalık bu.
Unutun madem çok ızdıraplıymış vah vah.!

Kafandan silmen için daha büyük bir neden olamaz. Lütfen evli adamları görmezden gelin yazık günah evde ki karısına çoluğuna çocuğuna. Duygularınızın yanlış olduğunun sizde farkındasınız umarım bir hata yapmazsınız.

Bu tip durumlarda neden riske giriyorsunuz anlamıyorum. Hoşlandığınızı farkettiğiniz anda bu durumun iç dünyanızda büyümesine izin vermeyecektiniz. Fakat sürekli bu duyguyu besleyecek düşünceler içine girmişsiniz belli ki. Bunu farkında olmadan yapmış olabilirsiniz. Ama artık farkında olun ve değerlerinize aykırı düşünceleri beslemeyin. Evli olduğu gerçeğini kabul edeceksiniz ve hayal kurmayacaksınız. Başka yapılacak bir şey yok maalesef.

Arkadaşlar kimsenin yuvasını dağıtıp adamın hayatına girmek gibi bir çabam Yok size burada adamla flört ediyorum demiyorum bazen hisler kontrol altına alınamaz bunu yaşamamış olmanız yaşayanları yerden yere vurmanız anlamınada gelmez elimde değil dikkat ederseniz çaresizlik diye nitelendirmişim gözünüzdeki at gözlüklerini çıkartıp olayı öyle değerlendirin bence

Arkadasim surekli beylik laflar edip buyuk konisiyorsun senin basina geleck var
Buyuk konusmak degil ki bu! Kendini bilme.
bana cok kotu evliyor evli bir erkegi sevme meselesi.
adam karisiyla yiyor iciyor uyuyor bir kizda o adam icini aci cekiyor. Birseyler yasamadigin bir adam nasil sevilir? Cinsellik anlamindan bahsetmiyorum elbette. Buyuk konusmak diyorsun ama deil arkadasim :-) basina gelecek var kismina gelecek olursam, evli bi adami sevecegime allah canimi alsin daha iyi. Benim karakterime yapima kisiligime durusuma hepsi ters.

Gercek bir acı yaşayınca geçiyor.

Aslinda bu halleriniz sevimli bile...
Yani bana sevimli geliyor...

Aşk acisi nasil tatli olsa gerek??

Vallah ben anami 22 yaşında kefenlerden aci çekmişdim. Yüzüne toprak atarken filan kalbim kiyilmişdi.

Azcik bekle, hayat sana yapıştırınca hakiki aciyi pir diye ucar gider aşk acin

Back
X