- 4 Şubat 2015
- 6.339
- 12.763
- 448
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Keske gercek hayatta sizi tanima sansim olsaydi.bu nasil bir olgunluktur.eminim bos bos kinayip kinusanlardanda yasiniz kucukturÖlüm gerçeğinin olması insanların dünyada başka acılar, üzüntüler, ızdıraplar yaşamayacağı anlamına gelmez. Aşk acısı oldukça güçlü bir acıdır. Ben de sizin küçümsemenizi enteresan buldum. Hayırdır hiç ölümden başka birşeye üzülmediniz mi ? En yakınlarını kaybetmiş , onların ızdırabına acılarına tanık olmuş ve şimdiler de başka bir caniçimin hastalığıyla boğuşmakta olan biri olarak soruyorum size ? Madem hayata karşı bukadar tecrübe kazandınız , insanların acılarını küçümsemenin o kişiyi daha da dibe iteceğini öğrenemediniz mi ?
Hayat bizim yaşadığımız acılardan ibaret değil. Bizim çok sevdiğimiz insanlar öldü diye yakınlarını kaybetmeyen insanlar her gün dans ederek güne mi başlamalı ?
Konu sahibi arkadaşım aşk çok güçlü bir duygudur. Hele ki yaşanması mümkün olmayan bir aşksa daha çok ızdırap veriri. Allah yardımcın olsun. Ölüm dahil hayattaki her acının ilacı zamandır.
Zamanla içindeki sızı azalacak ama hep kalacak. Allah ferahlık versin sana canım.