Evet.. aslında genel olarak baktığımda eşimle iyiyken kendimi daha toparlanmis hissediyorum. Ama ben kendi kendimle mutlu olmak istiyorum. Çocuğumla. Mutlu kelimesi fazla aslında artik benim icin ama onunla tartıştığımızda dibi görmek istemiyorum.. psikolojik destek almaya çalıştım bi süre, sonra hocayla uyusmadigimizi düşündüm devam etmedim.Üzüldüm, senin adına... Düşüncesiz bı adamla olmak zor gerçekten. İki kap yemegin lafını ediyorsa sana da saygısı yok. Kendi ailesine verilirken iyi de senin iki kap yemegin mi gözüne batmış.
Teşekkür ederim. Bunu eşime defalarca kez söyledim. Sadece onlar kaldı beni anla hassasiyetimi anla dedim. Kaybettiklerimize karşı sen de vefanı bu şekilde gösterebilirsin dedim. Kardeşlerim konusuna gelirsek büyük olan zaten zaman zaman bu şekilde davranır suçlu olduğu zamanlarda. Hatasını biliyorum şu an o yüzden yazmıyo dönmüyo bana. Diğerini bilmiyorum beni biraz kendi halime bırakın dedi. Başka da yazmadı.Başınız sağolsun önce.Bu kayıplar için psikolojik destek almayı bırakmayın,lütfen.Eşiniz bence fazlasıyla bencil bir insan hele böyle kayıplarınız varken hayatta kalan aile üyeleriniz için daha hassas olabilir.Fakat kardeşleriniz ile aranıza bir anda soğukluk girmesini anlayamadım.Acaba aranızda sizin önemesemediginiz ama onları hassas davrandığı birşey mi geçti?Kendinize odaklanın herkesi siz kurtaramazsinız bu esiniz ya da kardeşiniz de olsa.
Daha önce eğer kardeşin evlenirse elimizde para olmasa bile kredi çeker üzerimize düşeni yaparız demişti. Güya beni aramadıkları için kızgınlıkla demiş o lafı. Kimsenin anne babası değiliz diye. Pişman oldu ama beni çok kırdı. Benim ailem olduğu için mi diye mesaj attım cevap vermedi. Yine onu yanlış anladığımı savunuyodur içten içe. Bekledim ki öyle demek istemedim yanlış anladın kusura bakma desin. Bunu yapsın bari Ama hala üste çıkmaya çalıştıYa insan misafirine komşusuna bile yemek hazırlar. Kaldı ki şehir dışından kardeşin geliyor hazırladığın iki tencere yemeğe laf eden adam demek istemiyorum nasıl insanlıktır bu? Ne koyacakmışsınız önüne peynir zeytin ekmek mi? Normalde siz yemek yemiyorsunuz sanki. İnsan nefret eder böylesinden evlat olsa sevilmez bir de eş olacakbiz televizyonda izlerken kahrolduk insanların yaşadıklarına kayıplarına. Eşiniz en yakınınızda aile üyelerinin kaybına destek olmamış. Çok vicdansız rezil bir insan. Bundan kurtulmadan iyileşemezsiniz bence. Allah sabır versin kurtulma gücü versin size
Eşiniz konusunda çok bir sözüm yok,çünkü değişeceğini hiç sanmıyorum.Kardeşleriniz konusuna gelirsek,siz elinizden geleni yapmışsınız.Biraz kendi hallerine bırakın,yetişkin insanlar sonuçta.Belki kendilerini kötü hissediyor olabilirler,size yük olmak istemiyor olabilir.Eşinizin tavırlarından dolayi uzak durmayı tercih ediyor,olabilirler.Ya da sadece kendi kendilerine dönmek istiyor da olabilirler.Siz bir süre kendinize ve kızınıza dönün derim ben .Teşekkür ederim. Bunu eşime defalarca kez söyledim. Sadece onlar kaldı beni anla hassasiyetimi anla dedim. Kaybettiklerimize karşı sen de vefanı bu şekilde gösterebilirsin dedim. Kardeşlerim konusuna gelirsek büyük olan zaten zaman zaman bu şekilde davranır suçlu olduğu zamanlarda. Hatasını biliyorum şu an o yüzden yazmıyo dönmüyo bana. Diğerini bilmiyorum beni biraz kendi halime bırakın dedi. Başka da yazmadı.
Ama onlarında bir elin beş parmağı kadar kalmadık diyip şu saçmalıkları bırakmaması canımı çok sıkıyor. Daha bağlı daha düşkün olmak için defalarca konuşmalar yaptım bunları hareketlerimle de destekledim
Ne yapmalıyım peki bunun cevabını arıyorumBaşınız sağolsun önce.Bu kayıplar için psikolojik destek almayı bırakmayın,lütfen.Eşiniz bence fazlasıyla bencil bir insan hele böyle kayıplarınız varken hayatta kalan aile üyeleriniz için daha hassas olabilir.Fakat kardeşleriniz ile aranıza bir anda soğukluk girmesini anlayamadım.Acaba aranızda sizin önemesemediginiz ama onları hassas davrandığı birşey mi geçti?Kendinize odaklanın herkesi siz kurtaramazsinız bu esiniz ya da kardeşiniz de olsa.
Ne demek kimsenin anası babası değilizDaha önce eğer kardeşin evlenirse elimizde para olmasa bile kredi çeker üzerimize düşeni yaparız demişti. Güya beni aramadıkları için kızgınlıkla demiş o lafı. Kimsenin anne babası değiliz diye. Pişman oldu ama beni çok kırdı. Benim ailem olduğu için mi diye mesaj attım cevap vermedi. Yine onu yanlış anladığımı savunuyodur içten içe. Bekledim ki öyle demek istemedim yanlış anladın kusura bakma desin. Bunu yapsın bari Ama hala üste çıkmaya çalıştı
Haklısınız. Aslında eşimin iki karakteri var gibi inanın bilemiyorum. Eşimin de söylediklerini anlatıyorum ki tek taraflı olmasın diye. Evlenmek istemezse gelsin bir oda yapalım yanımızda kalsın konuş diye konuşmamı istedi. İş isterse buluruz çalışır ne yapmak isterse yardımcı oluruz dedi. İstemedi orada kalmak istedi kardeşim. Yani eşimin onlara karşı açık açık hiçbir olumsuz lafı davranışı kesinlikle olmadı yüzlerine karşı. Galiba haklısınız biraz kendi hallerine bırakmalıyım. Ama tam böyle düşününce içim çok acıyor. Böyle olmamaliydik diye. Buraya gelmeyi düşünüyodu gelmezse eğer hala tavır yaparsa ikisini de engellemeyi düşünüyorum. Sizce peki? Çünkü aylarca aramasam arayıp sormazlar merak etmezler beni. Engellediğimi aylarca bile fark etmeyebilirler yaniEşiniz konusunda çok bir sözüm yok,çünkü değişeceğini hiç sanmıyorum.Kardeşleriniz konusuna gelirsek,siz elinizden geleni yapmışsınız.Biraz kendi hallerine bırakın,yetişkin insanlar sonuçta.Belki kendilerini kötü hissediyor olabilirler,size yük olmak istemiyor olabilir.Eşinizin tavırlarından dolayi uzak durmayı tercih ediyor,olabilirler.Ya da sadece kendi kendilerine dönmek istiyor da olabilirler.Siz bir süre kendinize ve kızınıza dönün derim ben .
Kardeşleriniz ayıp etmiş. Arayıp iyiyim demek zor değil.Haklısınız. Aslında eşimin iki karakteri var gibi inanın bilemiyorum. Eşimin de söylediklerini anlatıyorum ki tek taraflı olmasın diye. Evlenmek istemezse gelsin bir oda yapalım yanımızda kalsın konuş diye konuşmamı istedi. İş isterse buluruz çalışır ne yapmak isterse yardımcı oluruz dedi. İstemedi orada kalmak istedi kardeşim. Yani eşimin onlara karşı açık açık hiçbir olumsuz lafı davranışı kesinlikle olmadı yüzlerine karşı. Galiba haklısınız biraz kendi hallerine bırakmalıyım. Ama tam böyle düşününce içim çok acıyor. Böyle olmamaliydik diye. Buraya gelmeyi düşünüyodu gelmezse eğer hala tavır yaparsa ikisini de engellemeyi düşünüyorum. Sizce peki? Çünkü aylarca aramasam arayıp sormazlar merak etmezler beni. Engellediğimi aylarca bile fark etmeyebilirler yani
Ay yapmayın lütfen kardeşsiniz siz. Ne demek engellemek falan. Onlar da ağır şeyler yaşamış. Sizin tutunacak bir evladınız var en azından. Bekar kardeşiniz kimsesiz kalmış. Ruh hali nasıldır, neler yaşıyor hissediyor bilmiyorsunuz. Herkesin acıyı yaşama şekli farklı. Bir süre sessiz kalın onlardan cevap bekleyin ama köprüleri tamamen yıkmayın engelleyerekHaklısınız. Aslında eşimin iki karakteri var gibi inanın bilemiyorum. Eşimin de söylediklerini anlatıyorum ki tek taraflı olmasın diye. Evlenmek istemezse gelsin bir oda yapalım yanımızda kalsın konuş diye konuşmamı istedi. İş isterse buluruz çalışır ne yapmak isterse yardımcı oluruz dedi. İstemedi orada kalmak istedi kardeşim. Yani eşimin onlara karşı açık açık hiçbir olumsuz lafı davranışı kesinlikle olmadı yüzlerine karşı. Galiba haklısınız biraz kendi hallerine bırakmalıyım. Ama tam böyle düşününce içim çok acıyor. Böyle olmamaliydik diye. Buraya gelmeyi düşünüyodu gelmezse eğer hala tavır yaparsa ikisini de engellemeyi düşünüyorum. Sizce peki? Çünkü aylarca aramasam arayıp sormazlar merak etmezler beni. Engellediğimi aylarca bile fark etmeyebilirler yani
Hiç istemiyorum ama beni görmelerini istiyorum artık. Bu arada kimliğimi biraz gizlemek için üstte fazla detay vermek istememiştim. Ben onların küçüğüyüm. Dediğiniz gibi birbirimizden başka kimimiz var diyip daha sıkı sarilmalarini bekledim her zaman.Kardeşleriniz ayıp etmiş. Arayıp iyiyim demek zor değil.
Onlar gibi davranıp size yazana veya arayana kadar siz de onlara uaşmaya çalışmayın. Ararlarsa da tüm kırgınlığınızı anlatın. Birbirimizden başka kimimiz var deyin.
Engellerseniz tüm bağı koparmak gibi olur. Buna değer mi?
Ay yapmayın lütfen kardeşsiniz siz. Ne demek engellemek falan. Onlar da ağır şeyler yaşamış. Sizin tutunacak bir evladınız var en azından. Bekar kardeşiniz kimsesiz kalmış. Ruh hali nasıldır, neler yaşıyor hissediyor bilmiyorsunuz. Herkesin acıyı yaşama şekli farklı. Bir süre sessiz kalın onlardan cevap bekleyin ama köprüleri tamamen yıkmayın engelleyerek
Evet.. aslında genel olarak baktığımda eşimle iyiyken kendimi daha toparlanmis hissediyorum. Ama ben kendi kendimle mutlu olmak istiyorum. Çocuğumla. Mutlu kelimesi fazla aslında artik benim icin ama onunla tartıştığımızda dibi görmek istemiyorum.. psikolojik destek almaya çalıştım bi süre, sonra hocayla uyusmadigimizi düşündüm devam etmedim.
Ben de onu düşünüyorumNe yapmalıyım peki bunun cevabını arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?