Çaresiz hissediyorum

Gözyaşları içinde okudum ve gozyaslari içinde cevap veriyorum. Çok teşekkür ederim. Beni anladığın zaman ayırdığın için. Onlara her zaman dua ediyorum kuran okuyorum hayır yapıyorum. Yokluklarini çok derinden hissediyorum. Keske biraz daha zamaniniz olsaydi keske.Evladım iyi ki var evet. Allaha sığınıyorum günlerdir. Bizi ayırmasın birbirimizden. Saçma sapan düşünceler gelse de tabiki bunu yapmayacak kadar imanım var şükür. Çok haklısınız kardeşlerim ve eşimin bu davranışları yüzünden daha fazla etkileniyorum hiçbir şeye gücüm kalmiyo. Eşimle beni anlaması için çok konuştum ama o lira kizginligindan yine tekrarliyo ve beni üzmekten başka bi ise yaramıyo. Dediğiniz gibi bi konuşma yapicam eşimle. Kardeşlerimle de aynı şekilde. Kardeşlerim döndüğünde tabi. Çok teşekkür ederim tekrar. Sarılıyorum. İyi ki konuya denk geldin

Engellemeyin bence hem ergence hemde sonuçta kardeşleriniz.Akışına bırakın,zaman en doğru ilaçtır.Bakın anlatamam ama benim kardeşlerimle geldiğim noktayı size anlatsam aklınız durur.Yillarca kendimi onlara feda ettim,en güzel yıllarım ailem yoluna hiç oldu.Herşeyimi kaybettim,ve sonunda öyle darbeler vurdular ki akıl almaz,vicdansızca şeyler.O yüzden bazı şeyler olmadığını anladığınız yerde bırakmak gerek.Kurtarıcı rolünden çıkmanız,herkesi kontrol edemeyeceğinizi bilmeniz gerek.Cok düşünmek neden aramak,anlamsız.Herkesin yolu kendine özgü çünkü.

Çok teşekkür ederim. Kardeşlerim döndüğünde ciddi ciddi konuşucam evet. yanlış anlatmisim eşimle ayrılmak istediğimi değil de tartistigimizdakendimi böyle dipte bulmak istemedigimle ilgiliydi söylemek istediğim şey kusura bakmayın. Yine de teşekkür ederim. 5. Olarak söylediğiniz şeye gelecek olursam çok haklısınız bundan böyle çok dikkatli davranicam.
Doktorun beni duyduğunu ama dinlemedigini benimle ilgili bilgileri aklında tutmadığı baskalariyla karistirdigiyla ilgili bir iki olumsuzluga şahit oldum onu düzeltmek geresiniminde bulunmak istemedim devam etmedim. sonrasinda Eşimle daha iyi gidiyordu ilişkimiz kendi kendime asabilecegimi düşünmüştüm ama yanılmışım yine bir olumuzlukta başa döndüm

Engellemicem evet. Bence de çok ergence ama ulaşılmak istendiğinde ulaşılamamak nedir anlasınlar istemiştim.
İnşallah hayatınız yoluna girmiştir.
Tam da dediğiniz gibi kurtarıcı rolünden çıkmam gerek evet. Herkese yetişirim belki ufacık iyi gelirim diye aylardır kendimi savuruyorum

Estağfurllah… Depremlerde yakın kaybetmediğimiz halde görüntüler ve yaşananlar hâlâ zihnimde canlanıyor yardıma gittiğimiz vakitten… büyük acı(laaaaaaaaar) mâlesef…

Muhakkak notlarını düzgün alan ve insanları birbirine karıştırmayan bir doktor vardır! Ama yoksa da ben olsam yine de geri gider doktora da derim ‘Ben size de kırıldım, beni başkalarıyla karıştırdınız, sizin de kafanız kalabalık elbette ama daha dikkatli devam etmek için geldim’ diye. O da silkinir büyük olasılıkla Mâlesef birçok doktorumuz da (özel hastanelerdekiler hariç) ayıptır söylemesi popolarından solur haldeler. Kendi çocuklarını bile yeri geliyorlar birbirilerine karıştırır haldeler herkese yetişmeye çalışmaktan sınırlı imkanlarla. Kendinizi gerektiğinde hatırlatmaktan çekinmeyin sakın

Dualarımız sizinle

Valla ben kurtarıcı olayım derken kendimi perişan ettim.Size de tavsiyem kendinizi kaldıramayacağınız sorumluluklar altına sokmayın.Dediğim gbi zaman elbet herşeyi bir yoluna iyi ya da kötü koyar.Kendinize ve ailenize odaklanın.Vicdani olarak rahatsınız,bir çok kez aradım,diyorsunuz.Bence fazlası insanın kendi kul hakkına girmesidir.

Çok teşekkür ediyorum. Doktor konusunda o doktorla samimiyetin ilk baştaki gibi olacagiyla ilgili endişelerim var :) ama başka bir doktor arayışına girsem iyi olacak haklısınız.

Çok teşekkür ediyorum. Doktor konusunda o doktorla samimiyetin ilk baştaki gibi olacagiyla ilgili endişelerim var :) ama başka bir doktor arayışına girsem iyi olacak haklısınız.
ANLAŞTIK!
Saçma gelebiliyor insana ‘elâleme ne anlatıyorum ki’ gibisinden. Ama öyle değil. Ruhun deşarj olmasına vesîle gerçekten

Kalbimin kırılıp onlara karşı eskisi gibi olamayacagindan korkuyorum. Zamana bırakmak en iyisi evet. Vicdanı olarak rahatım evet küçükleri olarak büyüklük etmeye çalıştım bir arada tutmaya çalıştım.

ANLAŞTIK!
Saçma gelebiliyor insana ‘elâleme ne anlatıyorum ki’ gibisinden. Ama öyle değil. Ruhun deşarj olmasına vesîle gerçekten
Yok inanın hiç saçma bulmuyorum. Duygularımın mantığını çözmeye işin ehline gitmek istedim. Ama benden çok çevremdekilerin ihtiyacı var orası ayri

Yok inanın hiç saçma bulmuyorum. Duygularımın mantığını çözmeye işin ehline gitmek istedim. Ama benden çok çevremdekilerin ihtiyacı var orası ayri
Bu organizasyon bozukluğu yüksek ve ekonomik refahla hayat standartlarının gittikçe yerlere yapıştığı memleketimizde terapiye muhtaç olmayan birini bulabileceğimize ben inanmıyorum zâten

Ama bu işler zorla olmuyor. Hasta hasta olduğunu kabul etmediği mühletçe Sigmund Freud mezardan kalksa bir şey yapamaz o kişiye. Örnek olmak dışında bir çâre yok ne yazık ki.

Ama eşinizle ‘küslüğü’ rafa kaldıracak olursanız o taktirde ‘ilişki terapisi’ teklif edebilirsiniz. Belli olmaz, belki sıcak bakar SORMAK BEDAVA

:)
Daha önce sormuştum ya da bir büyüğümüze anlatalım durumumuzu aileden olmayan yardımcı olabilecek birine diye. Teklifi bile kendine çeki düzen vermesine yetmişti doğrusu. Çünkü sorun bende değildi ikimizde emindik. Eğer düzelir hayatımız normale dönerse ikinci çocuk meselesini açarsa o zaman teklif etmeyi planlıyorum. Hem beni anlar hemde belki normal bir aile(!) Olabilir hayatimizi bir şekilde sürdürüp gidebiliriz

Anne babanıza Allah gani gani rahmet eylesin. Kardeşilerinizi engellemeyin gerek yok. Ne kadar kırılıp üzülseniz de dediğiniz gibi onlardan başka kimseniz yok, onlar için de aynı şekilde. Belki onların yası yaşama şekilleri böyledir, biraz daha zaman tanıyın.
Sizi asla üzmek istemem ama eşiniz bu psikolojideyken size 2 tabak yemek için laf edip, üstüne de kendini haklı görebiliyorken "ikinci çocuk" kelimesini cümle içinde kullanıyor olabilmenize çok şaşırdım.

Eşiniz bencil herifin teki ne olursa olsun kardeşlerinizden uzak durmayın. Yanlız hissettirmeyin zor zamanlardan geçmişiniz birbirinize sıkı sıkı sarılın. Aileniz için üzüldüm Allah rahmetiyle muamele etsin sizlerde de sabır versin .

Hârika plan!
Zâten ben fikri sâdece kendisi tek başına gitme ihtimâli düşük göründüğünden öne sürdüm.

Önemli olan her hal ve karda önce sizin mânen yükselmeniz. Bu kendiliğinden etrâfa elbette yansıyor (olumlu yahut olumsuz) ve konuları daha berrak bir üzüntünden arınmış zihinle değerlendirebilir hâle geliyorsunuz.

Gün doğmadan neler doğar Kalbim sizinle

Allah razı olsun teşekkür ederim. Evet biraz zamana bırakıcam. Yani çok detay vermediğim için şaşırma konusunda haklısınız tabi. Eşim bir senedir sürekli istiyo. Ama ben hazır hissetmedigimi söylüyorum. Kendime sürekli yineliyorum bu olanları unutup (burada uzun uzun anlatmadigim şeyler de dahil) ikinci çocuğu düşünürsen nur diye. Zaman zaman iyiye evrilen dönemlerimiz oluyo yine öyle zamanlardan bahsettim aslında. Normale dönüp hatasını anladığı zamanlar. Eğer çocuk isterse cift terapisini kabul ederse bende ikinci çocuğu düşünebilirim diye. Çünkü zaten çocuk yetiştirirken de dahil uyuşamadığımız bir çok nokta var.
Eğer terapiyi kabul ederse sorunları çözmeyi de kabul edecek o da ilişki ve evlilik için emek verecektir diye düşündüğümden yani

Teşekkür ederim amin. Allah mekanlarını cennet etsin. Evet bencil bunun çok farkındayım. Her zaman yanlarındayim tabi ama bende onları yanımda istemiştim.‍♀ zaman

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Duygusallığın dorugundaydim. Buraya yazmanın İyi geldiğini söyleyebilirim.

Çok teşekkür ederim. Duygusallığın dorugundaydim. Buraya yazmanın İyi geldiğini söyleyebilirim.
Estağfurullah, hepimize bir ara gelip gidiyorlar NORMAL!

Yazmanızın iyi gelmesine çok sevindim Ne âlâ en tez vakitte güzel gelişmelerinizi de duymak umuduyla o taktirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…