- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Ben ayrılırdım ama sen belli ki güzel yuvacığını kurtarma derdindesin he bide kocan senin velin değil ailene giderken izin alırsan o da izin vermeme hakkını görür sende tabi![]()
Öyle olmalı Allah'a dua ederek yaşantınıza yol verin annenize de geçmiş oldun umarım iyileşir kısa Zaman'da görüşmeyerek üzmeyin .
Sen yukarıda yazdıklarından sonra
Boşanmamak için ne yapacağını mı soruyorsun ?aaaaa!
Bu kafayla gidersen aileni sadece bayramlarda görürsün , onuda kv izin verirse !
2 gün sonra çocuk olur bdv ye çocuğum babanesine anne diyor diye konu açarsın ...
Anneni düşünüyorsun ama kanser anneni ziyaret etmeye izin vermeyen bir kocan var !
Boşanmayacaksan aile terapistine gidin gerçi vajinamusu yenmek için doktora yollamayan koca aile terapistine gider mi tartışılır !
Bazen annemde dahil bu kadar sabırlı kadınlara hayret ediyorum Benim okuyunca bile şiddete meylim artıyor
Allah cc annenize en kısa zamanda şifa versin amin
Allah hepinizden razı olsun . İnsan demekki anlatınca birilerine silkeleniyo ve kendine güveni artıyor bi destek oldunuz çok teşekkür ederim hepinizeAllah acil şifalar versin.
Ailenize gideceğinizi üstüne basa basa söyleyin gidin 1-2 ay kalın annenizle ilgilenin moral verin sorunlardan bahsetmeyin.
Bu ailenizden uzak tutmaya çalışan tripli tavırlı kocayı çekeceğinize annenize hizmet edin gezin dolaşın.
Ve korunun.