Çaresiz hissediyorum

Ben ayrılırdım ama sen belli ki güzel yuvacığını kurtarma derdindesin he bide kocan senin velin değil ailene giderken izin alırsan o da izin vermeme hakkını görür sende tabi :KK14:

Öyle olmalı Allah'a dua ederek yaşantınıza yol verin annenize de geçmiş oldun umarım iyileşir kısa Zaman'da görüşmeyerek üzmeyin .

Sen yukarıda yazdıklarından sonra
Boşanmamak için ne yapacağını mı soruyorsun ? :oha:aaaaa!

Bu kafayla gidersen aileni sadece bayramlarda görürsün , onuda kv izin verirse !
2 gün sonra çocuk olur bdv ye çocuğum babanesine anne diyor diye konu açarsın ...
Anneni düşünüyorsun ama kanser anneni ziyaret etmeye izin vermeyen bir kocan var !

Boşanmayacaksan aile terapistine gidin gerçi vajinamusu yenmek için doktora yollamayan koca aile terapistine gider mi tartışılır !

Bazen annemde dahil bu kadar sabırlı kadınlara hayret ediyorum Benim okuyunca bile şiddete meylim artıyor :sopa:

Allah cc annenize en kısa zamanda şifa versin amin

Allah acil şifalar versin.
Ailenize gideceğinizi üstüne basa basa söyleyin gidin 1-2 ay kalın annenizle ilgilenin moral verin sorunlardan bahsetmeyin.
Bu ailenizden uzak tutmaya çalışan tripli tavırlı kocayı çekeceğinize annenize hizmet edin gezin dolaşın.
Ve korunun.
Allah hepinizden razı olsun . İnsan demekki anlatınca birilerine silkeleniyo ve kendine güveni artıyor bi destek oldunuz çok teşekkür ederim hepinize

Pis insan boyledir iste. Yazik bunlarin yatacak yeri yok. Ben kaynanan disinda sorun gormedi . Esin annesinin agzina bakiyor. Onu annesinden uzaklastir eger yapabiliyorsan. Etkisi altinda kalmamasi lazim. Ha tabiki sana hakaret etmesinin bedelini de ödet. Bir sekilde inatlasmadan ikna et ve ipleri eline al. Umarim yuvan yikilmadan mutlu olursun.
İpleri elime almalıyım ama buna gücüm de kalmadı deneyeceğim inşallah

Back
X