açlar o kadar zenginliğin içinde düşündükleri para meselesi oldu. durumları oyle boyle degil cok çok fazla iyiAçlar derdim( aslında başka bir şey derdim de burda yazmayayım) siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz? Hayırdır ailemle beraber mı kazandınız parayı derdim. Gözüm görmesin sizi abilerim ve ben hakkımız neyse alırız o kadar. Daha 15 gün olmuş be 40i bekle bari derdim.
İstedikleri kadar kudurabilirler kendi kendilerine, yasal olarak hakkınız olanı söke söke alıp keyfinize bakın.babam vefat etti. daha aradan 2 hafta geçmeden kardeşlerimle para kavgaları başladı. planları beni evden atmakmis. hemen onun hesabına tutusuvermisler. tek kiz olan benim. çok varliklilar kardeşlerim durumları cok çok iyi. babam vefat eder etmez hanımları ac kurt gibi bekleyip geçmişte annemle babamla olan husumetlerini benden çıkarmaya çalıştılar baban annen bize böyle yaptı demeye basladilar. babamın kaybı bir tarafa bu sıkıntılarla uğraşmaya başladım. ne yapacagimi bilmiyorum calismiyorumda şuan. siz olsanız ne yapardınız
okulum bitti 24 yaşındayım mirasta benimde payım var ama payını al cik derler.Kac yasindasiniz
Okuyor musunuz
Birlikte mi yasiyorsunuz
O mirasta sizin de hakkiniz var
Kimi nereden kovuyorlar
Allah kardesin de hayirlisini versin
cok sagolun hakkımı almaya alırım fakat su durumda evler aşırı pahalı ne yaparım diye düşünüyorumİstedikleri kadar kudurabilirler kendi kendilerine, yasal olarak hakkınız olanı söke söke alıp keyfinize bakın.
Anca konuşurlar. Sizi böyle böyle yıldırmaya çalışıyorlar, oyuna gelmeyin. Haklarınıza sahip çıkın mutlaka.
Başınız sağ olsun.
Apart tarzı bir ev tutarsınız. Stüdyo daire de olur.cok sagolun hakkımı almaya alırım fakat su durumda evler aşırı pahalı ne yaparım diye düşünüyorum
Hakkımı alır ne haliniz varsa görün derim ne yapabilirim ki başka sizin yerinizde olsambabam vefat etti. daha aradan 2 hafta geçmeden kardeşlerimle para kavgaları başladı. planları beni evden atmakmis. hemen onun hesabına tutusuvermisler. tek kiz olan benim. çok varliklilar kardeşlerim durumları cok çok iyi. babam vefat eder etmez hanımları ac kurt gibi bekleyip geçmişte annemle babamla olan husumetlerini benden çıkarmaya çalıştılar baban annen bize böyle yaptı demeye basladilar. babamın kaybı bir tarafa bu sıkıntılarla uğraşmaya başladım. ne yapacagimi bilmiyorum calismiyorumda şuan. siz olsanız ne yapardınız
Mirasın bölünmesi için dava açarlarsa en son ihtimal mahkeme satıp parayı böler taraflaraHakkımı satmıyorum devretmiyorum da de. Zorla da yapamazlar ki. Babamın babannemden kalan bi evde rahmetli amcamla beraber hakkı var. Yengem ne hakkını babama satıyo ne evi satıyo. Babam eli kolu bağlı oturuyor mecbur. Sanıyorum zorla satamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?